03-08-05

...

Amai .. vandaag is men humeur wel ff serieus omgeslagen ..
 
Vanmorgen gingen we naar de markt gaan .. om 9.30u ben ik wakker geworden maar nog terug in slaap gesukkeld tot 10.05u .. Ik strompel de keuken in en moeder was blijkbaar bezig met haar haar te verven .. "ja ik dacht als ze om 10u nog ni wakker is begin 'k men haar te kleuren want dan is 't toch de moeite nimeer" .. Voor zover ik weet zijn ze hier 2 weken geleden pas om 10.45u naar de markt vertrokken ma kom .. geen markt dus .. was wel wa teleurgesteld want wou echt wel gaan ..
 
Terug mijn rok & t-shirtje van gisteren aangedaan .. 'k Zou dan in de namiddag wel naar Lier gaan, efkes winkelen .. In de namiddag waren ouders weg ivm nieuwe auto en naar de winkel enzo .. Ok, dan maar teurg jogging aan gedaan en de strijk al maar gedaan zodat 'k daarna misschien nog weg kon .. Rond 15.45u ware ze terug .. ni bepaald nog de moeite om te vertrekken want rond 17.30u eten we. Trouwens nu is men pa ook weer weg met de auto dus ..
En zo zullen de komende dagen waarschijnlijk ook verlopen want heel het huis moet nog gekuist zijn voor we vertrekken ..
 
Ik vind 't écht ni erg om te helpen eh, sommige dingen gaan gewoon ni echt met rechtse arm in de gips, ma zo af en toe nog wa tijd voor leukere dingen zou wel tof zijn .. Sinds vorige week heb ik echt niets meer gedaan buiten hier afwassen, strijken, naar de winkel gaan, ... en voor de rest wat tijd verdoen achter de pc omda ge zo tussendoor toch ni echt iets anders kunt doen .. Het enige da ik echt nog wou doen voor we weg zijn is een keer naar de cinema gaan en door de winkelstraat lopen, da is nu toch ni zo veel gevraagd?
 
Ach ja .. zo af en toe (zoals nu :p) kan heel da gedoe wel fameus op men zenuwen werken ..
Mijn excuses voor het klagen & zagen :)

16:31 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

recht op vakantie je hebt zeker het recht om eens te doen wat je wil doen. Dat je een stuk moet helpen ok, maar later zal je nog heel je leven voor je eigen huis moeten zorgen, dus vergeet niet van de maandjes vakantie te genieten.

Gepost door: tilde | 03-08-05

klagen mag vakantie is er normaal om leuke dingen te doen hé!

Gepost door: Elle | 03-08-05

Jammer... ... dat je uitstapje niet doorgegaan is.
Ik lees dat jij heel goed helpt thuis? Een pluim hoor!
Ik hoop dat er je toch nog leuke dingen te wachten staan deze week!
Nog een fijne vaond Sterretje!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 03-08-05

°°° Leuk dat het zonnetje hier ook schijnt.
Alleen jammer dat je dag niet zo geslaagd was...
Groetjes

PS Morgen wordt vast beter!

Gepost door: emiel | 03-08-05

join the club, ik heb ook een down-dagje...

Gepost door: RedRose | 03-08-05

De commentaren zijn gesloten.