13-08-05

Back in Belgium ..

.. terug in ons landje :)
Verslag? tja, zo veel valt er eigenlijk niet te vertellen .. Geen spannende verhalen over knappe Italianen of vakantieliefdes ofzo, het spijt me :)
 
Wel heel raar zo maar een uurke vliegen en al in Italië zitten. Als ik naar mijn kot ga ben ik verdekke langer onderweg dan een trip naar Italy :p Rond 8u vorige week waren we al op Italiaanse bodem ..
 
We zaten in een soort "vakantiedorp" waar ze nog volop aan het bouwen waren dus zo heel veel was daar (nog) niet te beleven en alles ging ook dicht om 23u. Het waren zo elke keer een deel appartementen en dan in het midden een zwembad .. En zo een paar complexen bij elkaar die dan één geheel vormden ..
Het was niet midden in de stad gelegen en te voet was het toch wel een heel stuk (5 km?) naar Caorle .. Dat hebben we de eerste avond ondervonden :) Er reden bussen maar de laatste terug was ook rond 23u ..
 
Het is dus een luie vakantie geworden: zon, zwembad, lezen, pasta, ijsjes, slapen, ..
Veel Belgen (of zelfs Nederlanders) waren er ook niet, vooral veel Duitsers en Italianen die daar een appartement (als buitenverblijf?) hadden. En vooral ook veel gezinnen met jonge kinderen. Voor kinderen was er wel animatie en trampolines & springkastelen enzo ..
 
Het weer was er ook wel goed. De 2de dag was het heel de dag bewolkt en aan het waaien & regenen maar toen was 'k toch kapot :p Voor de rest volle zon behalve de laatste 2 dagen, dan was het tot 's middags bewolkt en regenachtig maar vanaf 15-16u terug een blauwe hemel :)
 
Love Italy .. ben er al zo dikwijls geweest en nog steeds vind ik het een schitterend vakantieland ..
De mensen, de taal, het eten, de zon, het landschap (wat op plaatsen als Assisi of Rome wel veel mooier en interessanter is dan in zo'n toeristisch complex :) ..
Enkel heb ik mij dit jaar wel wa gestoord aan de siësta .. 's Middags een pauze oké, maar alles gesloten & ni in zwembad mogen en er zelfs ni eens liggen van 13u tot 16u is toch wel wa te veel van het goede :) Mahja, da zijn nu eenmaal de gewoontes.
 
De zon (eindelijk!!) en het relaxen heeft mij wel goe gedaan. En ben tot de conclusie gekomen dat 'k nog veel wil reizen in men leven, ook verdere bestemmingen en minder typische vakantie landen. Allé, tot die conclusie was 'k al wel gekomen maar ze werd nu nog is bevestigd :)
 
Anyway, 'k ga hier is wa ander dingen doen :) Ben wa afgekickt van internet :p
Straks of morgen blogs wat bijlezen .. Cya later people!

15:00 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Nice to have you back :-) En leuk te lezen dat je het goed gehebt had daar, spijtig dat de
tijd voorbij vliegt als je je amuseerd. Nog een fijn weekend xxx

Gepost door: Lara | 13-08-05

hei welcome back
;)

Gepost door: moi | 13-08-05

welkom terug en hopelijk heb je het zonnetje meegebracht :-)

Gepost door: Leen | 13-08-05

... welkom terug :) hopelijk heeft et u deugd gedaan... maar zo te zien wel :)
Nog 'n mooi weekend, met hopelijk even mooi weer als ginder. Groetjes, Tine

Gepost door: Tine | 13-08-05

altijd leuk om terug te komen van een zalige vakantie hé :-)

Gepost door: lord cms | 13-08-05

*** het ziet er wel netjes uit op de foto...
wij zijn een paar jaar geleden naar latina geweest(ligt onder rome)
en was een hele smerige stad,overal troep langs de weg.
fijn dat je het leuk hebt gehad!!
groetjes van mij,

Gepost door: jolanda | 13-08-05

De commentaren zijn gesloten.