14-08-05

Knuffelstokje

Ondertussen is er ook weer een nieuw stokje. Aangezien 'k het wel 'n leuk vind en 't lang geleden is zal 'k da hier is invullen eh :p
 
1. Had (Heb) jij een favoriete knuffel?
Ik heb vroeger nooit zo een knuffel gehad die ik constant bij mij had ofzo. Misschien af en toe wel tijdelijk één of ander beest maar herinner mij ni speciaal eentje dus da zal wel ni veel voorstellen :)
Sinds ik vriendjes begon te krijgen slaap ik altijd met een knuffel van het vriendje-op-dat-moment. Zo zijn er al wel enkele gepasseerd :)
Momenteel slaap ik nog met een tijgertje van men ex vriend ..

2. Weet je nog van wie je hem kreeg?
Vorige vriend dus .. Hij was "mijn tijgertje" en op onze eerste valentijn samen kreeg ik een roos, een kaartje en een pluchen tijger. Vond 't echt een cool beestje :) Dat is nu meer dan 2 jaar geleden en sindsdien heb ik het 's nachts altijd vast (behalve als het in real life exemplaar naast mij lag :) en sleur ik het overal mee naartoe - ook op vakantie en naar kot meestal enzo, zelfs mee naar Amerika.
Aangezien het hier dus wel om men ex gaat die ik moet zien te vergeten heb ik vorige week toch maar men tijgerke thuis gelaten. Tot grote verbazing van de mensen hier thuis ..
En ik geef toe, ik heb da pluche ding toch gemist in men armen :)

3. Bestaat hij na al die jaren nog of ben je hem ondertussen kwijt geraakt?
Nja, zo heel oud is hij dus nog ni dus hij bestaat nog en ligt elke nacht bij mij. Ooit zal hij zoals de andere knuffels van ex-vriendjes wel plaats maken voor een andere en naar een kast ofzo verhuizen zeker :)

14:37 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

voordeel als je geen pluchen beestje hebt gekregen van je ex. Kan je er ook niet aan verslaafd geraken ;o)

Gepost door: Anne | 15-08-05

... tijd om eens van knuffel te veranderen :)

Gepost door: Tine | 15-08-05

Thx! Bedankt voor het beantwoorden van mijn knuffelstokje Littlestar!
Nog een fijne avond!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 16-08-05

De commentaren zijn gesloten.