17-08-05

Working 9 to 5 ..

De eerste werkdag zit er op :) (en hij is geëindigd met barstende hoofdpijn :p)
Heb nog ni zo veel spectaculair werk verricht ..
 
Heb foto's moeten sorteren van badkamers enzo (voor & na de werken). Waren enorm veel foto's (moet nog een deel doen) en fameus werkske eigenlijk wel om alles bij elkaar te zoeken maar ook wel redelijk saai op den duur :p Alhoewel 'k soms toch wel goe heb gelachen met sommige mensen hun badkamer :)) Ga hier ni in detail gaan maar oh my god der zijn mensen met 'n afschuwelijke badkamer :p
 
Verder al wel paar dingen gehoord die ik nog ga moeten doen die ik ni echt zie zitten. Zoals ik dus al dacht, ze verwachten wel veel .. Nu ja, we doen ons best en we zullen wel zien wat lukt en wa ni zeker ..
 
Alle bureau's zijn daar vernieuwd enzo dus ik zit daar aan een nieuwe bureau met een nieuwe computer en nieuwe stoel enzo .. wel chique ze :) Ma iedereen zit zo wel gescheiden van elkaar door "muurtjes" en da is misschien wel redelijk asociaal. En er schijnt ook geen zon binnen ofzo dus 'k heb dat schitterend zonnetje wel gemist vandaag .. Ben na het avondeten direct buiten gaan zitten om er nog ff van te genieten :))
 
Vanmorgen toen ik nog maar juist op men werk was rinkelde men gsm. Het was een onbekende nummer dus heb niet opgenomen en stil gezet (moest werken :p). Daarna had ik een bericht op mijn antwoordapparaat.
Het bedrijf waar ik een paar maanden geleden op school gesolliciteerd had (en waar ik ook echt wel wou werken) .. Ze vroegen of ik al wist of ik nog ging verder studeren of niet en in het laatste geval wilden ze mij nog eens uitnodigen voor een gesprek om dan eventueel bij hun aan de slag te gaan. 'k Was wel eum .. confused ..
 
't Is écht alsof alles en iedereen er vooral voor zorgt dat ik nimeer zou gaan studeren :p
Eerst men moeder die liever had dat ik ging werken. Dan het interim kantoor dat zo zat te pushen en maar bleef vragen of ik op men vakantiewerk zou willen blijven werken als het daar meeviel (ze zochten blijkbaar iemand die afstudeerde en misschien kon blijven). En nu dit weer :p Nu ja .. enkele maanden geleden voldeed ik niet 100% aan hun vereisten dus waarom nu dan wel eh .. en ik wil toch wel een beetje een andere richting uit ..
Heb ff over alles nagedacht en had van men ouders een hele preek verwacht dat ik beter zou gaan werken maar die preek was er ni .. En mijn hoofd is ook nog altijd meer bij het studeren dan bij het werken .. Dus morgen bellen dat ik ga verder studeren :) Hopelijk vind ik binnen 2 jaar ook nog werk of ga 't mij nog serieus beklagen :p
Die eeuwige keuzes toch waar ik het altijd even moeilijk mee heb .. *zucht*
 
Ga nu nog wa tv zien en dan slaapkes doen se :) Morgen weer vroeg dag ..

22:48 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Over 2 jaar ga je zeker nog zulke kansen krijgen!
Nu heb je nog de zin om te studeren, dus doen zou ik zeggen.

Gepost door: Tinkerbell | 18-08-05

*Doen Nu je de kans en de motivatie hebt om nog te studeren moet je het gewoon doen meid, anders zal je dit als spijt moeten meedragen als je stopt met studeren door invloed van anderen.

Go for it. :-)

Ik wens je alvast veel succes

Gepost door: justin | 18-08-05

leuk dat je het zo goed weet laat je niet in de war brengen ;-)

Gepost door: RedRose | 18-08-05

alle kansen om te studeren pakken zou ik zo zeggen...

Gepost door: Anne | 18-08-05

titel heb vakantiejob gedaan en zong ook de hele tijd dat liedje..
x

Gepost door: moi | 20-08-05

De commentaren zijn gesloten.