21-08-05

Kot

Het is al laat en ik ben ongelooflijk moe maar 'k ga hier toch al een deel van vandaag vertellen anders wordt 't te veel da ik nog kwijt wil :))
 
Heel onverwacht zeiden men ouders gisteren dat ze vandaag naar men kot in K-city wilden om te gaan opruimen .. De mensen die zowa 't verhaal van 't afgelopen jaar kennen zullen wel weten dat 'k ni bepaald veel zin had om wéér met da kot en de bijhorende herinneringen geconfronteerd te worden. Maar het moet nu eenmaal gebeuren.

Nu ja, al bij al viel 't nog mee. Mijn ouders begonnen direct met opruimen en inpakken zodat ik ni de tijd had om mij daar neer te zetten en te beginnen piekeren over de laatste keer dat ik er geweest was enzo (samen met men ex - vanaf nu in men blog gewoon C. genoemd - in "betere" tijden). Tijdens het opruimen wel enkele dingen vast gehad die mij aan bepaalde gebeurtenissen (en aan hem) deden denken en men mood nadien was redelijk down ma .. I survived !!
Zowa alles is al bijna thuis geraakt en men kot daar is gekuist dus volgend weekend alleen nog de laatste dingen gaan halen. En dan is het hoofdstuk K. (en C .. ?) compleet voorbij .. en kan het hoofdstuk Gent beginnen :)


Over Gent gesproken, na men grote kuis op kot ben ik verder gereisd naar Gent voor de blog meeting .. Maar daar ga ik morgen verslag over uit brengen, me is very tired now :)

Nu we hier toch over kot zaken bezig zijn en ik het Fleur beloofd had, ga ik nog even haar stokje invullen en dan is het tijd voor men beddeke .. slaapwel!

--------------------------------------

1. Zit jij op kot of heb je op kot gezeten?
Ik heb 3 jaar op kot gezeten en ga er nog 2 jaar kotleven bij doen .. Freak ;)

2. Is (was) het uit noodzaak (afstand, uren) of wil (wou) je gewoon op eigen benen staan?
Het was uit noodzaak. Madam hier wou een richting doen die ze alléén aan de andere kant van vlaanderen hebben (op zo'n 1,5u treinen). Het was dus eerder kwestie van moeten dan willen :) Ik wou zeker niet persé op kot ofzo ..

3. Vind (vond) je het fijn op kot?
Eum .. Lastige vraag voor mij. Ja ik vond het fijn, het kotleven op zich, maar ik heb spijt van bepaalde dingen. Ik heb mijn tijd op kot fameus laten beïnvloeden/verpesten door C. en daar heb ik nu écht veel spijt van. Ik heb dingen niet gedaan die ik wel wou enzo ..
Het eerste jaar kwam ik amper buiten omdat hij jaloers was enzo en vanaf het 2de jaar zat ik daar samen met hem en is het gewoon compleet fout gelopen met depri periodes, veel down momenten en serieuze 2de zit als gevolg.
Maar ik heb nog 2 jaar te gaan en zoiets laat ik echt nimeer gebeuren :)
 
4. Wat zijn volgens jou de voor- en/of nadelen van het kotleven?
Voordelen
- vrijheid. Je doet wat je wilt, eet wanneer/wat je wilt, gaat slapen wanneer je wilt, ..
- je wordt zelfstandiger
- je leert veel mensen kennen
- je bent snel op school (= lang slapen) en kan altijd ergens terecht tijdens springuren ofzo :)
 
Nadelen
- je voelt je soms nergens écht thuis door het constant heen en weer tussen thuis/kot ..
- heel die reis naar kot elke week met die enorme zak, vooral in de winter :s

5. Natuurlijk zouden wij je kot eens graag bewonderen als je een foto hebt?
Zie fotoke :) nja, 't is alleen maar men bureau :) Foto's zijn verder op de site van men kot te vinden .. Ter info: da van mij was een dakstudio maar de foto's op de site zijn niet van da van mij :)

01:59 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Brrr krijg soms nog rillingen van een kotinfrastructuur :) Maar de jouwe ziet er nog best goed uit vind ik!

Gepost door: casper | 21-08-05

ik was het belangrijkste pluspunt vergeten :p Dat niet-vroeg-opstaan en snel es over en weer tijdens de springuren :-) Vooral dat vond ik superhandig, leuk en soms was het wel nodig "iets langer te slapen" :D Ik hoop dat het twee spetterende jaren worden in Gent city :-)

Gepost door: RedRose | 21-08-05

De commentaren zijn gesloten.