21-08-05

Verslag blogmeeting :)

Rond 16u kwam mijn treintje aan in Gent. Wat onwennig liep ik rond in de hal van het station. Op het eerste zicht nog niemand te zien :) Iets later zag ik 2 mensen waarvan ik even dacht dat het Spikkie en MysticFlower waren maar ik wist het niet zeker .. Uiteindelijk bleken ze het toch te zijn :) Iets later kwamen ook SoDa en haar vriend Dave bij het gezelschap.
 
SoDa was de enige die een beetje bekend was met Gent dus zij was de gids van de dag :)
Na een tramrit waren we op de Korenmarkt. Daar was onze eerste stop in het café vijf voor twaalf. Nog een beetje onwennig praten bij zomerse muziek en een niet echt bijhorend uitzicht op een regenachtige Korenmarkt :) En in het gezelschap van enkele luidruchtig lachende Nederlandse dames een tafel verderop.
 
Enkelen kregen al honger dus werd het daarna tijd om de maagjes te gaan vullen. We gingen op zoek naar het restaurant Virus. Daar aangekomen zag het er maar vrij verlaten uit. Een andere eetgelegenheid zoeken dus :). Dit werd uiteindelijk het fonduehuis op de Vrijdagmarkt. Daar aangekomen bleek dit pas om 18u open te gaan en het was 17.50u. Daar voor de deur blijven staan in de regen tot het open ging leek ons nogal dom dus we hebben het café ernaast getest. Een Swingcafé (*kuch* met redelijk slaapverwekkende muziek) en een lachwekkende kerel die in het plat Gents vanalles stond te verkondigen.
 
Even later zijn we dan terug naar het huis ernaast getrokken om de maagjes (hopelijk) te vullen met lekkere fondue. We hadden niet gereserveerd maar na even overleggen konden we toch boven plaatsnemen, weliswaar met 5 aan een tafel voor 4 :)
Iedereen koos voor hetzelfde (we zijn gemakkelijke mensen): fondue Royal (vlees assortiment).
 
Tijdens het eten kwamen er een hoop vrouwen naar boven. Vrijgezellenfeestje (number 1, er volgen er nog een paar :). Ze zaten aan de tafel achter ons en kwetterden er op los. Veel werd er niet meer gesproken onder de bloggertjes, de kwetterende kippen eisten alle aandacht op :).
Net toen we lekker gegeten hadden, de rekening betaald hadden en wilden doorgaan kreeg de toekomstige bruid een opdracht. Ze moest 10 ticketjes van onderbroeken van mannen verzamelen. Toen ze zag dat we juist door gingen (en wilden ontsnappen :p) begon ze te protesteren. Spikkie weigerde zijn geliefde ticketje af te geven maar Dave wou het wel afstaan. SoDa zou het er uit knippen maar dan wel in de wc's :). In de toiletten kwamen plots een bende mannen binnen dus niet bepaald een rustige plek. Bleek er beneden nog een vrijgezellen groep te zitten (mannen dus, number 2). Nu ja, het vrouwmens zal dus wel geslaagd zijn in haar opdracht met zoveel manvolk bij elkaar zeker. Toen Dave een onderbroek ticketje armer was en we buiten waren was iedereen even opgelucht over de stilte en rust die er daar heerste :)
 
Vervolgens terug tijd voor een café bezoek. Het werd het sfeercafé "de Maeght van Ghent".
Hier bestelde ik mijn eerste (en ook laatste) alcoholische drank van de dag. Ze hadden hier malibu !! Lang niet meer gedronken en oh zo lekker :)
Iets later kwam ook daar boven weer een groep vrijgezellenfeestje-mannen opdagen (number 3). De toekomstige bruidegom zijn opdracht was op verschillende lichaamsdelen de handtekening van 10 vrouwen te verzamelen. Op de man zijn arm prijkt nu een S. (waarvan hij dacht dat het een B was), op zijn been een A. en op zijn onderrug een K. Hij mag er fier op zijn! ;)
Even later kwamen ook daar de kwetterende kippen (groep number 1) weer opdagen en de 2 groepen die elkaar niet kenden konden elkaar bezig houden met hun opdrachten :)
 
Voor ons werd het tijd om ons terug richting station te begeven. Onderweg nog een raar mannelijk persoon tegen gekomen die in de illusie leefde dat zijn paraplu een heus jachtgeweer was :)
Iets voor 22u was MysticFlower de eerste die het gezelschap verliet. En iets na 22u was het mijn beurt om mij richting perron te begeven.
 
Het was een leuke namiddag & avond in aangenaam gezelschap. Het was een beetje raar en onwennig om zo de mensen achter de blog in real life te ontmoeten maar het was fijn en zeker voor herhaling vatbaar!!
Hou mij maar op de hoogte van komende meetings ;)

13:41 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ik.. .. zou het niet beter kunnen verwoorden :-) Leuk verslag van een beetje onwennige, maar toch geslaagde avond!

Gepost door: Mystic Flower | 21-08-05

Inderdaad! Een mooi relaas! Nu moet ik even denken wat ik zal schrijven straks...misschien een gedichtje? Je bent in elk geval hartelijk bedankt voor het leuke gezelschap. We gaan dat nog eens doen!

Gepost door: Spikkie | 21-08-05

. 'k Vond het echt jammer dat ik er nie bij was, maar idd, volgende keer ben ik op post!!

Gepost door: Twinkeltje | 21-08-05

Maanrock Amuseer je straks in ons stadje, wij gaan ook hoor! Allé in't laat alsek gedaan heb met werken hier! Sluutjes

Gepost door: John Nash | 21-08-05

Grappig! Het klinkt me nu allemaal bekend in de oren die plaatskes :o)
Spijt dat ik er niet bij was! De volgende keer hè!

Gepost door: Tinkerbell | 22-08-05

De commentaren zijn gesloten.