22-08-05

 Maanrock

Ok, even een post tussen het werken door. Kan het niet laten, heb af en toe écht wa afleiding nodig. Als het niet mag moeten ze het mij maar zeggen :) Ik probeer te beperken.

Anyway, gisteren nog naar Maanrock geweest (en dus niet naar Belle Perez gedoe). Op het programma: Magical Flying Thunderbirds, Natalia en Clouseau. We waren er door omstandigheden wat vroeger dus Peter Evrard ook nog volledig gezien. Heb de mens een paar maanden geleden op school bezig gezien (voor zover ik binnen heb gestaan toch) en vind zijn muziek niet zo fantastisch dus ook hier op de Grote Markt vond ik hem niet zo geslaagd. Enkel zijn 2 liedjes die ik een beetje ken vielen mee en de cover van Nrivana – Smells like teen spirit was natuurlijk wel goe :)

Daarna was het tijd voor de Magical Flying Thunderbirds. Ik had ze eigenlijk nog nooit aan het werk gezien maar vond ze wel goed en ze zorgden voor ambiance.
Natalia. Niet echt mijn ding. En zoals verwacht vond ik haar optreden dan ook maar matig. Vond ze eigenlijk redelijk brutaal enzo.

En dan natuurlijk Clouseau .. Heb de broertjes in mijn leven al dikwijls aan het werk gezien maar toch wou ik deze avond blijven en Natalia doorstaan om ze NOG een keer te horen :) Enkele bekende nummers goed meegezongen. Maar ik vond toch dat de MFT het publiek meer mee kregen. Maar dat kan misschien liggen aan de plaats waar ik tijdens de verschillende optredens stond. Tijdens de MFT redelijk in het midden, Natalia en Clouseau meer aan de zijkant. Op de tonen van “En dans” de Markt verlaten om de grote massa voor te zijn. De bisnummers dus niet meer gehoord :)

Een leuke avond, enkel geërgerd aan de mensen achter ons. Er was een soort verhoog waar een heel aantal kinderen met hun ouders op stonden en zaten. Er waren mensen die via dat verhoog aan de andere kant wilden geraken maar 2 nogal mollige moeders waren dat beu en verkondigden (op niet al te vriendelijke manier) dat de mensen maar moesten rond gaan, ze lieten niemand meer door. Net 2 waakhoden die HUN verhoog bewaakten. Redelijk dom. En zorgde af en toe voor paar conflicten met jeugd die vond dat dit niet kon en die zich niet lieten doen :p

Rond 1.15u ben ik in mijn bed beland. Zalig heb ik geslapen en gedroomd dat het vrijdag was en ik dus kon uitslapen :) Was dat ff verschieten toen om 7u die wekker af ging :p
Ben dus vandaag wel moe. Het was een leuk maar toch ook wel druk weekend. Het was voorbij zonder dat ik het besefte :)


En de drukte stopt niet. Een vriend (F.) heeft kaarten voor de avant première van “A lot like love” vanavond en vroeg of ik mee wou. Misschien eerst wat meer over F. vertellen :) Vorig jaar moest ik dus met men ouders mee naar Frankrijk en F. was daar ook. Het is lang om hier volledig uit te leggen maar het komt er op neer dat ik F. wel enorm knap vond maar de momenten dat ik hem zag er ni bepaald veel durfde tegen te zeggen (om ni te zeggen niks) :$ Uiteindelijk heeft hij wel vernomen dat ik hem knap vond enzo. Nu ja, na de vakantie had ik via via zijn e-mail gevonden en een mailtje gestuurd & later op msn toegevoegd. Zo af en toe heb ik nog met hem gechat maar ni echt heel veel. Hij had trouwens ook een vriendin ;) Heb hem ook nog 1 keer gezien op een fuif in K. waar hij was voor promo werk. In ieder geval: da aanbod kon ik toch ni echt weigeren ;)

Maar hoe later het wordt hoe nerveuzer ik eigenlijk ben :s Ik ken hem niet zo heel goed. Er was dan nog het probleem dat ik er niet geraakte wegens geen auto voor de moment en metropolis redelijk moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Hij komt mij nu oppikken in het centrum van men dorpje. Voel mij daar redelijk ongemakkelijk bij want denk dat het wel ’n serieuze omweg is :s Hm, om 19.15u in het centrum dus. Lol, zit mij hier nu al af te vragen wat ik ga aan doen enzo *zucht*. Hopelijk ist ne goeie film want vermoeidheid & cinema komt meestal ni goe :) Verder hoop ik gewoon op ni al te veel ongemakkelijke stiltes want daar kan ‘k ni goe tegen :)

Morgen verslag over vanavond. Nu terug wat werken ..

14:55 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ge zit blijkbaar ni stil... Amuseer u maar vanavond. Als hij zo'n omweg voor je wil maken zal het niet tegen zijn goesting zijn om je terug te zien denk ik...
Ik zal in ieder geval aan je denken! xxx

Gepost door: Spikkie | 22-08-05

ik zal duimen dat het goed verloopt, zonder die stiltes /D

Gepost door: Anne | 22-08-05

Kei blij You go girl! Amuseer je!

Gepost door: c-ke | 22-08-05

*** nog een fijne avond voor jou!

Gepost door: jolanda | 22-08-05

veel filmplezier. Het lijkt me nog wel een redelijk grappige film. En veel succes natuurlijk.

Gepost door: fILLE | 23-08-05

De commentaren zijn gesloten.