23-08-05

Life can be great .. sometimes

Gisteren avond was .. leuk :)
 
'k Was écht enorm nerveus toen ik thuis vertrok .. was precies een puber die naar haar eerste date vertrok ofzo :)) Nu ja, die zenuwen verdwenen ook wel even snel terug ..
Uiteindeljik zijn we The Island gaan zien in plaats van die avant première waarvoor de tickets eigenlijk waren .. Goede film eigenlijk wel. Beter dan ik er op voorhand van verwacht had & één van de betere die ik het laatste half jaar in de cinema gezien heb.
Goede film, aangenaam gezelschap .. Wat wilt 'n mens nog meer op een doodgewone maandagavond? :p
Goed gepraat & absoluut geen gevreesde stiltes :) Gesprekken over school, vakantie, werken, relaties, ..
 
En 'k vind 'm ook nog altijd even knap .. *zucht* Onderweg naar de cinema zei hij dat het eigenlijk de eerste keer was dat hij een meiske dat hij niet echt kende mee vroeg naar de cinema. Moet ik mij nu vereerd voelen? :) Toen ik thuis was kreeg ik nog een smsje .. Dat hij hoopte dat ik mij wat geamuseerd had en dat hij het in ieder geval erg leuk vond met mij erbij .. en nog een "slaap zacht xxx" :)
Voor de nieuwsgierige zielen die te ver denken: nee er is niks speciaals gebeurd (gewoon een leuke avond) en nee er hangt ook niks in de lucht ofzo .. Alhoewel ik wel echt met een happy gevoel thuis kwam en mijn gedachten af en toe wel afdwalen ;) ... Het was in ieder geval toch één van de leukste cinema bezoekjes de laatste maanden.
 
's Avonds heb ik dan nog het nieuws gekregen dat ik waarschijnlijk nog iets kan doen voor men ex-stagebedrijf .. maar dan wel tegen betaling :) Weet nog ni juist wat, ging normaal vandaag nog een mail krijgen. Maar kon het dan waarschijnlijk wel gewoon thuis (op kot) doen en er moest dan nog wel uitgezocht worden hoe ik zal betaald worden .. Ze weten daar al dat 'k niet graag programmeer en het zou iets zijn dat ik nog wel leuk zou vinden dus ben benieuwd :)
 
Vanavond normaal nog 'n keer naar de clubstep. Heb nu een paar nachten maar 5-tal uur geslapen dus 'k ga nog zien hoe 'k mij straks voel :) Voorlopig valt 't nog goe mee eigenlijk. Nog een beetje in men happy mood van gisteren.
Het is vanavond eindelijk nog een keer het meisje dat normaal de clubstep geeft. Een paar weken geleden was er een vervanger en vorige week een vrouw die gewone step kwam geven in plaats van clubstep. Dan zegt het mij dus echt niks, was totaal ni leuk ..
 
Eerst nog 2,5u werken ..

14:21 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

meer moet dat niet zijn 'tis niet omdat je met iemand uitgaat dat er al direct kriebels ofzo moeten zijn hé
soms moet je gewoon een leuke avond kunne beleven met iemand zonder meer

Gepost door: lord cms | 23-08-05

* tuurlijk :) het zou maar erg zijn anders :)) ma der zijn mensen in men omgeving die der al direct meer van maakten en da wou 'k hier wel ff vermijden ..

Gepost door: @ cms | 23-08-05

jaja, life can be great :D

Gepost door: Anne | 23-08-05

leuk voor jou!!! ben blij dat je een toffe avond had :-) Het lijkt precies allemaal de goede kant uit te gaan éh met jou :-) Joepieeee ;-)

Gepost door: RedRose | 23-08-05

eindelijk een berichtje met alleen maar goed nieuws! supper!!
stiekem hoop ik hier ooit eens te lezen dat het iets is geworden ;-)
whatever... leukdat het een leuke avond was!!

Gepost door: nieke | 23-08-05

De commentaren zijn gesloten.