29-08-05

I don't like mondays :p

Zaterdag dus deel 2 van mijn verhuis. Vorige keer had 'k het nog lastig met men kotje in K maar nu stond er al een heel deel rommel van de volgende en voelde 't echt al nimeer aan als "mijn kot". Nu ja, des te beter :) Sleutels zijn afgegeven, normaal moet ik daar niet meer zijn. Hoofdstuk afgesloten en eigenlijk voel 'k mij daar alleen maar redelijk opgelucht bij ..
 
Men nieuw kot dan. Het is veel kleiner dan mijn vorig .. maar wel gezellig :) Het meeste is nu al ginder. Wel nog een beetje plaatsgebrek. Er moet eigenlijk nog een boekenkast komen en een kleiner kastje. Verder moet ook nog men fiets geregeld worden enzo .. Dus een keer naar ginder met de kasten, ik zelf nog een keer met de auto naar ginder (zodat 'k weet hoe 'k moet rijden - tis nog ni zo simpel :p - als ik binnenkort welgeteld 1 week de auto heb) en ook nog eens met trein & bus zodat 'k weet wat, waar, wanneer .. Wanneer 'k da ga moeten doen is mij 'n raadsel :) weekends zeker .. elk weekend 'n tripje naar ginder tot school begint :p
Ik wou al foto's trekken van men kot maar na 2 foto's waar ge ni zo veel op zie (beetje om te zien hoe hoog die kasten mogen zijn enzo) waren men batterijen leeg :( Anyway, foto's volgen nog wel.
 
Het was zaterdag de 27e .. Een maand dat ik niks meer gehoord heb van C. en een maand nadat ik hem "3 jaar ken". En ik moest dan ook nog is in K zijn .. Maar het deed mij eigenlijk niks :p Voor groot deel toch wel te danken aan F. Hij beseft het zelf ni maar hij helpt mij toch wel enorm om er eindelijk volledig over te geraken :)
 
Rest van het weekend ni veel gedaan eigenlijk. Zaterdagavond 'n film gezien (hide and seek) en zondag buiten liggen genieten van de zon :) & men zus haar vakantietaak verbeterd. 't Wordt tijd dat den auto gemaakt is want 'k geraak nergens meer :s Normaal is 'm morgen terug ..
Nu ja, da redelijk rustig weekend heeft mij toch ook goe gedaan :)
 
En dan vandaag 't begin van 'n nieuwe werkweek. Zo'n schitterend weer en werken *zucht*. 't Is hier al een heel gedoe geweest vandaag eigenlijk dus 't ging nog redelijk snel vooruit :)

16:37 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

gent is gewoon op zichzelf al gezellig ik zal je er wel eens gzelschap houden :D

Gepost door: Anne | 29-08-05

niet eerlijk... is het mooi weer moet jij werken!!
groetjes van mij,

Gepost door: jolanda | 29-08-05

ja, ik vind het ook raar... nen donderdag effectief al les krijgen... De rest die ik ken begint ook pas de 19e... Nuja, we zien wel hé ;-)

Gepost door: RedRose | 29-08-05

Rust... Een weekendje rust word enkel maar naar waarde geschat op een maandag. Alhoewel je er op het eigenste moment ook best mag van genieten vind ik, maar hoe vreemd het ook moge zijn dat zijn dan de weekends dat een mens vol plannen zit hè...

Gepost door: justin | 29-08-05

Nog eens komen bijlezen leuk, een nieuw kot!!

Gepost door: lena | 30-08-05

mooi weer.. kheb ook moeten werken vandaag in dat mooi weertje... morgen nog erger :( tis niet te doen van de warmte bij ons

Gepost door: Tine | 30-08-05

Ey Nu nog ne week werken?! Wanneer beginnen de lessen eigenlijk? Gade nog wa kunnen genieten van uwe vakantie?! Kzal voor twee van de zon genieten deze week :-p

Gepost door: strangegirl | 30-08-05

Gent en pannekoeken! ;o)

Gepost door: Tinkerbell | 31-08-05

De commentaren zijn gesloten.