05-09-05

@!#

Grr .. ik was dus bijna aan het einde van heel men tekst toen ik iets dom deed en opnieuw kan beginnen :@
Poging 2 .. Ik had dus getypt dat ik vanmorgen van plan was om een heel verslag te typen maar dat ik hier niet echt tijd voor heb gehad. En dat ik er nu eigenlijk totaal geen zin meer voor had en het in verkorte versie ging doen. Geloof mij, nu ik nog is opnieuw kan beginnen heb ik al helemaal geen zin meer !! :p Zucht, we beginnen toch nog maar is opnieuw :)

  • Gisteren naar een evenement in Sint-Niklaas geweest. Een evenement met luchtballons. Men pa ging daar opstijgen met een gasballon (nog met zandzakjes enzo :p). Ik had een badge waarmee ik op de Grote Markt, tussen de ballons kon. LittleStar goes VIP ;)
  • Normaal gezien interesseren zo'n dingen mij niet echt (wegens: heb het allemaal al wel gezien). Maar ik wist dat F. daar normaal ging zijn en hij wist ook dat ik er was. Ik geef toe, dat is wel één van de redenen waarom ik gegaan ben :) Uiteindelijk geen F. gehoord of gezien. Heb het mij niet echt aangetrokken maar was 's avonds toch een beetje teleurgesteld.
  • Toen ik thuis kwam had ik een mail van een persoon waarmee ik eerder die dag mee had staan praten op de Grote Markt. Persoon had mij opgespoord op internet. Persoon had mij een mail gestuurd en gooide er al direct enkele complimentjes tegenaan. Persoon leek wel mee te vallen en heb hem dan maar toegevoegd op msn. Persoon blijkt 29 jaar te zijn. Toch maar raar zo'n mail van iemand waar ge amper een paar zinnen tegen gezegd hebt ..
  • 's Avonds nog met F. gechat. Hij was pas 's avonds in Sint-Niklaas en dacht dat ik mee men pa was gaan volgen met de auto. Anders had hij wel gesmst (yeah right, flauw excuus ma kom :p). Nog wel een leuk gesprekje gehad. Minder oppervlakkig dan anders. Hij vroeg of ik "al terug op zoek was". Heb hier op geantwoord dat ik ni echt op zoek was. Naar mijn mening klinkt da nogal wanhopig en zo voel 'k mij toch echt ni :) Hij ging de vraag dan anders stellen. Hij vroeg of ik mij al klaar voelde voor een nieuwe relatie. Verder hebben we het nog gehad over onze ex-en en wat we belangrijk vinden in een relatie. Weinig subtiel informeren of zoek ik er nu weer te veel achter? :) Het laatste waarschijnlijk. In ieder geval, ik ga RedRose haar raad volgen :)) Ze heeft volkomen gelijk in haar reactie op men vorige post :p Ook al doe ik men best om het niet te doen, ik voel mij toch redelijk 'n hondje :p En ben 't fameus beu. Het zorgt ook dikwijls voor schommelingen in mijn humeur, zijn wisselvallig gedrag. Ik zit er redelijk mee in men kopke en het is allesinds beter dan met C. (men ex) in men kop te zitten. Maar toch .. proberen er minder mee bezig te zijn :)
  • Eerder vernoemd 29 jarig mail persoon heeft mij vandaag heel de dag "lastig gevallen" op msn. In de voormiddag heb ik nog gereageerd maar in de namiddag heeft hij gewoon enkele uren complete monologen gehouden. Zijn aanpak is nogal direct en dat heeft een omgekeerd effect op mij. In zijn monologen had hij 2 keer zijn gsm nr vermeld samen met de mededeling dat ik steeds mocht sms'en of bellen. Hopeloos? beetje? *zucht*. Ik was héél blij dat hij mijn gsm nummer niet had. Tot mijn gsm begon te reclameren .. Ik was internet detective google vergeten. Mijn CV - inclusief gsm nummer - staat ergens online (stupid, I know). Dringend iets aan veranderen.
  • Men ex stagebegeleider begint ook enorm raar te doen. Geen zin om de hele uitleg te doen maar het komt er op neer dat ik er liever nimeer te veel van hoor.
  • Mijn gezicht is rood :p En dan vooral men neus. Miss red nose :p 't Is toch echt altijd het eerste dat bij mij verbrand. Ik heb dus wel veel van de zon genoten dit weekend :)
  • Op het werk was het vandaag ni zo leuk. Ze waren overal gaten aan het boren en aan het werken enzo. Het lawaai en heen en weer geloop heeft mij uiteindelijk toch redelijk ambetant gekregen. 'k Was nochtans héél goed gezind vanmorgen. LittleStar-met-zonnebril luid mee kwelend met de radio onderweg naar het werk :D Het heeft lang geduurd maar momenteel blijft er van da extreem goed humeur toch ni zo veel meer over eigenlijk.

Conclusie van de dag is dat er freaky mensen rondlopen. 2de conclusie is iets dat eigenlijk de story of my life is: aandacht van personen die mij niet interesseren en geen aandacht van die dat mij wel interesseren :p Och, 'k lig der ni wakker van :) 'k Voel mij over 't algemeen redelijk goe tegewoordig en dat heb ik lang niet kunnen zeggen (of toch ni voor een langere periode) ...

23:16 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

amai voor een 2de versie heb je het toch nog goed volgehouden. ik ben dan altijd zo kwaad dat ik het niet meer opnieuw typ :D

Gepost door: Manlome | 05-09-05

ik kan me voorstellen dat je er flauw van bent als je alles weer opnieuw moet typen.
toch leuk dat je het gedaan hebt!!
groetjes van mij,

Gepost door: jolanda | 06-09-05

tis blijkbaar een plaag spikkie had het ook al voor vandaag. Dieje 29-jarige leest nu waarschijnlijk wel mee, maar hem doet toch beetje opdringerig denkik...blokkeren die handelllll

Gepost door: liese | 06-09-05

sounds familiar! "story of my life is: aandacht van personen die mij niet interesseren en geen aandacht van die dat mij wel interesseren :p Och, 'k lig der ni wakker van :)" hehe da klinkt zoooooooooooo familiar zeg ... met dat verschil dat ik er wel wakker van lig hehe
ik hoop dat alles goed met je gaat en dat je niet al te veel gestalked meer word :-)

Gepost door: Dana | 06-09-05

Ik ken je ... ...nog niet lang en helemaal niet goed, maar je bent een leuke, toffe meid. Ik ben er zeker van dat je de ware wel zal tegenkomen, maar je mag je idd niet door zogezegde bewonderaars laten overdonderen. Laat zien dat je haar op tanden hebt of ze spelen botsbal met je en dat zou ik niet willen zien gebeuren! Als er iets is, je weet me wel te vinden! xxx

Gepost door: Spikkie | 06-09-05

blij dat ik niet de enige ben die soms opnieuw kan beginnen met verslagje typen. ik herken dat vervelende gevoel ook. en wat dieë 29-jarige kerel betreft: mm, klinkt allemaal erg opdringerig. kzou er niet mee omkunnen. ik supporter toch meer voor F.

Gepost door: nieke | 06-09-05

... "Weinig subtiel informeren of zoek ik er nu weer te veel achter? :) Het laatste waarschijnlijk."... Goh, dat komt me al even bekend voor als "de story of my life is: aandacht van personen die mij niet interesseren en geen aandacht van die dat mij wel interesseren".

Altijd denk ik dat er iets achter zit en steeds word ik teleurgesteld. Ik zal het mannelijk ras dan ook nooit begrijpen, maar dààr lig ik niet wakker van. :)

Gepost door: Anneke | 06-09-05

* @ Manlome: jah, normaal ben 'k daar ook te kwaad voor :)
@ Liese: hij leest ni mee geloof ik :) tenzij hij ondertussen ook al weet dat ik ergens op internet ook nog LittleStar ben :s Had 't al wel gehoord dan denkek :)
@ lady-jane: lol, ik ook soms ze :p probeer van nie :)
@ spikkie: thx voor 't compliment & de raad :) ben ook ni zo graag botsbal :p
@ nieke: ik supporter ook hevig voor F. ;D Maar 't is hopeloos denkek :p
@ eikebah: pfoeh, 'k zal ze ook nooit begrijpen. Rare wezens!

Voilà :)

Gepost door: LittleStar | 06-09-05

amai lijkt me inderdaad nen opdringerige type. Ik sluit me bij liese aan, blokkeren die handel.

Gepost door: fILLE | 06-09-05

Tip Schrijf eerst je tekst in Word. En doe eens regelmatig 'copie' dan kan er nog weinig misgaan. Geloof me, ik ben ook geleerd. Je kent mijn lange teksten en soms verdwenen die ook als ik aan de voorlaatste regel zat!
Nog een tip: geef nooit je msn-adres aan iemand die je niet kent..
Er lopen genoeg freaken op de wereld rond..

Gepost door: Tinkerbell | 06-09-05

De commentaren zijn gesloten.