11-09-05

LittleStar live from new kot :p

Mja, hier zit 'k dan se :) Men nieuwe verblijfplaats voor de komende 2 jaar.
Alles is hier nu min of meer in orde op paar details na. Men kaartenzak (met vakantiefoto's) en 'n poster hangen zelfs al aan de muur ;) Wel 'n beetje raar om hier nu zo te zitten. Weer ergens anders.
 
Vanavond is hier al 'n serieus onweer gepasseerd. Ik ben normaal echt ni bang van onweer ma dees was toch wel ff iets anders :) Verschoot echt enorm van elke knal. En zoveel water, men radio dat uitviel, .. toch maar creepy :)
 
De douche heb ik ook al uitgetest. Die is goedgekeurd :)
Men draadloos internet valt hier wel nog meer uit dan thuis maar voor de rest is alles oké.
Ahja, en 't is hier nu echt wel super warm :p Ma 'k durf men venster nimeer open te zetten :p Daarjuist stond ze open en 'k heb mij al kunnen bezig houden met 'n klopjacht op 'n reusachtige langpootmug :p Val nog liever dood van de warmte dan da hier 'n paar van die beesten zitten vannacht.
 
Daarjuist zijn er 2 jongens komen kloppen. Denk dat ze wel alletwee hier op kot zitten maar 'k weet 't ni zeker. 't Was maar heel korte kennismaking :)
 
Pfoeh, ik ben zenuwachtig voor morgen eigenlijk :s Om 11u moet ik op school zijn. Geen idee wat er juist gaat gebeuren of tot hoe laat het is. En de enige die ik op school ken (van men vorige school) die gaat er morgen ni zijn. Dus, scenario zoals ik denk dat het zal zijn: ik fiets naar school, geraak er hopelijk op tijd, ik kijk wat twijfelend rond en sta daar tussen 'n hoop eerstejaars die dus allemaal 2 à 3 jaar jonger zijn. 't Idee alleen al :) 'k Ben nu eenmaal ni zo sociaal dat 'k gewoon bij wa mensen ga staan ofzo dus er zal iemand zo vriendelijk moeten zijn om tegen deze verlegen ziel te spreken :p Ik laat morgen wel weten of 't ook écht zo gegaan is :)
 
Nog ff tv kijken en redelijk op tijd slapen. Ben al heel de dag in zo'n mood van "ik ben moe dus ni te lastig doen aub" :p Nu ja, de wekker gaat toch een paar uurtjes later af gaan dan gewoonlijk :)
Sleep tight people ..

22:04 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Hé Little Star, ik wens je voor morgen héél veel succes!
Ik hoop ook dat je je vlug thuis zult voelen in je nieuw kot en dat je het goed kunt vinden met je kotvrienden.
Verder wens ik je nog veel geluk met je studies!
Wat ga je eigenlijk volgen?
Nog een fijne zondagavond!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 11-09-05

*** Heel veel succes morgen!
Ik hoop dat je veel plezier beleeft op kot.
En slaapwel!
Groetjes

Gepost door: Romina | 11-09-05

. Veel plezier op de eerste schooldag morgen. Het zal wel meevallen. En als niemand u aanspreekt, hebt ge ook niemand waar ge notities aan moet uitlenen ofzo ;-)

Gepost door: fILLE | 11-09-05

het nieuwe ik heb al drie verschillende koten gehad, en telkens was het wennen.(eindelijk eens hetzelfde kot, dit jaar) ook een eerste schooldag is spannend, maar je maakt het maar mee als je nog jong bent, dus het is eigenlijk wel leuk om eens nerveus te zijn. Geloof me iedereen is het!

Gepost door: tilde | 11-09-05

join the club... van mij is het pas woensdag te doen en heb vanacht al bijna geen oog dicht gedaan :s Kben nu al mega nerveus!!!!

Gepost door: RedRose | 12-09-05

Ik hoop dat je eerste dagje.. .. goed is meegevallen. Wel spannend... nieuw kot, nieuwe school, nieuw leven?! Ik hoop dat je een super (school)jaar tegemoet gaat.

Gepost door: Mystic Flower | 12-09-05

ik denk dat mijn nicht hetzelfde gaat doen als jou. Er is dan dus al wel een meisje uit het Antwerpse, en ze doet ook de verkorte versie (dacht da jij da ook ging doen? of niet?). Moest je ze tegenkomen, doe ze maar ni de groetjes (ze weet ni da ik een blog heb :-) )

Gepost door: A-girl | 12-09-05

eila ik ben jaloers! Je zult je ginder super amuseren, ben ik absoluut zeker van! En is Clijsters ook een beetje je achternaam mss?

Gepost door: liese | 12-09-05

Het doet me... ... al denken dat ik ook op kot wil.

Maar eerst zal ik het dit jaar voorzichtig moeten voorleggen aan mes parents. :)

Gepost door: Anneke | 12-09-05

oei oei draadloos internet.. dat staat mij ook te wachten op kot. Hopelijk werkt dat daar wel... Waar zit je trouwens ergens op kot?

Gepost door: Manlome | 12-09-05

De commentaren zijn gesloten.