11-09-05

plans changed

Rond 20u vroeg een vriendin of ik zin had om mee te gaan naar de opendeurdag van dansschool Ekkart en daarna iets te gaan drinken ofzo. Zij zou graag terug iets van hiphop ofzo doen. We hebben da het eerste jaar in K. gedaan en da was wel leuk. Ik ging normaal ook terug zoiets doen maar aangezien ik weer op kot zit en bijna alle lessen in de week zijn, zal 't toch ni daar zijn :p Maar 'k was wel benieuwd hoe 't daar was enzo.
 
Hebben echt verschillende dingen gezien. Clipdance, hiphop, salsa, argentijnse tango, quickstep, .. Er waren elke keer demonstraties en dan tussendoor proeflessen (van kwartiertje ofzo). De proefles salsa hebben we mee gedaan :p Was echt grappig. Heb daar echt geen aanleg voor :)) Nja en argentijnse tango enzo, 's allemaal wel chique om te zien. Veel bewondering voor mensen die da kunnen.
 
Daarna heeft de vriendin 'n vriend gebeld om te vragen of die nog zin had om iets te gaan drinken. We zijn dan naar één of ander café gereden maar da bleek gesloten te zijn. Wel een hilarisch moment meegemaakt: terwijl we stil stonden om ff te bellen stond er ineens een kerel voor de auto die op het punt stond vlak voor onze neus zijn sanitaire behoefte te doen :p
Wij alletwee van "oh nee, da meende ni" en zo hard beginnen lachen dat hij het waarschijnlijk gehoord heeft en rustigere oorden is gaan opzoeken :p De vriend aan de telefoon zei dat we hem gewoon hadden moeten laten doen en dan de lichten aan en claxoneren als hij bezig was. Het idee alleen al zorgde voor nog meer slappe lach :)
 
Uiteindelijk in een café hier in men dorpje beland. Daar hebben we dan gezeten tot kwart na 2 ofzo. Toen ik thuis kwam heb ik dan nog de finale van de tennis gezien. Kim Clijsters gewonnen!! (had ook ni anders verwacht, wa wilde met zo'n naam ;) *kuch*.
't Was dus 4u toen 'k sliep .. En damn wa heb 'k slecht geslapen!! Ben zeker 10 keer wakker geworden en elke keer teleurgesteld da 't nog ni later was. Rond 10u was 'k het dan echt beu en ben 'k ma opgestaan. Ben dus wel ongelooflijk moe :p In de week slaap ik goe maar te weinig en als 'k dan kan uitslapen int weekend slaap 'k echt slecht :s Misschien is men kot bedje vannacht beter? :)
 
Anyway *geeuw*. Ik ga hier is voortdoen enzo ..

10:52 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ik heb dat idd es gedaan ik stond geparkeerd in Gent, en was just een belleke aan het doen alvorens uit te stappen, toen plots enen tussen de auto voor mij en mijnen auto een plaske kwam doen. Ik heb toen maar mijn lichten aangestoken. Als plassend begon die dus verder te lopen, en wilde zijn edele lichaamsdelen terug op veiliger oorden rust geven, want het hilarisch effect gaf van een heel natte broek :p

Gepost door: Anne | 11-09-05

Hmmm.... heb daar ook last van: id week altijd als een blok in slaap. Tot die **** wekker afgaat. En in't weekend slaap ik altijd slecht... :-S

Gepost door: SoDa | 11-09-05

ach ge zijt waarschijnlijk gewoon jaloers, dat ge als vrouw minder discreet uw sanitaire behoefte int openbaar kunt doen ;-)

Gepost door: fILLE | 11-09-05

idd, de naam alleen al van clijsters ;-) hopelijk bevalt het je op je nieuwe kot vanavond!!!!

Gepost door: RedRose | 11-09-05

De commentaren zijn gesloten.