25-09-05

Don't speak ..

Ha! "Don't speak" van No Doubt is op de radio en ik kan er gewoon naar luisteren zonder dat 't mij echt iets doet én ik heb men vorige blog verwijderd (iets wat ik al lang had moeten doen). 't Zijn hele kleine stapjes want er spookt nog steeds veel rond in men hoofdje ma soit, 't is iets eh :)
 
Verder heb ik er een redelijk dom weekend op zitten. Wat zeg ik .. is het weekend geweest? Niks van gemerkt :p Gisteren dingen gaan kopen voor school en men blad visgraat motief getekend ;) Langer over gedaan dan 'k eerst gedacht had. Woordjes opgezocht. Moest dan nog een hoop dingen in orde brengen. Men ouders vertrekken woensdag voor 12 dagen naar Amerika. En aangezien ik op kot zit ga 'k ze dus 3 weken ni zien. 'k Kom dan in de weekends naar huis om op men zus te "babysitten" (nu ja, bij 'n kind van 14 is da nimeer echt babysitten zeker? :). 't Zal toch raar zijn, zo thuis komen en ni volop kunnen vertellen over hoe de week geweest is. Ja en mijn eetpatroon zal er zo de komende 3 weken dan ook wel ni echt op beteren als 'k ook int weekend zelf voor men eten moet zorgen :$
 
't Heeft wel 1 groot voordeel: ik heb de komende 2 weken 'n auto onder men gat ;) Bedenk mij juist dat ik dan ook niet meer elke dag naar school zal fietsen en dus ongezond zal eten én amper nog bewegen. Geloof dat 'k men sportkleren toch maar ga meenemen, kan misschien eens gaan lopen ofzo :p
 
In ieder geval, men weekend bestond dus uit domme dingen in orde brengen :p Stomme dingen waar ge heel de dag mee bezig zijt maar uiteindelijk lijkt 't of ge hebt niks gedaan. Wa schoolwerk, muziek op mp3 speler zetten voor ouders, muziek van zus er af halen en op cd's zetten, diploma inscannen, gsm's verwisselen van mij & mams (en nr's kopiëren), .. enz ..
Ach ja .. en ondertussen ist dan weer tijd om men zak te maken en zie ik toch wel redelijk op tegen men 1e dagen les van 8.45u tot 18u. En 't is nog maar de tweede week ;)
 
'k Ga is voortdoen hier. Hopelijk gaat internet ergens deze week toch wel in orde komen.
Cya later people .. x

Foto geeft een beeld van mijn toch-wel-redelijk-klein kotje :p Het is mij nog ni gelukt om er echt deftige foto's van te trekken en de komende weken ben 'k men fototoestel kwijt dus dees zal 't voorlopig moeten doen :) Het is van buiten (venster) uit getrokken ..

17:33 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

het lijkt me toch een gezellige kamer :-) en ik heb ook dienen indruk... gisteren wel een zalige weekenddag gehad :-) maar vandaag ook les voorbereid enzo... en heb ook den indruk van "amai waar is da weekend naartoe?" :D

Gepost door: RedRose | 25-09-05

... Ziet er me toch een knus en gezellig kamertje uit. En ordelijk (of is dat enkel voorlopig? ;)).

[En dat dekbed komt me bekend voor...]

Gepost door: Anneke | 25-09-05

tkot voor u alleen ik zou zeggen: feestjes tijd! uw vrienden en die van u zus uitnodigen!!!
en tis niet de grootte van een kot dat telt maar de gezelligheid hé
liefs
xxx

Gepost door: g*lover | 26-09-05

Don't speak.. .. dat liedje doet me ook telkens iets, ook al heb ik er geen specifieke herinneringen aan... Goed teken dat het je niets meer doet! Ik had dat ook met een liedje van mij en m'n ex, iets van Atomic Kitten, ben de titel vergeten... ook een goed teken vind ik :)

Gepost door: Mystic Flower | 26-09-05

2 blogjes? ik heb soms al moeite om 1 te onderhouden...

Gepost door: jolanda | 26-09-05

klein maar gezellig heb ik denk indruk.

Gepost door: fILLE | 27-09-05

groot of klein da maakt nie zoveel uit... Zolang je je er maar goed in voelt!

Gepost door: Manlome | 27-09-05

Ziet er... toch wel gezellig uit hoor! :-)

Gepost door: SoDa | 28-09-05

De commentaren zijn gesloten.