29-09-05

Internetloos, week 2 :p

Mja, 'k heb dus nog altijd geen internet eh. Ma da was al wel duidelijk zeker? :p
Iedereen geraakt daar op da netwerk. Behalve ik. Ze hebben er al naar gekeken en er staat ondertussen zelfs een nieuwe router maar mijn pc weigert :p 't Ligt nochtans ook ni aan men laptop denk 'k want ergens anders doet hij 't wel gewoon alleen DAAR op kot ni.
Ze wilden mij dan op hun netwerk laten (kotbazin woont naast ons) en daar geraak ik dan wel op maar krijg geen ip adres. Leve Telenet  ... da ga tenminste :)
Nu ja, er ga nog ne keer iemand komen volgende week en anders gaan ze 'n draad trekken. Gedaan met da stom wireless gedoe. Hopelijk ist dus volgende week in orde.
 
Ondertussen gebeurt er toch ni veel dat 'k hier kan vertellen :) Men ouders zijn aangekomen in Amerika. En ik ga gewoon naar school. 's Avonds tv of wa schoolwerk. Erger mij 'n beetje aan iemand die zich ergert in andere mensen en dit ook duidelijk maakt en beetje zaagt erover. Mahja. Nog 3u morgen voormiddag en de week zit er op se :))
 
Ben hier dan is weg op school. Men mails gecheckt, blog update, msn, .. kan weer ff verder :)
In het weekend kom ik weer bijlezen op jullie blogs!

17:07 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

tralala ouders op tralala in amerika? whaa!! ik ben sinds gisteren terug van een avontuurlijke reis in portugal. :o) hopelijk is jouw internet weer snel terug in de sjakos!
klaprozige groeties, tint

Gepost door: tint | 29-09-05

hmmm ouders in Amerika, en gij mocht ni mee? ;o)Och, da verdomde internet ook :s

Gepost door: Anne | 29-09-05

ik heb een beetje van hetzelfde probleem!!! opeens begint mijn internet (dat WEL mét draad is!!!) hier raar te doen... Het valt zomaar uit en telkens moet ik mijne laptop heropstarten... Ik heb hem vorig weekend geformatteerd (dacht dat het aan een of ander mankement lag van programma's teen of tander...) maar nog zou hij het af en toe durven doen... Grrrrr...

Gepost door: RedRose | 29-09-05

... Over mensen die zich ergeren aan anderen en er dan over zitten te klagen: zo ken ik er veel.

Al ken ik er vooral die mensen beoordelen op hun uiterlijk en dan achterlijke dingen zeggen over mensen die ze niet eens kennen. Be-lach-e-lijk.

Gepost door: Anneke | 30-09-05

De commentaren zijn gesloten.