04-10-05

I'm back !!

Jawel, vanaf nu terug live van op kot mijn hersenspinsels en geen paar dagen later ofzo ;) Internet is dus in orde. Wireless suckt :p Kwam zondag op kot en de rest had ook problemen, zijn dan nog eens met 3 gaan bellen :) Ze hebben nu gewoon overal kabel gelegd en werkt perfect :)
 
Ondertussen heb 'k gewoon meer en meer werk. Nog efkes en 'k zit gewoon constant te tekenen denk 'k ;) Gisteren les tot 18u en daarna begonnen aan lay-out & digitale opmaak. Twee verschillende layouts uitwerken op A4, volledig tekenen inclusief de lettertypes enzo. Om 23.30u - met wat pauzes voor eten, internet in orde brengen, .. - was ik klaar. En dan was 't ni eens helemaal goe :p Dan steekt ge daar zo veel tijd in en dan beginnen ze te zeggen wat beter kan en er op te schrijven enzo. Vind 't toch redelijk dom da ge zo alles eerst 20 keer op papier (schetsen, voorstudies, ..) moet doen mahja, misschien zie 'k er ooit wel 't nut van in :) Kubussen, tangrammen, grote letter compositie en lay-out voorblad. Dat zijn de teken opdrachten voorlopig.
 
Vandaag ben 'k dan voor de eerste keer lessen aan het skippen :$ :) 'k Ben wel degene dat het het langst heeft volgehouden om 't ni te doen :p Nu ja, we hebben normaal dinsdag zo middag van 12 tot 13u, dan les van 13u tot 14.30u en dan weer 1,5u springuur. Die les ging vandaag over de pc en randaparatuur en aangezien 'k van 'n informatica opleiding kom kon 'k da toch wel is overslagen geloof 'k :) Heb er dan maar een extra lange middag van gemaakt. En normaal heb ik nu nog les van 16.30u tot 18u ma eum .. goh ja, ook ni dus. 't Is een les van 2de jaar en beetje herhaling van wat we in het 1e nu zien. En de kerel vertelt 10 keer hetzelfde. Maar wat zit ik mij hier eigenlijk zo te verantwoorden eh?! :p Goh ja, 'k heb nu tenminste ne keer tijd om aan opdrachten te werken. En te bloggen ;)
 
En dan heb ik nog 1 ding te vertellen :) Men ouders zitten dus in Amerika. Maar niet zomaar op verlof ofzo, 't is ni echt een plezier reisje. Men pa is dus ballonvaarder (zowel heteluchtballon als de gasballons van vroeger met zandzakjes) en 'm doet ginder mee aan de Gordon Bennett, een wedstrijd gasballonvaren. Om ter langste in de lucht blijven dus :)
En nu het nieuws: het team van men pa is 4de geworden en heeft 1600 km gevlogen en het andere Belgische team ... heeft gewonnen! Ha! Alle Amerikanen en consoorten verslagen, volgend jaar gaat de wedstrijd in België door :p Ze hangen nog altijd in de lucht en zijn blijkbaar van plan het wereldrecord te verdubbelen.
Normaal interesseren die luchtballon toestanden mij niet echt (en jullie waarschijnlijk ook ni echt) ma goed nieuws mag toch vermeld worden eh :) 
Heb men ouders nu wel al 2 dagen niet meer gehoord. 't Zal wel vermoeiend geweest zijn zeker. Men mams heeft al die km's moeten volgen met de auto. Heb zo alle info van 'n forum, erg eh :p Nu ja, ze zitten blijkbaar in Toronto. Wou dat 'k daar ook was :)
 
En dan nog een keer de oproep: goede doelen , zelfhulpgroepen of vzw's !! Komaan mensen, zoveel mogelijk tegen donderdag :p Kleine, leuke waar een toffe reclamecampagne voor te verzinnen valt. Anybody? (Bedankt Anneke voor die ene tip al :)

Update 19u: Hm, nja .. Was juist op 'n meiske haar msn space. Meiske dat in K op kot zit. 'k Zie daar tussen haar foto's ineens een album "spaghettiavond". Goed wetend dat 't om de jaarlijkse spaghetti avond op kot gaat. Maar 'k was te nieuwsgierig, ook al wist 'k dat 'k weer geconfronteerd ging worden met ex. Mja, feels weird .. spaghettiavond .. without me, foto's van ex. Maar 2 foto's, 2 met bierflesje vast. En toch was 't weer ff van " :( *traantjes*  ". Spijt van fouten, spijt dat alles zo moest lopen, pijn, .. Zal blij zijn als het ooit vollédig weg is en dat 't mij totaal niks meer doe. Klein detail, de tekst op zijn t-shirt was zeer toepasselijk. ZERO! :@ :s

17:19 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Tsss.... spijbelen? Dat mag niet he! ;-)

Gepost door: SoDa | 04-10-05

... Hoe cool is dat wel niet? 'Welk beroep heeft je vader?' 'Ballonvaarder.' Het is in ieder geval eens iets anders. ;)

En mijn naam komt voor in het logje! :) Enfin, ik zal proberen nog enkele tips te geven: AA, zelfhulpgroep voor mensen die geen Ikeameubelen in mekaar kunnen zetten, verder zijn er zelfhulpgroepen voor allerlei psychische ziekten of mensen die traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt. Bij goede doelen denk ik direct aan Amnesty International, maar dat zal wellicht veel te bekend zijn. Of aan die mensen die aan de ingang van de Colruyt staan en waar mijn vader een bic van heeft gekocht (ze waren tegen een bepaalde ziekte). En bij vzw's... Euhm... milieuvzw's? (Ik ken zelf wel geen voorbeelden.)

Met andere woorden: ik vrees dat ik geen hulpzame bron ben...

Gepost door: Anneke | 04-10-05

Proficiat aan de papa :-)

Gepost door: fILLE | 04-10-05

. Het Vlaamse kruis? Doen eerstehulpcursussen, werken grotendeels met vrijwilligers, is ne vzw en kan wat reclame gebruiken t.o.v. het veel bekendere rode kruis :-)

Gepost door: Hephi | 05-10-05

* proficiat é :) kheb het vandaag in de krant gelezen :p

Gepost door: Tine | 06-10-05

De commentaren zijn gesloten.