10-10-05

It still hurts ..

Nee, ik denk zeker niet meer constant aan men ex. Die momenten zijn zelfs eerder zeldzaam.
Misschien waren ze minder zeldzaam als ik het ni zo druk had voor school ma soit.
 
Er is echter 1 ding dat mij ongelooflijk dwars zit. Onrechtstreeks heeft hij mij nog 'n paar "messteken" gegeven. Een (hopelijk) laatste vanavond. Duidelijk gemaakt van "ik haat u, ik wil nooit meer iets met u te maken hebben". Of zo komt het in ieder geval toch over en 'k ben 99% zeker dat het ook zo is.
 
Hij kent mij door en door, weet alles van mij van pakweg de voorbije 4-5 jaar, we hebben een jaar zo goed als samen gewoond op kot, zo veel gedeeld, ... en uitgerekend die persoon haat mij. Voor zover ik weet is daar niet echt 'n reden voor. Tenzij ik gewoon een ongelooflijk degoutant mens ben.
Ik kan er ni tegen, 'k loop niet graag rond met 't gevoel dat ik door iemand gehaat word. Zeker niet door mensen die alles van mij weten en die ooit zo belangrijk waren, waar ik zielsveel van gehouden heb. Ik ben gevoelig op da vlak en trek 't mij ongelooflijk aan.
 
Ik kan er ni tegen dat hij mij nog kan raken. Dat hij het veel gemakkelijker heeft als ik en vrolijk zijn leven verder zet terwijl ik er mee blijf worstelen met momenten en met een raar gevoel van "ik voel mij niet echt goed in mijn vel" blijf rondlopen. Ik wil gewoon verder!
En liefst zonder het pijnlijke idee dat degene die ik ooit zo graag heb gezien mij nu zo hard haat ..
Maar als er nu 1 ding is waar ik totaal niets aan kan doen is het dat wel dus blijf ik maar met die vervloekte gedachte rondlopen :( Iemand hier die 't begrijpt?! Die mij ni raar vindt omdat 'k het mij zo aantrek? Blijkbaar is da echt wel raar van mij ofzo. Ach ja ..

23:56 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

. Nikske raar, zoiets heeft tijd nodig, veel tijd...
Ik kan er ook moeilijk tegen als iemand iets tegen mij heeft op zo'n manier. Als je nie het gevoel hebt dat het gegrond is, da's ook hatelijk.
Maar wat jongens betreft heb ik mij ook eens een heel jaar slecht gevoeld, op de duur zelfs zonder te weten van wat, tot het uitkwam dat het nog steeds door die situatie was en dat da blijkbaar onbewust nog redelijk wat invloed had.
Achja, liefde en haat... wie zal het ooit doorgronden? Soms neemt het wel eens een loopje met je.
Maar tijd, een hoop tijd, da helpt uiteindelijk wel. En geloven in jezelf, niet in de gedachtenkronkels van de ander. Dat gij een superdegoutant mens zou zijn, da maakt ge mij toch in ieder geval niet wijs ;-)
Keep going girl, ge zijt op de goeie weg!

Gepost door: Twinkeltje | 11-10-05

Trots op je... Maar nee hoor meid daar is niets vreemds aan. Jij bent gewoon zo een puur mens dat je dankbaar bent voor het mooie die jullie samen hadden en er dus niet kan mee omgaan dat hij nu zo doet tegen jou. Hopelijk laat je het met de tijd inderdaad los zoals Twinkeltje schrijft. Toch voel ik op de manier hoe je het altijd beschrijft wat jullie hadden, ben een trouw lezertje ;-) , dat het nog een eindje zal in u leven. In wezen niets mis mee zolang het je leven maar niet beheerst.
Sterkte meisje en eigenlijk ben ik trots op je omdat jij het bewijs bent dat geloven in de goedheid van de mens geen illusie is... omdat jij er alvast eentje van bent.

Gepost door: justin | 11-10-05

Loslaten is makkelijker gezegd dan gedaan, ik kan/kon erover meespreken, maar met een gevoel van "haat" zou ik ook niet kunnen leven hoor. Misschien toch best eens (proberen) uit te spreken? In ieder geval succes..x

Gepost door: casper | 11-10-05

die haat je niet... En als het je een troost kan zijn, haat is NIET het omgekeerde van liefde. Onverschilligheid is het tegendeel van liefde, en dat is veel erger dan 'haat'. 'Ik haat je', zijn sterke woorden, maar weinig mensen menen ze echt. Mijn ex heeft ooit gezegd 'ik heb een degout van je', maar achteraf betekende dat niets... Jij hebt tijd nodig, maar hij ook, en misschien later, kunnen jullie weer gewoon met elkaar omgaan. Hou de moed erin!

Liefs,

Manlome.

P.s. schitterend design!

Gepost door: Manlome | 11-10-05

je bent normaal hoor! Het is normaal dat verwerken tijd kost. Je bent heus niet alleen.
En haat-liefde ligt dicht bij elkaar! Eens goed wenen, roepen, tieren en frustaties uiten kan deugd doen. Geef het tijd, maar TWIJFEL NIET AAN JEZELF!
you can do it!

Gepost door: tilde | 11-10-05

Ik kom hier... ... maar hetzelfde vertellen als de anderen om je een hart onder de riem te steken. :)

Het is echt wel normaal dat je je er iets van aantrekt, je hebt immers jaren een vriend gehad aan die persoon en nu blijkbaar niet meer. Trouwens beter om eventjes (of wat langer dan eventjes) stil te staan bij zo'n gebeurtenis dan direct een volgende te 'nemen'. Je moet zoiets immers echt verwerken.

Ik denk trouwens niet dat hij je echt haat, maar dat dit zijn manier is om de dingen te 'verwerken'. Niet iedereen is daar even goed/subtiel in. Probeer het een beetje aan de kant te schuiven en aan andere, leukere dingen te denken.

Gepost door: Anneke | 11-10-05

. Je hebt echt van hem gehouden hé? Wat je nu meemaakt is de keerzijde van de medaille, dit is waarom veel mensen zich niet durven openstellen voor de echte liefde. Ik ben in ieder geval blij om wie je bent, laat je niet doen. Liefs x

Gepost door: Hephi | 12-10-05

*** Ik ben het helemaal eens met alle reacties hier! Je zal er uitkomen meisje, ik ben er zeker van! Zullen we samen een streep onder ons exen zetten? ;-)
liefs Vlindertje

Gepost door: Vlindertje | 12-10-05

ik weet dat loslaten moeilijk is... Het zal je nog vaak blijven achtervolgen... Ik spreek van ervaring op de moment... Maar het wordt tijd dat je gelooft in jezelf... Mijn ex heeft ook rare dingen gezegd, en waarom? Omdat hij nog om me geeft... Ik weet niet of dat bij hem ook zo is, maar zo kan je mss denken...Ik vind nochtans dat je zeer goed bezig bent...

Gepost door: Anne | 13-10-05

De commentaren zijn gesloten.