10-10-05

punt punt punt ..

 • Lang leve al mijn werk. Ik vloek er enorm op maar ben tot de conclusie gekomen dat 'k toch maar weer te veel aan 't piekeren slaag als ik de drukte ff laat voor wat het is.
 • Ik heb nog één weekje de auto! :) Ouders komen morgenvroeg terug maar mams moet nog niet gaan werken. Eerst mocht ik hem niet gebruiken, dan wel, dan weer niet en uiteindelijk toch wel ;) Komt heel goed uit want ik heb nog een extra springuur en 'k moet wat met papier A3 formaat over en weer. Net iets praktischer in auto dan op velo.
 • Over auto gesproken. Daarnet een blunder begaan ;) Auto was echt wel vuil dus 'k wou hem nog gaan afspuiten in een self service carwash voor ik naar kot vertrok. Ik steek 1 euro in da ding en begin te spuiten. Die euro was véél sneller op dan ik dacht, de auto stond nog helemaal ingezeept. Natuurlijk hebt ge dan op zo'n momenten geen kleingeld meer, 'k had enkel 20 euro. Ik zie in koeien van letters wat verder WISSEL staan dus ik denk ah, 'k zal die 20 euro wisselen, in het ergste geval zit ik dan met 20 stukken van 1 euro. Had ik die andere koeien van letters JETONS toch wel ni zien staan zeker ;) Ik ben 20 euro armer, den auto is proper en er zijn jetons genoeg om hem de rest van 't jaar ook nog proper te houden ;) Weer typisch mij .. :$
 • Miss Sports Belgium organisatie spamt mij ;) Heb al een aantal keer de uitnodiging gekregen om mij in te schrijven. Ik die amper nog in de fitness geraakt en momenteel de auto neemt om naar school te gaan ook al is 't maar 10 tal min fietsen, mee doen aan Miss Sports. Hilarisch idee :) Nah, niks voor mij. Wel 'n nice prijzenpakket *dream*
 • 2 films gezien in het weekend. The Grudge, veel van verwacht maar 'k vond hem absoluut ni goe. Ik heb die dvd gekocht ( !! - zeldzaam iets) en bleek dat ik die film al gezien had maar 'k herinnerde mij slechts flarden. Zo goed was hij ;) Ben met moeite wakker gebleven en heb niet volledig gevolgd.
  De andere film was Raise Your Voice. Romantische komedie over meisje dat naar een muziekschool in L.A gaat enzo. Luchtig maar zeker niet slecht, hij heeft mij wakker kunnen houden op het nachtelijke uur dat 'k hem gezien heb.
 • Nog 2 gehuurde dvd's te zien: De Kus en My life without me. Paar films die ik nog wou zien, ben benieuwd.
 • Naar de bib geweest en geshockeerd door een titel van een boek. Hoe vang ik een rijke man. Zijn er écht vrouwen die zo'n boek lezen en op zoek gaan naar 'n man met geld?! De titel van mijn boek klinkt boeiender, Goed in bed ;)
 • Ik ga absoluut geen tijd hebben om 2 films te zien én 'n boek te lezen én schoolwerk te doen én naar school te gaan én ... maar we doen ons best.
 • 'k Ben aan het experimenteren geslagen met een blog op men eigen webruimte. Geen paniek, ik wil het eerst volledig doorgronden en aanpassen voor ik hem in gebruik neem en dus verhuis en dat kan nog wel 'n hele tijd duren ;) Voorlopig blijft alles hier :)
 • Juist het nieuws op de achtergrond. Tot ik de naam van men gemeente hoorde. Plots meer interesse, zo dikwijls komen we niet in het nieuws. Het concert van Robbie Williams in Berlijn was meteen uitverkocht en daarom besliste het management om 21 cinecasts te organiseren. Een bedrijf in mijn boeregat heeft het concert gestreamd in HDTV kwaliteit en het was zo te zien in 21 zalen. Waaronder o.a 1 nog geen paar km van mijn deur !! Waarom wist ik van niets? Ben ik nu echt zo wereldvreemd?! Ik weet niet eens dingen die in men eigen gemeente gebeuren, ik kén het bedrijf zelfs niet :p
  Ik ben nu geen grote Robbie Williams fan maar 'k vind het idee op zich schitterend en als ex multimedia studente had ik toch wel op de hoogte mogen zijn en 't eventueel mogen meemaken ;) Ma bon. Te laat, as usual.
 • Vanavond met men beste vriendin uit het middelbaar gechat. Weer lang geleden dat ik er iets van gehoord had, 'k ben al enkele jaren niet meer echt mee met wat ze uitspookt. Ze is afgestudeerd, richting sociologie en volgt nu nog een jaar een opleiding in Gent, ontwikkelingssamenwerking. Ze heeft ondertussen al in Kameroen gezeten en in Portugal als Erasmus student. Ze heeft 't al verder gebracht dan ik :p Eigenlijk moest ik richting kot vertrekken maar omdat het zo lang geleden was heb ik maar even gewacht. Het was leuk nog eens iets van haar te horen.
 • Dankzij dit gesprek ben ik laat vertrokken en ga ik weer veel te laat in men bed liggen ;) Ma 'k wou toch nog dit allemaal even posten. Nu rugzak maken voor morgen & beddeke in, een nieuwe week staat voor de deur ..

 • 00:31 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

  Commentaren

  . De Kus valt wel mee, is wel entertainend.
  My Life Without Me vind ik gewoon prachtig. Moet je zeker kijken. :)

  Verder zou ik willen dat ik ook veel te veel werk had om mijn gedachten te verzetten... *zucht* ;)

  Gepost door: Anneke | 10-10-05

  ... Welk tijdschrift beweerde dat je die film moest zien en met welke test deden ze dat?

  En is het mogelijk dat ik die test ook kan maken, want ik ben vooral niet verslaafd aan zulke testjes... ;)

  Gepost door: Anneke | 10-10-05

  De commentaren zijn gesloten.