13-10-05

.. and smiling again ;) ..

't Is hier precies al weer 'n tijdje geleden. Ondertussen toch al wel beter gezind :)
Heb dus 'n halve week lastig & down rond gelopen. Gevolg van men vorige post maar "die tijd van de maand" zal er ook wel zeker voor iets tussen zitten.
 
Gisteren kwam 'n beetje de ommekeer :) 'n Vriendin (M.) vroeg in de voormiddag tijdens de les of ik naar de Kiekenfuif ging in K binnen 2 weken. Heb gezegd dat ik het nog niet zeker wist. Ik wil graag gaan maar men ex loopt daar zeker ook ergens rond en ik heb eigenlijk echt geen zin om hem te zien. Ik heb zelfs schrik voor het moment dat ik hem nog eens tegen kom. Denk echt dat ik mij miserabel zou voelen als hij me ziet & vervolgens straal negeert, waarom zou ik het dan zelf gaan opzoeken? Dikwijls genoeg heb ik gehoopt dat ik tegen dan naar ginder kon gaan met een nieuwe vriend aan men zij om men ex wat te gaan ambeteren en vooral: te laten zien dat ik veel gelukkiger was nu. 'n Mens mag dromen eh en mijn dromen zijn soms beetje evil ;) Ma 'k denk dat die droom geen realiteit meer gaat worden op 2 weken tijd :))
M. begon dan wat zot te doen. Ze vroeg of ze mij mocht daten. "Mag ik? Plzz? Hij gaat da zeker willen doen. En als ge u ex tegen komt dan doet ge maar of ge samen zijt eh? Mag ik?".
Nja, 'k heb ze ni echt tegen gehouden maar 'k weet ni of 'k die "date" wel zie zitten :p Volgens goede bronnen is 't in ieder geval men type niet. We zien wel :) Misschien moet ik zelf maar 'n slachtoffer zoeken ofzo ;)
 
Gisterenavond kreeg M. dan een tweede rare bevlieging :) Ineens vroeg ze of ik mee naar de Overpoort wou. Het leek mij raar dat ze dat zo ineens vroeg maar 'k vond 't geen slecht plan, 'k was er ook wel aan toe om iets te gaan doen. Met de auto naar ginder gereden en eerst samen een hele zoektocht gedaan naar een bankautomaat waar geld afhalen wél mogelijk was. Er waren blijkbaar problemen met de Gentse automaten, ze hadden geen geld meer ;)
Ben door deze zoektocht wel 'n beetje rondgeleid in Gent. Ze heeft véél gezegd maar vrees dat ik de helft al nimeer zou terug vinden :) :$
In het bezit van geld hebben we dan in de Overpoort 'n paar café's opgezocht, alletwee wel leuk. Een paar oude bekenden nog tegen gekomen ;) Veel gelachen en commentaar gegeven op rare mensen :)
 
Tussendoor ook nog wat gepraat. Er was dus wel degelijk 'n reden waarom ze zo ineens weg wou. Ze was wat slechtgezind op haar vriend en wou echt weg. Ze is 4 of 5 jaar samen en is sinds kort gaan samen wonen en voelt zich een beetje een plant en heeft schrik voor 'n sleur in haar leven en wilt er iets aan doen. Ik als mede-plant wil daar gerust mee helpen :p
Ze zei ook iets waar ik nog een tijd over heb nagedacht. "Als ge 'n vriend hebt verlangt ge er soms naar om nog eens single te zijn en als ge single zijt dan wilt ge persé iemand". Ben 't er compleet mee eens :) 't Is echt wel zo, kan mij ook wel tijden herinneren dat ik het wat beu was en even terug wou weten hoe het was om single te zijn. Nu ik het ben profiteer ik er ni van en zit ik mij dikwijls de bedenking te maken dat 'n relatie toch veel leuker is en 't daar terug tijd voor wordt :p Mensen zitten raar in elkaar.
 
Rond half 3 lag 'k in men beddeke. En om10.30u was 'k braaf in de les.
Vanmiddag 'n lekkere spaghetti gaan eten met M. en deze namiddag in de les niet veel meer uitgespookt. Buiten geërgerd aan drukke eerstejaars dan. Ik word oud precies, 'k kan nimeer goe tegen da puber gedoe ;) Gevolg is wel da 'k nu nog wa meer werk heb, dom werk waar 'k absoluut geen zin in heb. Vlakjes uitsnijden om 'n compositie mee te maken. Véél vlakjes :( Om ze dan nog eens perfect op de mm juist te plakken ook.
 
In ieder geval, 'k heb gisteren zo'n beetje beslist dat ik gewoon naar die fuif ga binnen 2 weken. Waarom zou ik daar in godsnaam weg blijven voor 1 idioot? Ik wil gewoon gaan en samen met M. en 'n paar anderen mij amuseren, ex of geen ex. 'k Laat mij daardoor nimeer weg jagen ;)
 
M. gaat vanavond waarschijnlijk ook weer weg, ze had 't beloofd aan iemand. Ik ga 't gewoon rustig houden denk 'k :) Men afwas doen & zak maken voor morgen, film (my life without me) verder kijken enz.
 
Bedankt voor de lieve reacties op vorige post trouwens. Ze hebben mij geholpen en heb alles toch meer kunnen relativeren daardoor. Er zijn trouwens echt wel andere dingen die belangrijker zijn. Thx!

19:04 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

als ge nog eens een rondleiding nodig hebt bv naar het pannenkoekenhuisje, ge weet mij wonen, hé... :D

Gepost door: Anne | 13-10-05

ga maar naar die fuif dan kom je mij misschien eens tegen, aangezien ik daar waarschijnlijk ook ga rondlopen :)

Gepost door: Manlome | 13-10-05

Goed voor jou! Dat je naar die fuif gaat. :) Niets van aantrekken wie er rond loopt, gewoon doen!

Gepost door: Anneke | 13-10-05

! That's the spirit girl!
Alhoewel er nog wel lastige momenten zullen komen, ik spreek uit ervaring...maar we slaan er ons wel door!
liefs Vlindertje

Gepost door: Vlindertje | 13-10-05

super :-) happy chick
en ironie o ironie :D mijn postje gaat ook over moeder natuur die iedere maand weigert weg te blijven :p

Gepost door: RedRose | 14-10-05

(y) kben blij dat het wat beter gaat. Dat gaat u goed doen die 2 jaar in Gent :)

Gepost door: Tine | 14-10-05

* Laat hem op die fuif maar eens zien hoe sterk je bent!!!

Gepost door: c-ke | 14-10-05

De commentaren zijn gesloten.