28-10-05

emotions rollercoaster ..

Gisteren uiteindelijk toch naar de Kiekenfuif in K geweest. Samen met M. en Stijn en nog een paar anderen. Ik ging precies toch liever gewoon al naar huis (veel goede redenen voor) maar dan liet 'k M. wel redelijk in de steek. Ze heeft mij dus overtuigd om toch mee te gaan. Stijn ging eerst niet mee maar uiteindelijk toch wel en zag 't dan allemaal toch al iets beter zitten.
 
We kwamen aan of de fuif en niet veel later kwamen een paar kerels van men vorig kot in K heel enthousiast goeiedag zeggen. Verschoot er eigenlijk van. Het zijn tenslotte kotgenoten en vrienden van men ex en mij kennen ze niet zo heel goed. Ze bleven daarna ook bij ons staan. Men ex zelf was er niet bij en ik heb dan maar gevraagd of hij kwam. Hij kwam later nog.
 
Nja die van kot bléven echt maar bij ons staan en iets later was hij daar dan samen met iemand anders. Ze moesten ons passeren om bij de rest te geraken. De andere zei ff snel hallo maar men ex liep mij gewoon voorbij. Had eigenlijk ook ni anders verwacht ma kom. Vond 't zelfs grappig want ze waren ineens allemaal snel weg. Dat Stijn er bij was zal hem sowieso wel gestoord hebben, 't zijn ni zo'n goeie vriendjes ;) Maar da 's een lang verhaal :p
 
Iets later waren ze daar terug. Héél de avond stond zijn groep kotgenoten & vrienden meestal nog geen 10 meter van ons verwijderd. Hij zich aan het amuseren, ik mij aan het amuseren. Wou ook wel redelijk bewust tonen dat 't goed ging met mij. 'k Voelde mij ook wel super. Maar hoe later 't werd hoe meer ik in hun richting aan het kijken was en hoe meer er terug kwam. 'k Vond 't echt belachelijk & kinderachtig, zo vlak bij elkaar staan en elkaar nimeer kennen. Nja, naar het einde toe vond 'k het nimeer zo leuk.
 
Rond 4u zijn we dan door gegaan. Ik ben men zuipkaart aan één van zen vrienden gaan geven en 'n meisje van op kot die heel 't verhaal zowat kent gaf mij 'n knuffel. Ze vroeg of hij 'n goeiedag gezegd had en zei dat 'k het mij ni te hard moest aantrekken. Men ex zelf stond weer maar 'n paar meter van mij ondertussen.
 
Om 5u was 'k terug op men kotje. Ineens toch 'n enorme drang om sms te sturen. 't Moest er echt uit. Heb gestuurd dat ik het maar belachelijk vond en dat 'k het spijtig vond dat er zelfs geen goeiedag meer af kon. Heb men gsm af gezet en ben gaan slapen.
Niet veel later werd 'k al terug wakker en heb 'k men gsm maar terug op gezet. Totaal onverwacht 'n bericht terug. "En juist wie zijde gij nu weer?". Belachelijk, kinderachtig !! , grof, .. Alsof hij me gewoon nooit gekend heeft. 't Kwam hard aan.
Nja. Heb eigenlijk echt amper nog geslapen daarna. Altijd te warm, dat zinneke dat bleef rondspoken, beelden van hem, .. Als 'k 4u geslapen heb zal 't veel zijn.
 
Mja en vandaag zit 'k toch wel met 'n serieuze kater van gisteren. En dan geen kater door de drank (1 pintje lukt nog wel :p), eerder 'n emotionele. Blijkbaar was ik toch echt ni zo sterk als ik dacht en mij voor deed. Hij heeft mij weer maar eens geraakt met dat smske. Vraag mij weer af wat ik hém in godsnaam misdaan heb. Hij maakt alles wat er ooit was kapot zo :s
 
Heb 't mezelf weer aangedaan eh. Het zelf gaan opzoeken. Heb mij geamuseerd en echt ni veel aangetrokken van hem gisteren maar de "day after" bevalt mij alles behalve. Krijg hoe langer hoe meer spijt dat 'k toch geweest ben. Men "ik voel me goed" stemming van gisteren is volledig verdwenen.
Toen ik op de trein stapte vanmiddag begon de conducteur te zagen omdat men go pass ni op voorhand ingevuld was. Er was geen plaats om te zitten dus 'k heb mij dan maar in de gang gezet. Begon 'k daar gewoon te wenen. Zittend op de grond, naar buiten starend. 't Werd allemaal te veel. Heel de week is al zo ellendig en 't was er wel ff te veel aan. Toen bleek ook nog eens men sim kaartje nimeer te werken (ik schakel over naar proximus) en kon 'k ni eens naar huis bellen om te zeggen dat ik er was. Blah!
 
De laatste tijd is alles verdrongen geweest door schoolwerk en andere bezigheden. Had gewoon amper tijd om er aan te denken of te piekeren. Nu heb 'k hem weer gezien juist voor 't verlof en heb er nog een dom smsje bovenop gekregen ook. Ni bepaald goed voor die piekeraar in mij vrees 'k.
Nu ja. Hij is écht gemeen en 1 ding is wel zeker, ik voel mij 'n veel beter mens dan hem. Ik ben tenminste ni zo oppervlakkig, hard, dom .. Ik kan 't zelfs gewoon ni, zeker ni tegen mensen die 'k graag gezien heb. Bij deze benoem ik hem dan ook tot hét kieken van de avond :p ;)
 
Hm .. Heb nu heel weinig geslapen en dan trek 'k mij alles wel dubbel zo veel aan :p Hoop da 't morgen beter is. 't Is gewoon 'n volledige week geweest om zo snel mogelijk te vergeten.
 
't Is nu vakantie. Weet ni of da goe of slecht is. Een echte vakantie is 't ni want 'k heb heel veel schoolwerk. Misschien moet ik daarmee maar weer men gedachten verzetten. 't Helpt wel.
Vanavond de fitness afspraak. Nodig te vertellen dat 'k ni echt in de stemming ben? :p *zucht*
 
Iedereen toch 'n prettige vakantie of verlengd weekend gewenst ..

17:25 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

. Hopelijk heb je er een goede nachtrust opzitten. :)

Het is idd echt héél gemeen van hem dat hij zo deed op die fuif en dan zéker dat smsje. Maar trek je er niet te veel van aan, want dat is wrs juist wat hij wilt. Zo te zien ben je toch beter af zonder zo'n grof persoon.

Gepost door: Anneke | 29-10-05

* Laat die megagroffe sms je goed gevoel niet afnemen! Je was op de goede weg en je mag niet gaan twijfelen aan jezelf hoor, want zo'n sms zou bij iederéén hard aankomen. Je komt er wel, ik ben er zeker van!
ondanks dit alles hoop ik dat je er toch een fijne vakantie kan van maken!
lieve knuffel,
Vlindertje

Gepost door: Vlindertje | 29-10-05

Aiaiai ik snap diene jongen niet hoor... je kan toch op een deftige manier 'afscheid' nemen van elkaar?!? Probeer het je niet te hard aan te trekken, hij is het duidelijk niet waard!!!!

Gepost door: lena | 30-10-05

jammer dat de leuke (ik was er ook) kiekenfuif moest eindigen in mineur... Ik weet hoe het voelt, 'k heb zelf ook zo'n ex gehad die mij niet meer wilde kennen, hoewel ik hem nog bijna dagelijks zag op school. Ooit zal ook jouw ex beseffen dat hij het verkeerd heeft aangepakt, daar blijf ik van overtuigd!

Gepost door: Manlome | 30-10-05

. Dat was echt wel grof. Pieker er maar niet te veel over, het is de tijd niet waard. En ik kan enkel beamen wat vlindertje zegt, je was zo goed op weg, nu moet je echt niet te veel beginnen twijfelen aan jezelf. Hopelijk heb je een goeie vakantie (een woord dat niet in mijn vocabulaire voorkomt)

PS: Is de chauffage al gemaakt?

Gepost door: Hephi | 31-10-05

De commentaren zijn gesloten.