31-10-05

.. and the story goes on ..

Zaterdag tot 12u 's middags geslapen. Heeft mij goe gedaan. Verder leek zaterdag en zondag 'n beetje op men weekends van een aantal maanden geleden. Gewoon luieren, proberen dingen te vergeten en verwerken door veel te lezen & films te zien. Zondag redelijk tevreden dat 'k een keer niet naar kot moest. Een luie zondag zonder schoolwerk, zak maken & treinreis is wel leuk.
 
Alles leek terug iets beter te gaan. Tot vandaag. 'n Echte sms oorlog.
 
"u wil 'k nimeer kennen. Voor zover 'k weet hebde voor mij nooit bestaan. Neem 't ni persoonlijk op, kan u gewoon ni uitstaan dus stopt me zeike"
 
Auwch. Nooit bestaan. Ni persoonlijk? Hoe moet 'k da dan wel opnemen misschien?! 't Maakt gewoon van heel de relatie 1 grote leugen, iets dat er nooit had moeten zijn. Hoe moet ik in godsnaam nog geloven in de liefde als de enige die ik ooit écht graag gezien heb dit zegt na dat ik er 3 jaar lang lief & leed mee gedeeld heb? Wat voor zin heeft 't dan nog dat ik in iemand zoveel energie steek? Tot nu toe vind ik dit echt het ergste dat ooit iemand tegen mij gezegd heeft. Ik voel mij gebruikt. Hij heeft gewoon ongelooflijk van mij geprofiteerd.
 
Waarom hij persé zo vijandig wilt doen is mij echt 'n raadsel. Als ik nu nog iets gedaan had ofzo dat hij mij écht ni kon vergeven tot daar aan toe, maar dat is ni 't geval (eerder omgekeerd). Hij vertikt ook een uitleg te geven. Hij is mij geen verklaring schuldig. Ik besta nimeer en hij kent mij nimeer en hij meent 't.
Heb voor 1 keer redelijk brutaal gereageerd. 'k Meen ook wat ik gezegd heb. Ik ben beschaamd dat 'k met zo'n arrogant geval zo lang ben samen geweest en 'k vind 't zielig dat hij ni eens weet waarom hij zo kinderachtig doet. Verder wat gedaan alsof 't mij ni veel deed ..
Zijn laatste woorden: "en valt gij voortaan iedereen BUITE MIJ ma wa lastig dan hoeft er gene wereldoorlog ontketend te worde, salu en tot nooit meer .. eindelijk"
'n Wereldoorlog .. als hij gelijk 'n normaal mens zou doen was er helemaal geen oorlog.
 
Voor mij is hij de voorbije 3 maanden geëvolueerd naar "men ex". Ni meer of ni minder. Alles wat hij mij heeft aangedaan was vergeven en min of meer vergeten. Wat voor zin heeft het om kwaad te blijven? Ergens ging ik er van uit dat het bij hem ook zo was. Blijkbaar heeft hij op die tijd gewoon één of andere haat tegen mij ontwikkeld. Totaal geen idee waarom en ik begrijp 't écht ni ma kom. Er is echt niks speciaals dat ik gedaan heb ofzo. Beetje domme ruzie gehad op msn en sindsdien nimeer gehoord of gezien. Weer één of andere bizarre kronkel die ik als vrouwmens gewoon ni kan begrijpen zeker?
 
Dan te bedenken dat ik voor de sms oorlog nog van plan was hem volgende do. met zijn verjaardag een e-card te sturen. Ik wou hem ondanks alles toch een fijne dag en veel geluk toewensen. Ondanks wat er donderdag gebeurd was wou ik dat echt nog doen. 'k Ben gewoon geschift. Geen haar op mijn hoofd dat er nu nog aan denkt om da te doen.
 
Het lijkt een beetje of ik terug naar af ga. Ik sta helemaal niet meer zo ver als ik een paar weken geleden stond. Ik heb hem gezien, ben nog maar eens gekwetst en krijg flashbacks naar men "donkere periode". Het laatste dat ik wil is terug daar terecht komen. Nu ja, een paar dagen en alles zal wel weer min of meer verwerkt & vergeten zijn zeker. 'k Ging vandaag wa schoolwerk doen maar er is niks van gekomen :s Absoluut ni in de mood.
 
Blah. Men hartje is soms veel te klein & kwetsbaar voor deze grote wereld :s

20:59 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

nja 'k vind 'terg dat hij zo reageert maar d'r zal 'm idd iets diep zitten...ie gaat dat niet vanzefl doen hoop ik voor hem :s
ach ja...probeer je'r over tezetten, niet teveel aan te denken

Gepost door: lord cms | 31-10-05

Niewoard Gelijk ze zulke mensen bij ons noemen ... (vrij vertaald : niets waard)

Hopelijk lopen er niet te veel zo'n smeerlappen rond die de complete mannelijke populatie in discridiet brengen, of ik vind niemand meer die nog in "ware liefde" (en wat het ook mag inhouden!?) geloofd.

Gepost door: $naïf$ | 31-10-05

Veel gezaag van mezelf... Hmmm... Net zoals ik. Ik heb ook (bijna) 3 jaar verkeerd en keek toen ook constant films om mijn gedachten te verzetten. Of ik las boeken (want films blijven huren, kost ook veel). Nu doe ik dat eigenlijk nog, maar niet meer omwille van hem.

Ik weet dat het heel veel zeer doet om zo uit mekaar te gaan. Bij mij ging dat gedeelte ook niet zoals ik het gewild had (wel mede door mezelf en mijn capaciteiten als dramaqueen). 't Is nu al meer dan een jaar gedaan (god... al zo lang) en ik heb in totaal max. 5 keer een gesprek met hem gehad via MSN...

Wat ik eigenlijk wil zeggen is: Het is het beste als je hem echt probeert te vergeten. Zeker als het zo'n zak is die zo'n kinderachtige en gemene dingen smst. Verbreek gewoon (eventjes) het contact en hou je hoofd omhoog en kijk recht voor je uit. Wie weet loop je wel iemand anders tg het lijf ;).

Je lijkt me een heel tof en lief meisje dus ik ben zeker dat er wel jongens aan het wachten zijn op een meisje als jij. Jongens die geen WO willen vooroorzaken :).

Gepost door: Anneke | 01-11-05

... Amai, ik snap dus echt niet wat hem bezield. Als je het niet persoonlijk moet opnemen, vraag ik me dan af hoe je't wel moet opnemen...
Volgens mij weet ie gewoon niet meer waar ie mee bezig is. Voor zover ik je verhalen ken heb je hem helemaal nix misdaan.
Ik denk dat je best afstand neemt en hem compleet negeert. Nu heeft hij er misschien nog plezier in dat hij je kan kwetsen...
Probeer er niet teveel meer aan te denken, hij is het niet waard.
Groetjes, Tine

Gepost door: Tine | 01-11-05

. Dat is niet fijn. Hopelijk kom je snel iemand anders tegen waardoor al deze zorgen in het niets verdwijnen. Je verdient in ieder geval beter.

Gepost door: hephi | 01-11-05

* Dat je hartje klein en kwetsbaar is maak van jou zo een speciaal iemand op deze grote wereld. Spijtig is het al een heel tijdje dat * te blind is om dit te zien.

Gepost door: Justin | 02-11-05

amai, ik heb maar 1 woord voor iemand zoals hem: Eikel!
Volledig negeren zou ik zeggen, en vooral niks meer SMS'en, hij ist gewoon niet waard!
Probeert gewoon verder te doen zoals ge bezig was, je was immers op goede weg!
Dikke knuf

C-ke

Gepost door: c-ke | 02-11-05

Volgens mij doet hij zo vort tegen u omdat hij diep vanbinnen weet dat hij u graag heeft, maar het niet wil bekennen.

'k Vind het echt mottig voor u, zo'n wittie! Kan je hem nie aanklagen voor stalking? ;-)

Gepost door: SoDa | 02-11-05

grrr... waarom doet ie zo vervelend??!??
ik vind het echt erg voor je dat hij niet volwassen met je wil omgaan.
stoer doen zekers??

je verdient beter meid!!! en dat gebeurd heus wel!

Gepost door: nieke | 03-11-05

De commentaren zijn gesloten.