31-10-05

.. and the story goes on ..

Zaterdag tot 12u 's middags geslapen. Heeft mij goe gedaan. Verder leek zaterdag en zondag 'n beetje op men weekends van een aantal maanden geleden. Gewoon luieren, proberen dingen te vergeten en verwerken door veel te lezen & films te zien. Zondag redelijk tevreden dat 'k een keer niet naar kot moest. Een luie zondag zonder schoolwerk, zak maken & treinreis is wel leuk.
 
Alles leek terug iets beter te gaan. Tot vandaag. 'n Echte sms oorlog.
 
"u wil 'k nimeer kennen. Voor zover 'k weet hebde voor mij nooit bestaan. Neem 't ni persoonlijk op, kan u gewoon ni uitstaan dus stopt me zeike"
 
Auwch. Nooit bestaan. Ni persoonlijk? Hoe moet 'k da dan wel opnemen misschien?! 't Maakt gewoon van heel de relatie 1 grote leugen, iets dat er nooit had moeten zijn. Hoe moet ik in godsnaam nog geloven in de liefde als de enige die ik ooit écht graag gezien heb dit zegt na dat ik er 3 jaar lang lief & leed mee gedeeld heb? Wat voor zin heeft 't dan nog dat ik in iemand zoveel energie steek? Tot nu toe vind ik dit echt het ergste dat ooit iemand tegen mij gezegd heeft. Ik voel mij gebruikt. Hij heeft gewoon ongelooflijk van mij geprofiteerd.
 
Waarom hij persé zo vijandig wilt doen is mij echt 'n raadsel. Als ik nu nog iets gedaan had ofzo dat hij mij écht ni kon vergeven tot daar aan toe, maar dat is ni 't geval (eerder omgekeerd). Hij vertikt ook een uitleg te geven. Hij is mij geen verklaring schuldig. Ik besta nimeer en hij kent mij nimeer en hij meent 't.
Heb voor 1 keer redelijk brutaal gereageerd. 'k Meen ook wat ik gezegd heb. Ik ben beschaamd dat 'k met zo'n arrogant geval zo lang ben samen geweest en 'k vind 't zielig dat hij ni eens weet waarom hij zo kinderachtig doet. Verder wat gedaan alsof 't mij ni veel deed ..
Zijn laatste woorden: "en valt gij voortaan iedereen BUITE MIJ ma wa lastig dan hoeft er gene wereldoorlog ontketend te worde, salu en tot nooit meer .. eindelijk"
'n Wereldoorlog .. als hij gelijk 'n normaal mens zou doen was er helemaal geen oorlog.
 
Voor mij is hij de voorbije 3 maanden geëvolueerd naar "men ex". Ni meer of ni minder. Alles wat hij mij heeft aangedaan was vergeven en min of meer vergeten. Wat voor zin heeft het om kwaad te blijven? Ergens ging ik er van uit dat het bij hem ook zo was. Blijkbaar heeft hij op die tijd gewoon één of andere haat tegen mij ontwikkeld. Totaal geen idee waarom en ik begrijp 't écht ni ma kom. Er is echt niks speciaals dat ik gedaan heb ofzo. Beetje domme ruzie gehad op msn en sindsdien nimeer gehoord of gezien. Weer één of andere bizarre kronkel die ik als vrouwmens gewoon ni kan begrijpen zeker?
 
Dan te bedenken dat ik voor de sms oorlog nog van plan was hem volgende do. met zijn verjaardag een e-card te sturen. Ik wou hem ondanks alles toch een fijne dag en veel geluk toewensen. Ondanks wat er donderdag gebeurd was wou ik dat echt nog doen. 'k Ben gewoon geschift. Geen haar op mijn hoofd dat er nu nog aan denkt om da te doen.
 
Het lijkt een beetje of ik terug naar af ga. Ik sta helemaal niet meer zo ver als ik een paar weken geleden stond. Ik heb hem gezien, ben nog maar eens gekwetst en krijg flashbacks naar men "donkere periode". Het laatste dat ik wil is terug daar terecht komen. Nu ja, een paar dagen en alles zal wel weer min of meer verwerkt & vergeten zijn zeker. 'k Ging vandaag wa schoolwerk doen maar er is niks van gekomen :s Absoluut ni in de mood.
 
Blah. Men hartje is soms veel te klein & kwetsbaar voor deze grote wereld :s

20:59 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

28-10-05

emotions rollercoaster ..

Gisteren uiteindelijk toch naar de Kiekenfuif in K geweest. Samen met M. en Stijn en nog een paar anderen. Ik ging precies toch liever gewoon al naar huis (veel goede redenen voor) maar dan liet 'k M. wel redelijk in de steek. Ze heeft mij dus overtuigd om toch mee te gaan. Stijn ging eerst niet mee maar uiteindelijk toch wel en zag 't dan allemaal toch al iets beter zitten.
 
We kwamen aan of de fuif en niet veel later kwamen een paar kerels van men vorig kot in K heel enthousiast goeiedag zeggen. Verschoot er eigenlijk van. Het zijn tenslotte kotgenoten en vrienden van men ex en mij kennen ze niet zo heel goed. Ze bleven daarna ook bij ons staan. Men ex zelf was er niet bij en ik heb dan maar gevraagd of hij kwam. Hij kwam later nog.
 
Nja die van kot bléven echt maar bij ons staan en iets later was hij daar dan samen met iemand anders. Ze moesten ons passeren om bij de rest te geraken. De andere zei ff snel hallo maar men ex liep mij gewoon voorbij. Had eigenlijk ook ni anders verwacht ma kom. Vond 't zelfs grappig want ze waren ineens allemaal snel weg. Dat Stijn er bij was zal hem sowieso wel gestoord hebben, 't zijn ni zo'n goeie vriendjes ;) Maar da 's een lang verhaal :p
 
Iets later waren ze daar terug. Héél de avond stond zijn groep kotgenoten & vrienden meestal nog geen 10 meter van ons verwijderd. Hij zich aan het amuseren, ik mij aan het amuseren. Wou ook wel redelijk bewust tonen dat 't goed ging met mij. 'k Voelde mij ook wel super. Maar hoe later 't werd hoe meer ik in hun richting aan het kijken was en hoe meer er terug kwam. 'k Vond 't echt belachelijk & kinderachtig, zo vlak bij elkaar staan en elkaar nimeer kennen. Nja, naar het einde toe vond 'k het nimeer zo leuk.
 
Rond 4u zijn we dan door gegaan. Ik ben men zuipkaart aan één van zen vrienden gaan geven en 'n meisje van op kot die heel 't verhaal zowat kent gaf mij 'n knuffel. Ze vroeg of hij 'n goeiedag gezegd had en zei dat 'k het mij ni te hard moest aantrekken. Men ex zelf stond weer maar 'n paar meter van mij ondertussen.
 
Om 5u was 'k terug op men kotje. Ineens toch 'n enorme drang om sms te sturen. 't Moest er echt uit. Heb gestuurd dat ik het maar belachelijk vond en dat 'k het spijtig vond dat er zelfs geen goeiedag meer af kon. Heb men gsm af gezet en ben gaan slapen.
Niet veel later werd 'k al terug wakker en heb 'k men gsm maar terug op gezet. Totaal onverwacht 'n bericht terug. "En juist wie zijde gij nu weer?". Belachelijk, kinderachtig !! , grof, .. Alsof hij me gewoon nooit gekend heeft. 't Kwam hard aan.
Nja. Heb eigenlijk echt amper nog geslapen daarna. Altijd te warm, dat zinneke dat bleef rondspoken, beelden van hem, .. Als 'k 4u geslapen heb zal 't veel zijn.
 
Mja en vandaag zit 'k toch wel met 'n serieuze kater van gisteren. En dan geen kater door de drank (1 pintje lukt nog wel :p), eerder 'n emotionele. Blijkbaar was ik toch echt ni zo sterk als ik dacht en mij voor deed. Hij heeft mij weer maar eens geraakt met dat smske. Vraag mij weer af wat ik hém in godsnaam misdaan heb. Hij maakt alles wat er ooit was kapot zo :s
 
Heb 't mezelf weer aangedaan eh. Het zelf gaan opzoeken. Heb mij geamuseerd en echt ni veel aangetrokken van hem gisteren maar de "day after" bevalt mij alles behalve. Krijg hoe langer hoe meer spijt dat 'k toch geweest ben. Men "ik voel me goed" stemming van gisteren is volledig verdwenen.
Toen ik op de trein stapte vanmiddag begon de conducteur te zagen omdat men go pass ni op voorhand ingevuld was. Er was geen plaats om te zitten dus 'k heb mij dan maar in de gang gezet. Begon 'k daar gewoon te wenen. Zittend op de grond, naar buiten starend. 't Werd allemaal te veel. Heel de week is al zo ellendig en 't was er wel ff te veel aan. Toen bleek ook nog eens men sim kaartje nimeer te werken (ik schakel over naar proximus) en kon 'k ni eens naar huis bellen om te zeggen dat ik er was. Blah!
 
De laatste tijd is alles verdrongen geweest door schoolwerk en andere bezigheden. Had gewoon amper tijd om er aan te denken of te piekeren. Nu heb 'k hem weer gezien juist voor 't verlof en heb er nog een dom smsje bovenop gekregen ook. Ni bepaald goed voor die piekeraar in mij vrees 'k.
Nu ja. Hij is écht gemeen en 1 ding is wel zeker, ik voel mij 'n veel beter mens dan hem. Ik ben tenminste ni zo oppervlakkig, hard, dom .. Ik kan 't zelfs gewoon ni, zeker ni tegen mensen die 'k graag gezien heb. Bij deze benoem ik hem dan ook tot hét kieken van de avond :p ;)
 
Hm .. Heb nu heel weinig geslapen en dan trek 'k mij alles wel dubbel zo veel aan :p Hoop da 't morgen beter is. 't Is gewoon 'n volledige week geweest om zo snel mogelijk te vergeten.
 
't Is nu vakantie. Weet ni of da goe of slecht is. Een echte vakantie is 't ni want 'k heb heel veel schoolwerk. Misschien moet ik daarmee maar weer men gedachten verzetten. 't Helpt wel.
Vanavond de fitness afspraak. Nodig te vertellen dat 'k ni echt in de stemming ben? :p *zucht*
 
Iedereen toch 'n prettige vakantie of verlengd weekend gewenst ..

17:25 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

26-10-05

stomme week

Pfoeh, wat 'n week tot nu toe. 'n Mix van domme dingen en tegenslagen. En héél af en toe ook iets leuks :)
 
De domme dingen: terug basisfouten gemaakt bij tekenen kubus, 'n onvoldoende voor iets (note to myself: enkel raad opvolgen van de docent die verbetert, ni van de andere!), ni weten hoe de verwarming hier werkt, mensen die irritant doen of aan hun lief vast lijken te plakken, belangrijke cd thuis vergeten, verf spetters op men taak als ze bijna klaar is, 'n hele hoop bridget jones achtige dingen die 'k ondertussen al weer vergeten ben, en als toppunt: geen warm water op kot !! Er moest een loodgieter komen om 't op te lossen dus 't werd nen ijskoude douche vanmorgen. En dan bedoel 'k ook echt wel ijskoud! De mensen die beweren dat da gezond is verklaar 'k bij deze zot :p 'k Ben er nog nooit zo snel uit geweest :p In die paar minuten dat 'k er toch onder stond heb 'k men halflange haar vervloekt omdat 't zo lang duurt eer de shampoo er uit is :p Lang leve de warme haardroger daarna!
Vanmiddag was 't water terug warm ma 't is al terug om zeep precies :s 'k Hoop da 't morgen in orde is.
 
De leukere dingen: M. is super! :) Ze heeft een aantal keer taxi gespeeld waardoor 'k ni door de regen enzo naar school moest. Er zijn een aantal lessen weg gevallen. Ik heb nu toch uiteindelijk 'n nieuwe gsm gekocht. Weer 'n heel pak armer ma bon, 'k vind 't echt 'n leuk & goe dingske :) Einde leuke-dingen lijstje :(
 
't Wordt tijd da 't verlof is ze :) Dees weekje lijkt nogal vervloekt :p Ben vandaag wel ijverig geweest. Heb 'n uur in de mediatheek gezeten om inspiratie te zoeken voor 'n opdracht. 'k Heb men schilder oefening af gemaakt en er nog één extra gemaakt. 'k Heb beetje verder gedaan aan 'n opdracht. En normaal ga 'k sebiet eens 'n cursus vast nemen ;)

20:03 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

24-10-05

Monday blues

 • Helemaal geen zin hebben om op te staan, 't toch maar doen, naar school vertrekken in licht gedruppel en aankomen als 'n verzopen kat s*ckt! Zeker als ge 'n jas aan hebt die ni bepaald tegen de regen kan en 'n jeansbroek die 'n eeuwigheid nat blijft :p En dan nog men rare haartjes die normaal redelijk steil liggen en door vocht spontaan wa raar beginnen krullen. Maar wakker was 'k wel! Sebiet nog eens heen & weer :(
 • Donderdag waarschijnlijk toch niet naar K. Iedereen begint af te haken. Misschien nog wel maar 'k denk 't ni. Ben al 'n tijdje ingesteld op wél gaan (werd half verplicht :p) en zou 't precies toch wel spijtig vinden. 'k Zal mij al maar instellen op niet gaan, kwestie van 't tege dan nimeer zo erg te vinden.
 • 't Begint hier nu toch wel wa kou te worden op kotje. Als 'k nu nog zou weten hoe de verwarming werkt :$ Er staat geen enkele knop aan ofzo. 'n Thermostaat op de wc (wat 'n plaats :p) maar 'k weet ni hoe da ding werkt. Heb 't al op vanalles gezet maar 't blijft kou :p Misschien toch eens gaan vragen.
 • Conclusie: don't like this rainy monday :p Om positief te eindigen: morgen 'n les die wegvalt. Vrij van 12u tot 16.30u !! (wel weer 4 keer heen & weer rijden ma shht, think positive ;).

13:09 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

23-10-05

the weekend :)

Ja amai, SoDa .. ik heb ook dubbel gelegen met u hamburger droom ze :D
Nu ja, 'k weet ni wa 't betekende ma de zus is oké :p 'k Heb er eigenlijk ook nimeer te veel aan gedacht. 't Was gewoon heel raar omdat 'k normaal nooit droom en al zeker ni zo'n dingen.
 
Zaterdag naar de kapper geweest. Nog 'n keer wa kleur in laten zetten (nee 'k kleur 't ni volledig, af en toe wa lichtere lokjes laten bij zetten ;) en men haar is nu vanvoor korter en wa schuin geknipt om toch 'n keer iets anders te hebben. 't Is wel efkes wennen, 'k doe 't nog altijd opzij :)
Men zus is ook mee geweest naar de kapper. Ze heeft zwart haar en wou er rode lokjes in. De kapster zag da ni echt zitten :) Ze zei dat 't dan eerst afgebleekt moest worden en da 't er na 'n tijd ook wel zou uit wassen. Zus wou 't toch persé en ze heeft 't dan maar gedaan. 't Mens was zo stom om geen handschoenen aan te doen dus heel haar handen zagen roze daarna :p
Nu ja, 't was nog wel mooi en ze was er heel content mee, liep heel de avond te pronken met de haartjes :)
Maar eum .. vanmorgen heel haar kussen roze. Dan maar in bad geweest en haar gewassen: bad volledig roze. 'k Vond 't wel erg. Dacht da alles er uit ging zijn en 'k wist da ze da wel erg zou vinden. Ma 't is ni zo, 't zit er nog wel in. Waarschijnlijk was 't product er gisteren ni genoeg uit gespoeld.
 
Daarna nog efkes in Mortsel geweest. Paar winkels. Ik heb weer wa prijzen vergeleken van de gsm die 'k wil ;) Misschien dat 'k morgen tijdens men middag & springuur 'm eindelijk gewoon ga kopen. 'k Heb al genoeg rondgekeken :)
 
En dan vandaag .. gaan fitnessen! Uiterst zeldzaam ;) Ben er heel 't schooljaar nog ni geraakt.
'k Ging nu eigenlijk ook dik tegen men goesting. Vooral om van 't gezaag vanaf te zijn. Ja 't kost veel en ik ga ni dikwijls maar 'k kan ook gewoon alleen nog maar int weekend gaan.
'k Doe da trouwens echt ni graag zo gewoon fitnessen. 'k Wil terug meer sporten maar 'k zou liever terug iets van dans of tennis ofzo doen.
Volgende week is 't vakantie, dan ga 'k men abonnement nog 'n keer deftig gebruiken :) 'k Heb al 'n afspraak gemaakt voor 'n nieuw programma. 'k Ga mij nog wel het tijdstip beklagen. Vrijdagavond om 20u :s 'k Ga donderdag weg dus vrijdag is 't normaal zo eum .. "ik ben een wrak, laat mij gerust, 'k wil slapen" dagske :$ Het naar huis gaan vind 'k dan al vermoeiend genoeg :p
 
Nu men zak maken, binnen 'n uurke is 't weer tijd voor de verhuis :)

19:02 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

22-10-05

Dromen

Normaal droom ik bijna nooit. Vannacht was echt wel dé uitzondering. Het eerste dat ik mij herinner was gewoon iets dom, iets dat met school te maken had. Maar dan! Ik heb gewoon heel de nacht gedroomd dat men zus ziek was en bijna dood ging :s En ik maar wenen :p
'k Werd constant wakker en élke keer dat 'k men ogen terug dicht deed droomde 'k hetzelfde verder :s Rustig slapen noemen ze da dan seg :) Brr .. Toevallig mensen die er wat vanaf weten en weten wat die stomme droom betekent? Voor de rest allemaal 'n prettig weekend ;)

10:31 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

20-10-05

***

Pfoeh .. stress hebben ze mij vandaag bezorgd ja :p 'k Ben volledig stressy & opgefokt ;) en moe .. 1 remedie: party tonight! Tegen dat laatste ga 't ni echt helpen vrees 'k :$ :)

19:17 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

19-10-05

Jihaa :)

Gedaaaaaaaaaan met die plak-opdracht :p Zag er al 'n heel week tegen op om al die vlakjes te snijden en te plakken maar 't is in orde gekomen ;) Nog meer afkeer van Pritt ma kom ..
Tekenen en schilderen vind 'k leuk, plakken niet :p Resultaat in mini formaat: zie fotoke. 't Stelt absoluut niks voor, 't is gewoon 'n compositie met 8 keer men zwaantje dat 'k in het begin gemaakt had :p
Zo content da 't gedaan is. Eindelijk tijd voor iets anders, 't is al heel de maand 't zelfde ;)
Wat de bedoeling is van zo'n opdracht? Geen flauw idee eigenlijk :p Precisie en juiste bladschikking testen geloof 'k. Elke milimeter telt.
 
't Is woensdag en men kot is weer rampzalig :s Echt spijtig da da zichzelf ni kan opruimen ;)
Nu ja, 't is al laat ma 'k ga er toch nog aan beginnen .. Wat gedaan is is gedaan.
 
Nog een stukje lyric dat toch wel bij men gevoel deze week past ..
 
I don't need you ..
I don't need you anymore

The love we had is forever ever gone
This time I know you can't hurt me anymore
Ooh, all the chances that I gave
False promises you made
This time I'm sure I can make it on my own ..

Mij kennende kan die mood nog wel een aantal keer veranderen ofzo ma kom :) Zeker volgende week is daar veel kans toe .. maar op deze moment is 't wel hoe 'k mij voel :)

22:53 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

18-10-05

Winkelen ..

Heb zooo lang geslapen vandaag :) 10u .. 't Heeft goe gedaan :)
 
Ben dan zoals gezegd gaan winkelen. Samen met M. Ze had gisteren gevraagd of ze mee mocht. Geen probleem, 's altijd wel leuk maar écht shoppen doe 'k liever in men eentje :) of met mensen die 'k goed ken. Ge gaat dan gewoon overal binnen waar ge zelf wilt, 'k neem dan sneller dingen vast en zal ook sneller iets passen, enz. Mahja, 'k had ni speciaal iets nodig (buiten die rok maar da wist ze al) dus 't maakte ni zo veel uit.
 
't Was dus de eerste keer dat 'k met haar ging winkelen en 't was nogal onwennig. Zo van "stopt als ge ergens binnen wilt eh". Ja en uiteindelijk stopt er niemand en zijt ge heel de straat al door gewandeld :p
 
Ik ben dan bij Esprit geweest voor men rok. Ze hadden hem nog! Welgeteld 1 exemplaar in men maat, ergens opgevist waar hij niet thuis hoorde ;) De laatste dus.
Nu ja, als ze hem daar niet hadden had 'k hem wel online gekocht geloof 'k. Had al gepast enzo, 'k moest alleen ander kleurke hebben. In zo'n geval wou 'k online bestellen desnoods wel eens proberen. Maar 'k heb 'm dus en 'k had nog een bon van 10 euro ook :) Jeuj.
 
Voor de rest hebben we 'n topke gezocht voor haar om uit te gaan. Maar 't is nu ni echt de moment van 't jaar om zoiets te vinden :) Nja, veel heeft ze dan ook ni gevonden. Paar dingen gepast maar niks gekocht. Wel gelachen met paar teksten op t-shirts. "I would like to be your friend" en "you dare to kiss me?" met 'n kikker er bij. Nja, de andere ben 'k al vergeten :)
 
Verder nog het problemen "wat & waar gaan we eten?". Mij maakte 't echt totaal niet uit. Na wat rondlopen zijn we uiteindelijk ergens binnen gegaan. M. vond het er toch maar duur en wou eigenlijk terug weg. Da's nu echt wel iets dat ik normaal nooit zou doen :) Mahja, we zijn dus terug door gegaan daar. Ik liep er maar een beetje :$ bij.
Uiteindelijk hebben we gegeten in De Kastart. Voor de pasta liefhebbers zeker een aanrader. Een aantal verschillende soorten spaghetti en tagliatelli in verschillende formaten (small, medium en large). Ik had een small genomen wat misschien iets te weinig was maar 't was lekker :) en zeker niet duur.
 
Sebiet nog naar school voor een les. Van 16.30u tot 18u. Heb ni veel zin om naar ginder te fietsen enzo mahja, ga keer braaf zijn ;) Vanavond gedaan met 't luilekker leventje, terug wat werken. Donderdag een compositie indienen op A3 papier en 'k moet nog redelijk wat snijden & plakken. Hopelijk lukt da plakken van de eerste keer dat 'k geen 2 keer al die stukjes moet uitsnijden. 't Is al erg genoeg dat 't 1 keer moet :)

Men tellerke komt hier ondertussen bijna in de buurt van 15 000 :$ De 15 000 ste, laat 't mij weten eh :)

15:58 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

17-10-05

Feelin' good ..

De maandag is ook weeral gepasseerd :)
 
'k Heb eigenlijk vannacht veel te weinig geslapen ma 'k heb toch heel de dag happy rond gelopen. Komt ni dikwijls voor. Heb er eigenlijk ook geen verklaring of reden voor ma soit :) Nja, beter zo dan gelijk vorige week in ieder geval. Feelin' good en 't mag nog 'n tijd zo blijven ook :)
 
Gisteren redelijk afgezien met al men rommel die mee moest naar kot. 'k Kon 't amper dragen. De mensen dachten zeker "waar gaat die enorme zak met dat kleine meisje naartoe" :p
'k Miste al direct de auto :)) Mahja, 'k ben er toch geraakt.
Vandaag dan 4 keer over en weer tussen kot & school met de fiets. Ben 't nimeer gewoon. Ma bon, 'k ben toch weer iets sportiever en met muziek onderweg lukt da wel.
 
Op school ook nog wa goed nieuws. Morgen voormiddag geen les! Normaal heb 'k elke di. voormiddag lay-out maar we zijn blijkbaar met te veel, er zijn niet genoeg pc's. Vanaf nu maar om de 2 weken les :) Jippie. Echt wel zalig want normaal zit 'k maandag avond serieus te vloeken op men werk voor da vak :p 'k Moest tegen morgen ook nog wa dingen doen maar 't mag dus nog ff blijven liggen ;)
 
Morgen van die uurkes gebruik maken om te gaan shoppen :p 'k Ben zaterdag ff naar 't shoppingcenter geweest. Heb iPod Socks gekocht zodat 'k dat dingske toch al iets veiliger kan weg steken. Verder wat rond gekeken naar prijzen van gsm en 'n leuke rok gezien bij Esprit. Alleen spijtig dat ik hem persé in 't groen wou en ze hem alleen nog maar hadden in 't zwart :)
'k Ga morgen hier in Gent 'n keer zien of ze 'm daar nog wel hebben.
 
Deze namiddag met schetsen 'n veel betere commentaar gekregen dan vorige week. Hij zei dat het de goede kant op ging en ik meen zelfs gezien te hebben dat zijn balpen verzet werd naar blauw ipv rood ;) Nja, beetje raar systeem, ze werken hier met halve en volle rode en blauwe vierkantjes die dan punten voorstellen. Ze zijn trouwens enorm zuinig met die punten ook :p
Blauw is allesinds toch al beter kleurke dan rood dus we gaan er op vooruit.
 
Ahja, da knuffel gedoe hier. 'k Ga er ook ni aan mee doen dus 'k geef bij deze gewoon iedereen dat hier komt 'n dikke knuffel ;) *knuffel*
Het tekstje vind ik net zoals RedRose redelijk irritant :p Toch thx voor de mensen die met hun knuffels hier gepasseerd zijn ;)
 
En nu ga 'k relaxen! Eindelijk :)

20:11 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

15-10-05

Lalala ..

Terug thuis :) En men ouders nog 'n keer gezien na 3 weken ;)
Vond 't wel leuk om nog is thuis te komen terwijl zij er ook zijn en niet enkel men zus. 't Was ook te merken aan het eten, geen fastfood of pasta deze vrijdag :p Tomatensoep, witloof in de oven met aardappelpurrée en zelf gemaakte rijstpap. Njammie.
 
Er lag 'n leuk cadeautje uit Amerika op men bureau. 'n iPod nano!! Ze hadden mij de prijzen & modellen gevraagd enzo maar 'k had al gehoord dat hij overal uitverkocht was en dat ze eigenlijk ni veel tijd hadden om er voor te gaan zien dus 'k had 't eigenlijk echt ni verwacht.
Nice surprise ;) 'k Voelde mij weer ff ongelooflijk verwend nest :$ Ik heb een Creative mp3 speler waar ik 20 GB aan muziek op kwijt kan en ik ben zelfs nooit iPod aanhanger geweest maar dit laatste kleine dingetje sprak mij toch wel aan. Ik weet niet of ik het zelf gekocht had ofzo maar ben er in ieder geval toch blij mee. 's Wel handiger voor onderweg naar kot enzo.
Enkel wil ik dringend een zakje ofzo om het in te steken :p Het ziet er vooral niet krasbestendig enzo uit en dat heb ik ook al dikwijls genoeg gehoord en gelezen. Eén probleempje: die dingen zijn nog niet in de winkels ofwel al uitverkocht. Wachttijd via internet is bijna 'n maand :s
 
Voor de rest is er veeeel te veel dat 'k nog wil doen. Lezen, fitnessen, naar de kapper, nieuwe gsm kopen, dansen, bezig houden met fotografie, 'n nieuwe website maken, uitgaan, mensen mailen, ..
Maar 't komt er dus allemaal ni van eh :) School & schoolwerk en wat op internet zitten dat is zowa 't enige dat er gebeurt. En zo lang ik hier blijf typen zal da ook wel zo blijven :p
Dringend tijd om andere dingen te gaan doen! Prettig weekend ..

11:37 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

14-10-05

vervloekte docenten van tegewoordig!!

'k Ben pissed. En da op 'n vrijdagmorgend :p Daar moete ze al fameus hun best voor doen. Maar er is toch iemand in geslaagd.
 
Ik heb 2 lessen op vrijdag en vooral de eerste is nogal saai. Juridische vorming. 'k Was er vorige week ni geraakt dus deze week ging ik gewoon gaan, moe of ni moe.
Blijkbaar was da wel 'n beetje buiten men wekker gerekend want die stond 'n uur verkeerd :p 'k Heb om 8.45u les en 'k had hem op 8.40u gezet :$ :s
'k Werd uiteindelijk nog wakker om 8.30u. Ben uit men beddeke gesprongen, rap klaar gemaakt en op 5 min naar school gereden. 'k Was er nog op tijd! Kwamen er zelfs nog 'n paar van men klas later aan. Docente zélf was bijna 10 min te laat.
 
Da mens is altijd zo van "de laatste rijen, ga maar naar huis". Ik was met iemand aant babbelen en die ging wel redelijk vanachter zitten dus 'k volgde gewoon. Blijkbaar waren we dan ineens de allerlaatste rij. Dus ze zegt haar wekelijks zinnetje "de laatste rijen, ga maar naar huis" wat dan het teken is om met zen allen naar voor te verhuizen. Dat is het scenario al elke week geweest. Behalve vandaag natuurlijk!
We verhuizen naar de eerste rij en zetten ons neer. "Dat was de bedoeling niet eh, 'k heb gezegd ga maar naar huis. Ik geef geen les zolang jullie hier zijn."
 
Oh my god, heb 'k echt nog nooit meegemaakt. En dan te bedenken dat 'k voor madam persé op 5 min uit men zalig warm bedje was. De volgende keer blijf 'k gewoon liggen!

09:35 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

13-10-05

.. and smiling again ;) ..

't Is hier precies al weer 'n tijdje geleden. Ondertussen toch al wel beter gezind :)
Heb dus 'n halve week lastig & down rond gelopen. Gevolg van men vorige post maar "die tijd van de maand" zal er ook wel zeker voor iets tussen zitten.
 
Gisteren kwam 'n beetje de ommekeer :) 'n Vriendin (M.) vroeg in de voormiddag tijdens de les of ik naar de Kiekenfuif ging in K binnen 2 weken. Heb gezegd dat ik het nog niet zeker wist. Ik wil graag gaan maar men ex loopt daar zeker ook ergens rond en ik heb eigenlijk echt geen zin om hem te zien. Ik heb zelfs schrik voor het moment dat ik hem nog eens tegen kom. Denk echt dat ik mij miserabel zou voelen als hij me ziet & vervolgens straal negeert, waarom zou ik het dan zelf gaan opzoeken? Dikwijls genoeg heb ik gehoopt dat ik tegen dan naar ginder kon gaan met een nieuwe vriend aan men zij om men ex wat te gaan ambeteren en vooral: te laten zien dat ik veel gelukkiger was nu. 'n Mens mag dromen eh en mijn dromen zijn soms beetje evil ;) Ma 'k denk dat die droom geen realiteit meer gaat worden op 2 weken tijd :))
M. begon dan wat zot te doen. Ze vroeg of ze mij mocht daten. "Mag ik? Plzz? Hij gaat da zeker willen doen. En als ge u ex tegen komt dan doet ge maar of ge samen zijt eh? Mag ik?".
Nja, 'k heb ze ni echt tegen gehouden maar 'k weet ni of 'k die "date" wel zie zitten :p Volgens goede bronnen is 't in ieder geval men type niet. We zien wel :) Misschien moet ik zelf maar 'n slachtoffer zoeken ofzo ;)
 
Gisterenavond kreeg M. dan een tweede rare bevlieging :) Ineens vroeg ze of ik mee naar de Overpoort wou. Het leek mij raar dat ze dat zo ineens vroeg maar 'k vond 't geen slecht plan, 'k was er ook wel aan toe om iets te gaan doen. Met de auto naar ginder gereden en eerst samen een hele zoektocht gedaan naar een bankautomaat waar geld afhalen wél mogelijk was. Er waren blijkbaar problemen met de Gentse automaten, ze hadden geen geld meer ;)
Ben door deze zoektocht wel 'n beetje rondgeleid in Gent. Ze heeft véél gezegd maar vrees dat ik de helft al nimeer zou terug vinden :) :$
In het bezit van geld hebben we dan in de Overpoort 'n paar café's opgezocht, alletwee wel leuk. Een paar oude bekenden nog tegen gekomen ;) Veel gelachen en commentaar gegeven op rare mensen :)
 
Tussendoor ook nog wat gepraat. Er was dus wel degelijk 'n reden waarom ze zo ineens weg wou. Ze was wat slechtgezind op haar vriend en wou echt weg. Ze is 4 of 5 jaar samen en is sinds kort gaan samen wonen en voelt zich een beetje een plant en heeft schrik voor 'n sleur in haar leven en wilt er iets aan doen. Ik als mede-plant wil daar gerust mee helpen :p
Ze zei ook iets waar ik nog een tijd over heb nagedacht. "Als ge 'n vriend hebt verlangt ge er soms naar om nog eens single te zijn en als ge single zijt dan wilt ge persé iemand". Ben 't er compleet mee eens :) 't Is echt wel zo, kan mij ook wel tijden herinneren dat ik het wat beu was en even terug wou weten hoe het was om single te zijn. Nu ik het ben profiteer ik er ni van en zit ik mij dikwijls de bedenking te maken dat 'n relatie toch veel leuker is en 't daar terug tijd voor wordt :p Mensen zitten raar in elkaar.
 
Rond half 3 lag 'k in men beddeke. En om10.30u was 'k braaf in de les.
Vanmiddag 'n lekkere spaghetti gaan eten met M. en deze namiddag in de les niet veel meer uitgespookt. Buiten geërgerd aan drukke eerstejaars dan. Ik word oud precies, 'k kan nimeer goe tegen da puber gedoe ;) Gevolg is wel da 'k nu nog wa meer werk heb, dom werk waar 'k absoluut geen zin in heb. Vlakjes uitsnijden om 'n compositie mee te maken. Véél vlakjes :( Om ze dan nog eens perfect op de mm juist te plakken ook.
 
In ieder geval, 'k heb gisteren zo'n beetje beslist dat ik gewoon naar die fuif ga binnen 2 weken. Waarom zou ik daar in godsnaam weg blijven voor 1 idioot? Ik wil gewoon gaan en samen met M. en 'n paar anderen mij amuseren, ex of geen ex. 'k Laat mij daardoor nimeer weg jagen ;)
 
M. gaat vanavond waarschijnlijk ook weer weg, ze had 't beloofd aan iemand. Ik ga 't gewoon rustig houden denk 'k :) Men afwas doen & zak maken voor morgen, film (my life without me) verder kijken enz.
 
Bedankt voor de lieve reacties op vorige post trouwens. Ze hebben mij geholpen en heb alles toch meer kunnen relativeren daardoor. Er zijn trouwens echt wel andere dingen die belangrijker zijn. Thx!

19:04 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

10-10-05

It still hurts ..

Nee, ik denk zeker niet meer constant aan men ex. Die momenten zijn zelfs eerder zeldzaam.
Misschien waren ze minder zeldzaam als ik het ni zo druk had voor school ma soit.
 
Er is echter 1 ding dat mij ongelooflijk dwars zit. Onrechtstreeks heeft hij mij nog 'n paar "messteken" gegeven. Een (hopelijk) laatste vanavond. Duidelijk gemaakt van "ik haat u, ik wil nooit meer iets met u te maken hebben". Of zo komt het in ieder geval toch over en 'k ben 99% zeker dat het ook zo is.
 
Hij kent mij door en door, weet alles van mij van pakweg de voorbije 4-5 jaar, we hebben een jaar zo goed als samen gewoond op kot, zo veel gedeeld, ... en uitgerekend die persoon haat mij. Voor zover ik weet is daar niet echt 'n reden voor. Tenzij ik gewoon een ongelooflijk degoutant mens ben.
Ik kan er ni tegen, 'k loop niet graag rond met 't gevoel dat ik door iemand gehaat word. Zeker niet door mensen die alles van mij weten en die ooit zo belangrijk waren, waar ik zielsveel van gehouden heb. Ik ben gevoelig op da vlak en trek 't mij ongelooflijk aan.
 
Ik kan er ni tegen dat hij mij nog kan raken. Dat hij het veel gemakkelijker heeft als ik en vrolijk zijn leven verder zet terwijl ik er mee blijf worstelen met momenten en met een raar gevoel van "ik voel mij niet echt goed in mijn vel" blijf rondlopen. Ik wil gewoon verder!
En liefst zonder het pijnlijke idee dat degene die ik ooit zo graag heb gezien mij nu zo hard haat ..
Maar als er nu 1 ding is waar ik totaal niets aan kan doen is het dat wel dus blijf ik maar met die vervloekte gedachte rondlopen :( Iemand hier die 't begrijpt?! Die mij ni raar vindt omdat 'k het mij zo aantrek? Blijkbaar is da echt wel raar van mij ofzo. Ach ja ..

23:56 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

punt punt punt ..

 • Lang leve al mijn werk. Ik vloek er enorm op maar ben tot de conclusie gekomen dat 'k toch maar weer te veel aan 't piekeren slaag als ik de drukte ff laat voor wat het is.
 • Ik heb nog één weekje de auto! :) Ouders komen morgenvroeg terug maar mams moet nog niet gaan werken. Eerst mocht ik hem niet gebruiken, dan wel, dan weer niet en uiteindelijk toch wel ;) Komt heel goed uit want ik heb nog een extra springuur en 'k moet wat met papier A3 formaat over en weer. Net iets praktischer in auto dan op velo.
 • Over auto gesproken. Daarnet een blunder begaan ;) Auto was echt wel vuil dus 'k wou hem nog gaan afspuiten in een self service carwash voor ik naar kot vertrok. Ik steek 1 euro in da ding en begin te spuiten. Die euro was véél sneller op dan ik dacht, de auto stond nog helemaal ingezeept. Natuurlijk hebt ge dan op zo'n momenten geen kleingeld meer, 'k had enkel 20 euro. Ik zie in koeien van letters wat verder WISSEL staan dus ik denk ah, 'k zal die 20 euro wisselen, in het ergste geval zit ik dan met 20 stukken van 1 euro. Had ik die andere koeien van letters JETONS toch wel ni zien staan zeker ;) Ik ben 20 euro armer, den auto is proper en er zijn jetons genoeg om hem de rest van 't jaar ook nog proper te houden ;) Weer typisch mij .. :$
 • Miss Sports Belgium organisatie spamt mij ;) Heb al een aantal keer de uitnodiging gekregen om mij in te schrijven. Ik die amper nog in de fitness geraakt en momenteel de auto neemt om naar school te gaan ook al is 't maar 10 tal min fietsen, mee doen aan Miss Sports. Hilarisch idee :) Nah, niks voor mij. Wel 'n nice prijzenpakket *dream*
 • 2 films gezien in het weekend. The Grudge, veel van verwacht maar 'k vond hem absoluut ni goe. Ik heb die dvd gekocht ( !! - zeldzaam iets) en bleek dat ik die film al gezien had maar 'k herinnerde mij slechts flarden. Zo goed was hij ;) Ben met moeite wakker gebleven en heb niet volledig gevolgd.
  De andere film was Raise Your Voice. Romantische komedie over meisje dat naar een muziekschool in L.A gaat enzo. Luchtig maar zeker niet slecht, hij heeft mij wakker kunnen houden op het nachtelijke uur dat 'k hem gezien heb.
 • Nog 2 gehuurde dvd's te zien: De Kus en My life without me. Paar films die ik nog wou zien, ben benieuwd.
 • Naar de bib geweest en geshockeerd door een titel van een boek. Hoe vang ik een rijke man. Zijn er écht vrouwen die zo'n boek lezen en op zoek gaan naar 'n man met geld?! De titel van mijn boek klinkt boeiender, Goed in bed ;)
 • Ik ga absoluut geen tijd hebben om 2 films te zien én 'n boek te lezen én schoolwerk te doen én naar school te gaan én ... maar we doen ons best.
 • 'k Ben aan het experimenteren geslagen met een blog op men eigen webruimte. Geen paniek, ik wil het eerst volledig doorgronden en aanpassen voor ik hem in gebruik neem en dus verhuis en dat kan nog wel 'n hele tijd duren ;) Voorlopig blijft alles hier :)
 • Juist het nieuws op de achtergrond. Tot ik de naam van men gemeente hoorde. Plots meer interesse, zo dikwijls komen we niet in het nieuws. Het concert van Robbie Williams in Berlijn was meteen uitverkocht en daarom besliste het management om 21 cinecasts te organiseren. Een bedrijf in mijn boeregat heeft het concert gestreamd in HDTV kwaliteit en het was zo te zien in 21 zalen. Waaronder o.a 1 nog geen paar km van mijn deur !! Waarom wist ik van niets? Ben ik nu echt zo wereldvreemd?! Ik weet niet eens dingen die in men eigen gemeente gebeuren, ik kén het bedrijf zelfs niet :p
  Ik ben nu geen grote Robbie Williams fan maar 'k vind het idee op zich schitterend en als ex multimedia studente had ik toch wel op de hoogte mogen zijn en 't eventueel mogen meemaken ;) Ma bon. Te laat, as usual.
 • Vanavond met men beste vriendin uit het middelbaar gechat. Weer lang geleden dat ik er iets van gehoord had, 'k ben al enkele jaren niet meer echt mee met wat ze uitspookt. Ze is afgestudeerd, richting sociologie en volgt nu nog een jaar een opleiding in Gent, ontwikkelingssamenwerking. Ze heeft ondertussen al in Kameroen gezeten en in Portugal als Erasmus student. Ze heeft 't al verder gebracht dan ik :p Eigenlijk moest ik richting kot vertrekken maar omdat het zo lang geleden was heb ik maar even gewacht. Het was leuk nog eens iets van haar te horen.
 • Dankzij dit gesprek ben ik laat vertrokken en ga ik weer veel te laat in men bed liggen ;) Ma 'k wou toch nog dit allemaal even posten. Nu rugzak maken voor morgen & beddeke in, een nieuwe week staat voor de deur ..

 • 00:31 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

  07-10-05

  Jenever part II ..

  Iets voor 22u dan maar op men veloke gesprongen om al een stuk richting Gent te rijden. Tussenstop bij 't kot van 2 klasgenootjes. Nice kot trouwens, wel beetje groter & deftiger dan da van mij. Mahja :) Volgende stop was het appartement/kot van andere klasgenoot.
   
  En dan waren we zo bijna op bestemming: de stamkroeg van de studentenclub van school.
  Ik was er nog nooit geweest. En 'k zal er waarschijnlijk ook nimeer veel komen :p Het was nu is écht een ... "bruine kroeg" :p Klein, donker en zonder studenten zou 'k gedacht hebben da 't een café was voor bompa's. Zijn daar toch nog blijven zitten tot 1u ongeveer. 2 jeneverkes gedronken, appel & passie.
   
  Om 1u gingen ze nog te voet naar de Overpoort. Zo'n goed kwartier wandelen volgens iemand. Er waren er een paar zonder fiets bij dus ja. Ik had nog wel zin om uit te gaan maar mijn vermoeidheid en gezond verstand waren wat aan het protesteren. De weg terug naar mijn afgelegen kotje zou van daar toch wel heel ver zijn en het was al "laat". Ik wou misschien toch nog proberen om naar het 2de lesuur om 10.30u te gaan. Dus 'k ben braaf naar men kotje gegaan en rond half 2 - 2u lag 'k in men bedje :)
   
  In de les ben 'k wel ni geraakt. 'k Was op tijd wakker ma 'k moet hier vandaag écht op tijd vertrekken en men kot is een stort dus 'k ga direct opruimen ipv les te volgen.
   
  'k Heb wel ongelooflijk slecht geslapen :p Ik heb een lastige eigenschap. Ik heb last van men geweten als 'k lessen mis :p Ik zal nooit een goede brosser worden ;) Misschien ma goe ook ma toch, lastig soms. Nochtans .. de 3 mensen waarmee ik gisteren weg was gingen al zeker ni gaan. De 2 andere meiskes die er later nog bij kwamen gingen ook ni gaan. Een ander meiske haar vriend was thuis door de stakingen dus zij zal ook wel ni gaan. En eumz .. tja, de rest komt normaal met openbaar vervoer. Er zullen natuurlijk nog wel een aantal 2de jaars zijn zeker. En ik had kunnen gaan want ik was wel wakker. Ma toch ;)
  Trouwens !! Als ik nu ni héél toevallig 'n auto had deze week had ik ook gisteren naar huis vertrokken ze. Argumenten genoeg, nee? :) Pfoeh, wa zit 'k mij eigenlijk zo druk te maken. 'k Weet goe genoeg da dit zeker geen gewoonte zal worden. Ik heb trouwens de les al ff bekeken. Men geweten zal 'k verder wel weten te sussen met al het werk dat 'k dit weekend nog moet doen :s
   
  Vandaag verjaart men zussie. En F. verjaart ook. Heb hem gisteren om 0.05u al een smske gestuurd :) En vanmorgen rond 6u sms terug gekregen dat 't heel lief was van mij *puppy face* ;) Voor men zus haar verjaardag wilden men bomma & bompa gaan eten. Dus vanavond 'n etentje. Ben is benieuwd wat & waar. Verder ziet men weekend er wa uit als die ervoor geloof ik. Zaterdag naar 'n winkel met grafisch materiaal en paar andere dingen doen en zondag schoolwerk en zak maken.
   
  Have a nice weekend :)

  Update: Geweten is oké ;) Het 1e uur is er les gegeven maar het 2de niet. Niks belangrijks gemist dus :)

  11:07 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

  06-10-05

  Jenever ..

  Tumtitum .. Eerste plan was om vanavond naar de Overpoort te gaan met paar ex-klasgenootjes ;). Daarna kwam 'k tot de conclusie dat 'k eigenlijk toch wel heel veel werk heb en geen zin heb om 't allemaal in 't weekend te doen én dat men kot een stort is. En dat 'k ongelooflijke hoofdpijn had door de drukke 1e jaars vandaag. Argumenten genoeg om toch maar ni uit te gaan :p Dus ging ik deze namiddag na het nemen van een Aspro even naar Gent city voor uurke shoppen & 'n ongezonde Quick maaltijd.
   
  Vragen ze mij daarjuist toch wel ni of ik mee ga naar de jeneveravond van de studentenclub zeker. Om één of andere reden heb ik toegezegd. Time 2 socialize. Sebiet met de velo (!!) naar Gent.
  Mijn kot blijft een stort en mijn schoolwerk blijft nog even liggen :$ *schuldgevoel*.
  De lessen gaan bij ons morgen gewoon door. En in principe kan ik gaan want ik heb voorlopig nog steeds de auto. Maar de rest is blijkbaar ni van plan te gaan voor die 2 uurtjes.
  Ik laat mij meeslepen !! Peer pressure ! Helleeep :)
   
  Bon, we zien wel hoe leuk & laat 't wordt en of 'k uit men bed geraak voor de lessen :)
  Wordt vervolgd ..

  21:32 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

  05-10-05

  God damn parents ..

  "Bijna in Chicago. Dan nog 2200 km. Wel goed weer, 31 graden. Liefs mama x"
   
  Chicago .. 31 graden .. *ongelooflijk jaloers*
   
  Ik zal wel naar school gaan ja, pfoeh!

  20:35 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

  Zo af en toe ..

  .. zeggen ex vriendjes ook nog wel leuke dingen ;) 't gaat dan wel over één van een tijd geleden weliswaar. Hij zei gisteren dat hij eigenlijk echt bewondering heeft voor mij ( lol ) omdat 'k een klote jaar (of 2) meemaakte en nog altijd mezelf kan inzetten voor men toekomst en van die dingen. Omdat ik elke keer op welke manier dan ook er terug door geraak.
   
  Geloof dat 'k nog nooit gehoord heb dat iemand "bewondering" heeft voor mij :p Nu ja, voor mij is 't ma vanzelfsprekend dat 'k da doe, voor andere blijkbaar niet. Hij heeft ondertussen zowat heel zijn leven & toekomst opgegeven. Sorry ma daar is mijn dosis doorzettingsvermogen toch net iets te groot voor ;)
   
  'k Ga mij is klaar maken voor school. Nogal saaie theorie lessen van 10.30u tot 18u :s Help :)

  09:57 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

  04-10-05

  I'm back !!

  Jawel, vanaf nu terug live van op kot mijn hersenspinsels en geen paar dagen later ofzo ;) Internet is dus in orde. Wireless suckt :p Kwam zondag op kot en de rest had ook problemen, zijn dan nog eens met 3 gaan bellen :) Ze hebben nu gewoon overal kabel gelegd en werkt perfect :)
   
  Ondertussen heb 'k gewoon meer en meer werk. Nog efkes en 'k zit gewoon constant te tekenen denk 'k ;) Gisteren les tot 18u en daarna begonnen aan lay-out & digitale opmaak. Twee verschillende layouts uitwerken op A4, volledig tekenen inclusief de lettertypes enzo. Om 23.30u - met wat pauzes voor eten, internet in orde brengen, .. - was ik klaar. En dan was 't ni eens helemaal goe :p Dan steekt ge daar zo veel tijd in en dan beginnen ze te zeggen wat beter kan en er op te schrijven enzo. Vind 't toch redelijk dom da ge zo alles eerst 20 keer op papier (schetsen, voorstudies, ..) moet doen mahja, misschien zie 'k er ooit wel 't nut van in :) Kubussen, tangrammen, grote letter compositie en lay-out voorblad. Dat zijn de teken opdrachten voorlopig.
   
  Vandaag ben 'k dan voor de eerste keer lessen aan het skippen :$ :) 'k Ben wel degene dat het het langst heeft volgehouden om 't ni te doen :p Nu ja, we hebben normaal dinsdag zo middag van 12 tot 13u, dan les van 13u tot 14.30u en dan weer 1,5u springuur. Die les ging vandaag over de pc en randaparatuur en aangezien 'k van 'n informatica opleiding kom kon 'k da toch wel is overslagen geloof 'k :) Heb er dan maar een extra lange middag van gemaakt. En normaal heb ik nu nog les van 16.30u tot 18u ma eum .. goh ja, ook ni dus. 't Is een les van 2de jaar en beetje herhaling van wat we in het 1e nu zien. En de kerel vertelt 10 keer hetzelfde. Maar wat zit ik mij hier eigenlijk zo te verantwoorden eh?! :p Goh ja, 'k heb nu tenminste ne keer tijd om aan opdrachten te werken. En te bloggen ;)
   
  En dan heb ik nog 1 ding te vertellen :) Men ouders zitten dus in Amerika. Maar niet zomaar op verlof ofzo, 't is ni echt een plezier reisje. Men pa is dus ballonvaarder (zowel heteluchtballon als de gasballons van vroeger met zandzakjes) en 'm doet ginder mee aan de Gordon Bennett, een wedstrijd gasballonvaren. Om ter langste in de lucht blijven dus :)
  En nu het nieuws: het team van men pa is 4de geworden en heeft 1600 km gevlogen en het andere Belgische team ... heeft gewonnen! Ha! Alle Amerikanen en consoorten verslagen, volgend jaar gaat de wedstrijd in België door :p Ze hangen nog altijd in de lucht en zijn blijkbaar van plan het wereldrecord te verdubbelen.
  Normaal interesseren die luchtballon toestanden mij niet echt (en jullie waarschijnlijk ook ni echt) ma goed nieuws mag toch vermeld worden eh :) 
  Heb men ouders nu wel al 2 dagen niet meer gehoord. 't Zal wel vermoeiend geweest zijn zeker. Men mams heeft al die km's moeten volgen met de auto. Heb zo alle info van 'n forum, erg eh :p Nu ja, ze zitten blijkbaar in Toronto. Wou dat 'k daar ook was :)
   
  En dan nog een keer de oproep: goede doelen , zelfhulpgroepen of vzw's !! Komaan mensen, zoveel mogelijk tegen donderdag :p Kleine, leuke waar een toffe reclamecampagne voor te verzinnen valt. Anybody? (Bedankt Anneke voor die ene tip al :)

  Update 19u: Hm, nja .. Was juist op 'n meiske haar msn space. Meiske dat in K op kot zit. 'k Zie daar tussen haar foto's ineens een album "spaghettiavond". Goed wetend dat 't om de jaarlijkse spaghetti avond op kot gaat. Maar 'k was te nieuwsgierig, ook al wist 'k dat 'k weer geconfronteerd ging worden met ex. Mja, feels weird .. spaghettiavond .. without me, foto's van ex. Maar 2 foto's, 2 met bierflesje vast. En toch was 't weer ff van " :( *traantjes*  ". Spijt van fouten, spijt dat alles zo moest lopen, pijn, .. Zal blij zijn als het ooit vollédig weg is en dat 't mij totaal niks meer doe. Klein detail, de tekst op zijn t-shirt was zeer toepasselijk. ZERO! :@ :s

  17:19 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

  02-10-05

  Shoppen, onbekend karton & kubussen ;)

  Pfoeh, 't is alweer zondagavond. Waarom is een weekend altijd zo kort?
   
  Gisteren in Antwerpen gaan shoppen. Ein-de-lijk heeft 't ook is iets opgeleverd :) 't Heeft lang geduurd maar 'k heb uiteindelijk toch 3 truikes, 'n t-shirt met lange mouwen en 'n sjaal - nog één, kon 't ni laten - gevonden. Jeuj :)) Nu nog 'n blazer en schoenen en 'k ben tevreden :p
  Om één of andere reden vind 'k het echt wel moeilijk deze herfst om kleren te vinden die 'k mooi vind. En als 'k dan al is iets vind dan is men maat er nimeer :s
   
  Op de terugweg met de bus gestopt bij Schleiper, winkel voor papier & grafisch materiaal enzo. Ik moet tegen morgen een kubus hebben als model, gemaakt uit ivoorkarton. Docent mag zeggen wat hij wilt: ivoorkarton kennen ze écht niet in de provincie Antwerpen :p
  Vrijdagnamiddag was ik al ergens geweest en ze vroegen aan mij wat da was. Zaterdagmorgend enkele gespecialiseerde zaken opgebeld en elke keer vroegen ze mij wa 't was, ze kenden 't niet. De naam Schleiper was tijdens de les gevallen dus ik was er van overtuigd dat ze 't daar wel zouden hebben. Ook ni dus :) Misschien alleen in die in Gent ofzo ;) Heb dan maar ander karton gekocht.
   
  Gisteren nog een paar winkels opgezocht voor eten en snoep enzo. En Quick gaan eten :) Tja, de Quick is nu eenmaal naast de supermarkt (flauw excuus, I know ;). Men bomma blijft hier in de week om wa op men zus te letten. Ze had vrijdag een overdosis macaroni gemaakt (potje voor in het weekend, potje voor op kot, ..) en er was nog soep over dus voor vanavond is er ook eten :p
   
  Vandaag moest 'k eigenlijk vanalles doen maar veel is er nog ni van gekomen. 'k Heb men model van kubus gemaakt. Hij is ni volledig in orde en 't karton is wa te dik enzo vrees 'k ma 'k had echt geen zin om hem nog is opnieuw te maken. Mja en dan heb 'k hem al direct gebruikt voor een aantal keer het bovenvlak te schetsen, taakje tegen morgen. Kubussen tekenen kan 'k. Dacht ik. Kubussen perfect overtekenen die voor men neus staan niet :p Docent zei vorige week dat er nog veel werk aan was :$
   
  Pfrt, heb ni bepaald veel zin in een nieuwe week. 't Is gewoon omdat 't begin van die week zo druk is. Maandag en dinsdag les van 8.45u tot 18u (wel elke keer met 1 dom springuur ergens er tussen) en woensdag van 10.30u tot 18u. Tegen maandag, dinsdag en donderdag heb ik altijd dingen te doen voor school en heb nu enkel nog maar tegen morgen gedaan. Dus morgen heel de dag les en dan nog tekenwerk :s Mja en morgen les schetsen :p 'k Had precies iets anders verwacht van da vak dan 6 weken, 3u per week kubussen schetsen.
   
  Ik roep nu nog heel ff jullie hulp in :) We moeten per 3 een reclameplan opstellen voor een vzw of een goed doel. Iemand leuke voorstellen? Kleinere, interessante goede doelen ofzo? Let me know!
   
  Bon, 'k ga hier men zak eens beginnen maken enzo. Ik duik hier nog wel eens op in de loop van de week, wie weet eindelijk terug live van op kot ;) Blijven hopen ...

  17:24 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

  01-10-05

  .. I'm a little girl living in a big big world ..

  Klaaguurtje .. Mag ik? Heel even maar? :) Oké, here we go.
   
  My life. 't Klinkt misschien dom maar 'k ben ni bepaald tevreden met hoe 't er tegewoordig uit ziet. Ik heb altijd gedacht dat het sowieso beter zou zijn als die *censuur* van een ex vriend uit men leven zou zijn en al helemaal als ik opnieuw kon beginnen in Gent. Bon, het is dus ni zo :p
  Ik heb daarstraks het blogje gelezen van iemand in men lijstje en de laatste post kwam me heel bekend voor (again: you're not alone ..) en ik ga er ook eens iets over schrijven.
   
  Misschien iets meer uitleg. Momenteel zit ik dus zonder internet op kot (ondertussen weet iedereen 't al wel geloof 'k :p). Wat me ongelooflijk opvalt is hoeveel "oppervlakkige" contacten ik eigenlijk heb. Mensen die ik af en toe hoor via msn of wel eens mee afspreek (ook via msn geregeld weliswaar) of waar ik mee mail ofzo. Internet was weg en half mijn wereld was precies ineens mee weg. Heb mij dikwijls genoeg volgende bedenking gemaakt: hoeveel mensen zouden het merken als ik bv een maand niet meer online kom en niets meer van mij laat horen? Ik geloof ... 2 ofzo. Maybe. Niet bepaald 'n happy thought.
   
  Hoe ziet mijn leventje er in de week uit momenteel? Ik ga naar school, ik kom terug op kot en 'k eet, ik kijk wat tv of doe wat schoolwerk en ik ga slapen. Héél de week, ook donderdag. Terwijl ik in K vroeger donderdags meestal wel weg ging zit ik nu gewoon schoolwerk te doen. Stel u voor. Welke normale student zit er op donderdagavond te tekenen voor school?!
  Mijn sociaal leven bestaat dus eigenlijk enkel uit de mensen die ik overdag op school zie en spreek. Dat beperkt zich dan ook wel degelijk tot enkel school. Momenteel heb ik ook absoluut geen vooruitzichten naar leuke dingen in de toekomst ofzo.
   
  Het weekend? Tja, ik heb hier vroeger veel verpest door vrienden op te geven voor relaties en daarna verbleef ik gewoon 3/4de van mijn tijd aan de andere kant van vlaanderen dus vrienden hier? Nee, echt niet. Enkele kennissen misschien. Het weekend ziet er dus doorgaans hetzelfde uit als de week. Dat verklaart waarom ik hier op dit uur achter mijn computer zit ipv uit te gaan ofzo ;) Heel af en toe ga ik eens iets doen met iemand maar meestal bestaat het weekend ook uit tv & overdag shoppen of eens iets gaan doen met men zus. Men babbel over hoe de week was doe ik met mijn moeder ofzo. Weer iets dat mij opvalt nu ze er niet zijn : heb ik nu echt geen goede vriend / vriendin waar ik zo'n dingen aan kwijt kan?
   
  Vroeger had ik men vriend tenminste nog om mij druk in te maken :p Of om te plagen of om onnozel mee te doen of .. Raar, dat ik iets mis waar ik mij met momenten zo aan geërgerd heb: zijn soms-iets-te-veel-kind-zijn.
  Nee ik zeg hier niet dat ik echt terug een vriend wil en zéker hem niet maar er zijn toch bepaalde dingen waar ge aan terug denkt die ge af en toe wel mist. Alleen al het idee van "een maatje" te hebben, iemand die er steeds is en altijd luistert. Anderzijds de ergernissen kan ik mij ook nog wel levendig voor de geest halen ;)
   
  Ik dwaal af. Ik heb dus het idee dat mijn leven niet bepaald de goede kant op gaat. Aan wie of wat ligt het? Mijn pc en de uitvinder van msn? Mijn verlegen-zijn-bij-mensen-die-ik-niet-goed-ken? (wat dus zorgt dat 'k ni echt sociaal over kom). Is er gewoon iets mis met mij misschien? :p 'k Bijt écht niet. 'k Word precies hoe langer hoe meer 'n kamperplant en 'k wil 't nie :p Da's iets voor als ge gepensioneerd zijt ofzo, niet voor als ge amper 22 zijt !!
   
  Ik zit op kot in Mariakerke. En god wat heb ik het mij al beklaagd dat ik niet in Gent zit. Ja ik zit nu vlak bij school. Maar Gent is toch nog wel 'n eindje. Mariakerke is dood, Gent is "ver" (nu ja, half uur bus - maar bussen rijden niet laat - of fiets). Daar zit ik dan.
  Ik heb toch al geregeld met heimwee terug gedacht aan hoe alles in K was op kot.
   
  Beetje luchtig geschreven maar toch, elke letter dat hier staat is waar. Geloof dat dit zowat men meest oprechte post ooit is. Voel mij eigenlijk wel heel klein nu ik dit hier zo typ. Misschien is het té eerlijk? En nee natuurlijk trek 'k mij da ni elke dag zo aan en zie ik ni alles zo zwart / wit. Ik vond deze week eigenlijk wel meevallen. 'k Ben het al gewoon om mijn week door te brengen zonder de oppervlakkige contacten. Ik mis gewoon enkele deftige vriendschappen denk ik. Mensen waar ge zo snel even kunt binnen springen of die ge kunt bellen om u hart bij uit te storten. Ja ik ken mensen van school en mensen van vroeger in K maar .. tja. I mean .. I'm a little girl living in a big big world. Die er momenteel niet echt uit ziet zoals ik verwacht had of zou willen. Er iets aan veranderen? Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

  01:08 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |