03-11-05

.. from another point of view ..

Eigenlijk wil 'k hier al een paar dagen vanalles vertellen en tegelijk ook niks. Raar :)
 
Er zijn er weer 'n aantal dagen gepasseerd en alles is wa verwerkt & gerelativeerd. 't Waren harde woorden waar 'k een tijdje ni goe van was maar wa maakt 't uiteindelijk uit?
Ik hoorde of zag hem toch al niet en 'k moet voor zover ik weet ook nergens meer zijn waar hij ook is.
't Is heel raar maar 'k zie 't volledig anders de laatste dagen. 'k Heb zo'n paar serieuze bedenkingen bij zijn stomme gedrag die mij alleen maar beter doen voelen. Natuurlijk heb ik wél ooit bestaan voor hem, ik was zijn eerste echt serieuze vriendin. Verder heb ik vernomen dat hij do. heeft gezegd dat hij weg wou omdat ik daar was wat 'k wel 'n teken van zwakte vind. Het had waarschijnlijk ook wel met mijn gezelschap te maken ;) *evil*
Goh ja, 'k heb er gewoon men eigen idee over. Moeilijk uit te leggen.
Vandaag is het zijn verjaardag. De eerste in enkele jaren zonder mij. Ik kan mij nog perfect de voorbije jaren voorstellen. Beetje rare dag toch wel met veel herinneringen aan toen.
 
'k Heb veel nagedcht. Over de relatie zelf, de tijd daarna en over hem. De relatie zelf heeft veel te lang geduurd, de lange tijd daarna dat ik niet meer was dan 'n speeltje had er nooit moeten zijn en hij .. is 'n loser. Ik weet veel van hem en hoe ik 3 jaar geleden naar hem opkeek, kijk ik nu op hem neer. Ik zou hier nog ongelooflijk over kunnen door gaan maar 'k ga 't ni doen :p Verspilling van energie, woorden & tijd. En dat heb 'k al meer dan genoeg gedaan.
Anyway, 'k voel mij dus eigenlijk wel goe :) Sterk, beter, .. ongeveer terug waar ik gebleven was voor hij weer wat lastig kwam doen in men leventje.
 
't Is er de laatste dagen toch wel van gekomen om wat voor school te werken maar er moet nog altijd veel te veel gedaan worden. Heb ni echt 't idee dat 'k vakantie heb ma kom.
Verder zit 'k weer boordevol ideeën en zijn er een aantal plannen & uitdagingen. Maar daar ga 'k nog ni te veel over vertellen, misschien later :) Voor de ideeën en bepaalde dingen die ik nog wil doen is er voorlopig geen tijd. Spijtig genoeg.

1 november is ondertussen ook gepasseerd. Ik behoor tot de gelukkigen die nog geen grootouders of andere nabije familieleden moet gaan bezoeken op het kerkhof. Grootouders heb ik zelfs in overvloed ;) Er zijn er gescheiden en samen met iemand anders enz. Ik prijs mezelf gelukkig en hou mijn hart al vast voor de tijd dat ik wel dierbare mensen ga verliezen.

Gisteren mee naar de markt geweest. Men moeder heeft zich nog eens laten overhalen om één of ander apparaat te kopen. De "WonderBoy" deze keer. Klinkt veelbelovend, niet? ;)
't Is een combinatie van sapcentrifuge & blender waarmee ge sapjes, milkshakes, sauzen, .. kunt maken. I like it :) Gisteren en vandaag al 'n paar dingen geprobeerd en da ding bevalt mij wel :) Voor één keer geen miskoop geloof 'k. Alleen ni zo goe voor de kilo'kes :$ Maar ben toch ook al 2 keer gaan fitnessen deze week dus 't zal nog wel meevallen ;)
 
Vind 't wel spijtig dat 'k voor veel dingen gewoon geen tijd heb. Ben dinsdag gewoon in tranen uitgebarsten :$. Er zijn dingen die ik moet doen, dingen die ik wil doen en dingen die anderen verwachten die ik doe. Die 3 samen gaat gewoon ni, hoe spijtig 'k da ook vind. Natuurlijk wil ik wel mee gaan fitnessen, naar 'n pretpark, de boekenbeurs, de cinema, .. Verder wil ik ook nog 'n site maken, me bezig houden met fotografie, muziek opzoeken, tv kijken, films zien, boeken lezen, dansen, men blog onderhouden, reizen, .. én men schoolwerk deftig doen :p Maar 'n dag heeft wel maar 24 uren en ik kan écht niet alles doen.
 
Nja, zo blijven we bezig zeker. Ik hou van de drukte, 't helpt mij enorm om zo met vanalles bezig te zijn. Maar soms zou de wereld toch ook heel even mogen blijven stilstaan :)

19:28 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

. Allé, tof om te horen dat die wat lastigere periode precies achter je ligt. en gebrek aan tijd hebben we spijtig genoeg allemaal.

Gepost door: Hephi | 03-11-05

. 'k Ben blij dat het terug wat beter met je gaat! :)

Gepost door: Anneke | 03-11-05

... De wonderboy... :p m'n ma heeft van't weekend ook enen gekocht, noemt iets anders, de naam ontglipt mij, maar tis die originele van op tv. Ga ik dit weekend eens uitproberen :)
Blij om te horen dat het wel weer beter met je gaat.
Groetjes, Tine xxx

Gepost door: Tine | 03-11-05

:-) luid meekelen met uw iPod doet wonderen om dingen een beetje opzij te zetten (doe het wel niet als je aan het fietsen bent, dat levert rare blikken op)

Gepost door: liese | 03-11-05

daarjuist ff je vorige post gelezen en ik ben blij dat je alles hier op een deftige manier relativeert. Je hebt het voortdurend bij het rechte eind...sterkte!!

Gepost door: Anne | 03-11-05

die wonderboy heb ik ook al gezien; lijkt me een heel erg handig dingetje!!!! Later wil ik zeker zo eentje in mijn huisje :D en verder heb ik ook dat probleem dat ik dit en dat en dat wil doen... maar dat er niet veel van in huis komt, allé, ik doe ik doe maar doe nooit genoeg om alles te doen :p Ahja ;-) Ik wil ook nog iets in elkaar knutselen voor de verjaardag van mijn schat binnen twee weken... het begint dicht te komen, wordt tijd dat ik eraan werk! :-)

Gepost door: RedRose | 03-11-05

- leuk te lezen dat het een beetje beter met je gaat!
beter plannen te veel dan geen plannen, he.

Gepost door: nieke | 04-11-05

De commentaren zijn gesloten.