15-11-05

In Her Shoes & heppie mood ;)

Gisterenavond de gratis avant première van In Her Shoes :)
De film? Hij duurt lang :) 130 minuten. 'n Ramp voor mij want 'k heb 't ni zo met lange films in de cinema, ma 't viel nog wel mee. Ik had het boek al gelezen waarop deze film gebaseerd is, nog niet zo lang geleden (augustus). Altijd een beetje raar als de personages van 'n boek plots een gezicht krijgen en als ge toch in grote lijnen al weet wat er gaat gebeuren :) 1 stuk van het boek wordt overgeslagen. Begrijpelijk, anders zou hij waarschijnlijk 3u duren ofzo.
Nu ja, 't is een komedie waar ge af en toe wel goe mee kunt lachen, goe filmke maar nu ook weer ni extreem goe :) Ik denk dat het wel leuker is als ge 't boek nog ni gelezen hebt.
 
We kregen daar 'n schoenlepeltje van In Her Shoes en op het einde nog 'n Disco CD die ooit in pakket bij de Flair te krijgen was.
 
Na de film efkes mee naar M. haar appartement geweest omdat er nog iets van school van mij lag. Ze is vorig jaar gaan samen wonen en 'k was er nog ni geweest :) 'k Vind da ze wel leuk woont. Gezellig appartementje.
Daarna heeft ze mij terug afgezet aan de bus. 'k Werd daar aangesproken door 'n nogal rare (marginale) vrouw :) Ze begon te vertellen over de rits van haar jas die kapot was. En dat met zo'n weer. Of ik dat ook al eens had gehad? En 't is toch altijd met iets dat ge graag hebt eh! En wa doede daar nu aan? Daarna begon ze ineens over iets anders. Over mensen die kwaad worden en dingen zeggen die ze niet menen, ze vroeg of ik dat ook soms had. Lol :)
Toen er achter mij 'n andere bus aan kwam waarmee 'k ook op men kotje geraak heb 'k de vrouw met haar gesneuvelde jas maar verlaten en ben 'k naar die bus gelopen. 'k Had ni echt behoefte om nog 'n hele babbel met haar te doen ;)
 
De bus stond al op het punt om weg te rijden maar één of andere neger was zo vriendelijk om voor mij er op te kloppen zodat hij toch nog even stopte en zen deuren open deed :)
De jas mevrouw lachte en zwaaide nog 'n keer. Toen ik van de bus gestapt was zei de chauffeur nog heel vriendelijk goeiedag en toen ik naar kot liep zei (riep) een oude man aan de overkant van de straat "goedenavond!". Damn de mensen zijn toch wel vriendelijk hier ;) 'k Werd er helemaal vrolijk van :)
 
Nee, men happy mood komt ni enkel door de vriendelijke mensen geloof 'k. 'k Weet ni, gewoon gelukkig. Zonder 'n echt enorme reden daarvoor. 'k Kwam op kot en heb nog wa hyperactief gedaan met men muziek op enzo, lol :) Nog rap 'n douche genomen, wat dingen in orde gebracht voor school en zo was 't weer laat eer 'k in men beddeke lag. Begin serieus moe te worden :) Nja, ga vanmiddag efkes wat slaap inhalen denk 'k. Over school gesproken, 'k heb een B (= geslaagd) voor schetsen! JA dat is wel iets waar 'k blij om ben :p Hij gaf altijd maar half rode en rode vakjes en maar 1 keer 'n half blauw ofzo dus 'k had 't redelijk slecht verwacht. Blijkbaar zijn ze toch nog redelijk als 't er op aan komt :)
 
Kreeg gisteren nog 'n keer sms van F. Heel onverwacht, rond half 2 ofzo. Lang geleden dat 'k daar nog iets van gehoord had. Hij kon blijkbaar ni slapen want de wekker ging 5u later al wel af :p en dan begint hij iedereen maar wat te ambeteren via sms zeker op zo'n uur.
 
'k Ga hier ne keer voort doen nu. Sebiet door de regen naar school :s Ben goe zot dat 'k da hier nu allemaal typ 's morgens vroeg :p Bon, als de tekst ni echt samenhangend is ofzo: het is vroeg! :)

08:20 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

marginale vrouwen aan de bushaltes in Gent heel gewoon :s

Gepost door: Anne | 15-11-05

Goeiemorgen! Gelukkig zit je hier niet op kot want hier heeft de wekker zelfs pootjes en 'n staart...

Gepost door: Daphné | 15-11-05

hehe, lijkt me een leuke avond :D Ik zou al plat gelegen hebben van het lachen met die mevrouw :-)

Gepost door: RedRose | 15-11-05

;-) allez ge straalde precies positieve energie uit dat de mensen zo vriendelijk waren tegen u ;-)

Gepost door: lord cms | 15-11-05

Ik ben blij... dat je je weer veel beter in je vel voelt! Als je je gelukkig voelt zonder echte reden, dan zit het zeker ok!
Ik ben echt content voor je!
lieve knuffel,
Vlindertje

Gepost door: Vlindertje | 15-11-05

Leuk postje die mij alvast een glimlach bezorgde... Je kan het zo van je postje zien afdruipen dat je een superdag had meid. Blij voor u. T'ja met het weertje zal het inderdaad nog een eindje duren voor het terug de goede kant opgaat. Maar als je de dag kan doorkomen met niets dan een stralend gezicht heeft zelfs dit weer geen schijn van kans meer....

Gepost door: justin | 15-11-05

Ik weet niet hoe het komt maar ik heb blijkbaar ook een 'aanspreekkop' :)

Gepost door: lena | 16-11-05

:) In Mechelen lopen er ook zo van die rare madammen rond :).

Gepost door: Anneke | 16-11-05

De commentaren zijn gesloten.