19-11-05

 ***

TMF Café opnames met Zornik, Woodface, Racoon & Hooverphonic.
Het was beter dan vorige keer :) Minder leuk was de boertige bus Limburgers. Bier werd gewoon op de grond gegoten "omdat het wat te warm was geworden". Oké, het was gratis maar dan nog! Gewoon glas weg zetten was te moeilijk ofzo? ;)
F. was er ook weer met 'n vriend. Ergens tijdens Zornik elkaar opgemerkt en daarna goeiendag gezegd enzo. Ben dan bij hun blijven staan terwijl men zuske heel de tijd naar voor glipte :p Was weer ff geleden dat 'k hem gezien had. Nu ja, 't was nog wel 'n leuke avond. Gratis optredens en gratis drank vlakbij de deur zijn nooit slecht :)
 
Vanmorgen naar de optieker geweest, hij wou iets controleren. Vrij lastig want 'k mocht men lenzen niet in doen en moest mij dus behelpen met men bril die enkele sterktes lager is :p Hetgeen hij wou controleren heb ik toch niet. Men lensjes mogen wel weer 'n kwart hoger. Voor één oog is dat zo hoog dat hij ze niet op voorraad had.
Blijkbaar heb ik ook weer een probleem waarvoor 'k vroeger eens geopereerd ben: men oog draait soms weg. De dokter merkte dit op een hele tijd geleden en zei dat het misschien zou helpen om meer 'n bril te dragen zodat ik dan verplicht ben door die glazen te kijken. Sindsdien zijn er nog wel 'n paar mensen die 't gezegd hebben dus heb ik vanmorgen eens geinformeerd naar de prijs voor nieuwe glazen (en bril). Men zwakste oog is in bril sterkte blijkbaar -9 (!!). Ik zweer 't, ik ben bijna zo blind als iets :p Het is zelfs zo dat hij zei dat ik dat dan moest laten voorschrijven want dat ge terug trekt! Men glazen moeten zeker verdund worden en bij de meeste merken zit -9 niet in het standaard pakket zodat het duurder is. Nu ja, hij ging het bekijken en goedkoopste uitzoeken tegen volgende week als 'k men nieuwe lenzen moet gaan halen :) Damn ik heb echt wel slechte oogskes :(
 
Daarna naar de bibliotheek geweest en efkes naar de winkelstraat. Van de bibliotheek de cd "Hooverphonic presents Jackie Cane" mee gebracht. In de winkel de laatste nieuwe cd "no more sweet music" en de vorige "sit down and listen to Hooverphonic" gekocht. Addict? :)
Mnee, de liedjes van hen die ik ken vind ik wel goe maar 'k heb nooit de cd's gekocht ofzo. De voorstelling van de nieuwe cd gisteren klonk ni slecht en die ging ik sowieso al kopen. De andere was gewoon goedkoop dus die kon er dan ook nog wel bij :p
 
'k Ben dan nog bij het bedrijf van men vakantiewerk geweest. Enkele dingen gaan uitleggen enzo. Sinds school begonnen is heb ik toch elke week nog 'n aantal kleinere dingen aan de website gedaan. Ik moest men uren dan opschrijven. Eerlijk gezegd niet altijd even goed bij gehouden ma soit, 'k heb alle mails nog en 'k weet wel hoe lang 'k over alles gedaan heb ongeveer. Moest nu men uren eens doorsturen dus 'k ga da 'n keer bezien :))
 
Vanavond lekkere scampi's (met look, moehaha :p) gegeten en de rest van de avond ben 'k in jogging in men bed terug te vinden, kijkend naar 'n filmke ofzo. 'k Weet écht ni hoe 't komt maar 'k heb dit jaar zo'n moeite om mij aan te passen aan de koudere temperatuur. Ik zit overal te bevriezen. En 't is dan nog ni eens écht winter! Als ik kon zou 'k met plezier 'n winterslaap houden of gewoon 'n paar maand nimeer buiten komen :p Ach ja .. 'k Zal 't wel weer gewoon worden.
 
Nog 'n gezellige zondag iedereen :)

21:55 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ToDo Veel ... worteltjes eten voor de ogen ...
Veel ... geld vragen voor de website ...
Veel ... dekens, verwarming, kaarsjes, enzovoortenzoverder ...
Ik ben al de hele dag in m'n joging door het huis te slenteren.
Ik lijk wel iemand die ziekjes rondloopt.

Gepost door: milo | 19-11-05

joggings zijn toch zalig :D ik loop er ook al de hele tijd in rond, zalig met zo'n weer... En ik heb ook meer zin om gewoon binnen te blijven tot de échte winter voorbij is... en we kunnen dan eigenlijk nog niet klagen over het weer :$

Gepost door: RedRose | 20-11-05

Ben ik... blij dat ik goeie oogjes heb. :)
Mijn oren daarentegen... Ik moet steeds vaker 'wablief' zeggen (en na 2 'wabliefs' doe ik dan gewoon alsof ik het verstaan heb en lach ik wat ;)).

Gepost door: Anneke | 20-11-05

*** Dikke knuffel meisje vanuit Egypte!
liefs vlindertje

Gepost door: vlindertje | 20-11-05

Brr ik heb dat ook, van die koude! Mijn oren, neus en tenen vriezen er nu al af!

Gepost door: lena | 21-11-05

mm... Hierbij beloof ik plechtig dat ik nooit nog zal zagen over de staat van mijn ogen :-p
tkan niet fijn zijn ...

Gepost door: Jonas | 21-11-05

De commentaren zijn gesloten.