27-11-05

Tumtitum ..

Zaterdag 'n mix van werk en leukere dingen :) Beetje gewerkt voor school & vakantiewerk bedrijf. Men uren-lijstje in orde gebracht. 'n Keer door de winkelstraat gelopen en men boek gaan halen die 'k besteld had. Jennifer Weiner - Goed in bed, 't boek dat 'k aan 't lezen was van de bib. Ik had al 2 keer verlengd dus mocht nimeer en 'k zat aan blz 60 ofzo van de 380 en 'k wou persé verder lezen :p Heb 'm dan maar gekocht, kan 'k tenminste lezen wanneer 'k wil.
's Avonds gaan fitnessen en 'n filmke gezien op tv.
 
Men zondag bestond vooral uit schetsen. Vorige week duurde 't 2 uur, nu 4u :s Hopelijk volgende week geen 6 of 8 :p Deze keer was't een compositie van 'n paprika (gewoon en doorgesneden) & 'n aardappel om te tekenen, morgen mandarijntjes. Jup, heel de groenten & fruit afdeling passeert ;) Men bomma & bompa zijn ook geweest om hun hond bij ons thuis te droppen. Babysitten op 'n hond, 't is 'n keer wa anders :p En de andere bomma is ook op bezoek geweest.
 
'k Heb weer wa meer energie ondertussen :) 't Wordt weer 'n weekske met redelijk wa werk maar 'k vind 't ni zo erg nu. Het is trouwens 'n korte week! Vrijdag 'n dagske verlof waar 'k al meer dan 'n maand naar uit kijk. Eén dom dagske vrij en daar kunnen ze mij zo blij mee maken, lol :p Donderdagavond ga 'k dan al naar huis. Vrijdag misschien 'n keer naar 't shoppingcenter ofzo. Vrijdagavond normaal Harry Potter gaan zien met de zus & zaterdagavond 'n familiefeest.
 
Pfoeh, al dat lekker eten tegewoordig :) Vrijdag raclette gegeten en vandaag tagliatelli met scampi's. Het menu voor het feest volgende week ziet er ook veelbelovend uit en de week daarna gaan we waarschijnlijk fondue eten in Antwerpen (men favoriet restaurantje ..) voor men pa zen verjaardag. 'n Paar weken later is het dan weer Kerstmis en Nieuwjaar .. En 't is nu al zo erg gesteld met de winter kilo's :s 't Gaat er zeker ni op beteren zo :) Goh ja ..

23:19 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Wisselvallig ...blijkbaar nog eens veranderd van look :) ... ik vond de vorige toch mooier :p

Ik heb ook altijd tijd te kort om een boek van de bib te lezen. Vanaf nu leen ik dus enkel nog boeken bij vrienden of van ouders of koop ik ze.

Welk restaurant is dat in Antwerpen (ik ben van plan om mijn hobby te maken van op restaurant te gaan) Altijd heel leuk om nieuwe recepten te leren kennen en "proberen" na te maken.

Gepost door: Milo | 28-11-05

hey hey :-) die looks veranderen is leuk hé :p kben ook steeds bezig ;-) Misschien raar met maar 2 bezoekers tot nog toe :p maar je zult me wel begrijpen ;-) veel liefs! en succes!

Gepost door: Passionfruit | 28-11-05

. allé, tof tof

Gepost door: ghandi | 28-11-05

Ik ga morgen ook fitnessen.. .. om al het lekkere eten van het weekend eraf te werken ... 't is nodig.. Hmm.. je hobby maken van op restaurant gaan, dat zie ik wel zitten! :) Ik eet gewoon veel te graag..

Gepost door: Mystic Flower | 28-11-05

... Alweer 'n nieuwe layout :) 'k vond de vorige nochtans geslaagd :)
En ik zou ook beter eens wat sport doen, in de winter eet ik sowieso meer en da's idd niet zo goed, zeker niet met de feestdagen die er aan komen.

Gepost door: Tine | 29-11-05

daar ben ek gelukkig voorlopig van gespaard gebleven, van die winterkilo's :p

Gepost door: Anne | 29-11-05

Harry Potter... Er is zo één bepaald moment waarbij ik me rot schrok...

Gepost door: Anneke | 30-11-05

De commentaren zijn gesloten.