15-12-05

Ziek, part II

Vanmorgen toch maar naar de dokter geweest hier. En zoals 'k wel verwacht had wist 'k ineens weer waarom onze dokter zo goe is. Hij luistert tenminste en zoekt écht uit wat er scheelt. De uren in de wachtkamer neem 'k er dan wel bij. Anyway, dieje dokter heeft dus gewoon 'n blad afgedrukt met wat 'k mag eten & drinken en wat beter niet, heeft heel ff aan men buik gevoeld en meneer zijn geld was verdiend. Pfoeh!
"Doet het pijn als ik hier duw?" "Nee" "Ah dan kan 't geen appendicitis zijn" "Mnee, men appendix is er al uit ..." lol :p
 
Blijkbaar de voorbije dagen wel wa 't omgekeerde gedaan van wat goed was. Ni zo heel veel gedronken en als 'k dan al dronk was 't appelsap of licht bruisend water. Wat staat hier op da blad? "Veel drinken tegen mogelijke uitdroging, drink ongeveer 2 liter per dag, liefst geen fruitsap (vooral appelsap is te mijden)" .. Verder had 'k enkel een appel gegeten maar rauwe groenten & fruit mogen dus ook niet. Waarschijnlijk bén ik gewoon al uitgedroogd ofzo, heb gewoon niks van energie. Nu ja, 'k heb vannacht wel wa beter geslapen en men koorts is verdwenen, toch al 'n stap in de goeie richting.
 
'k Ben dan naar de winkel geweest voor 'n paar flessen plat water, toastjes en confituur. Stond er aan de kassa toch weer zo'n irritant mens voor mij zeker. Ze was haar citroen vergeten wegen, dan had ze nog 'n bonneke voor iets, ze ging 'n deel betalen met maaltijdcheques. Dan klopte er iets niet en ging ze nog rap spinazie bij halen. Grrr! En ik stond daar maar mottig te wezen en half op 't punt om flauw te vallen. 't Had echt ni veel langer mogen duren.
 
Op kot heb 'k dan direct 'n beker water leeg gedronken. Die er even later gewoon terug uit kwam :s Overgeven dus. Men lichaam weigert blijkbaar echt wel alles :s Twee liter water, 1 beker lukt ni eens. 'k Heb nu 'n paar toastjes geprobeerd, hopelijk gaan die de normale weg wel volgen :p
 
Hmja. Van werken is er nog ni zo veel in huis gekomen :s 'k Heb echt zo weinig energie :s
Verder valt mij weer op dat mensen waarvan ik het totaal ni verwacht er meer mee in zitten en bezorgd zijn, vragen hoe 't nu is, raad geven, ... dan degene waarvan ik het wél verwacht had.
M. vraagt elke keer ze online komt hoe 't is of hoe 't bij de dokter was of ... En ook onverwacht was de e-card van Hephi ;) Thx again. En de rest hier ook voor de reacties op vorige post natuurlijk ;)
 
Ach ja. Back 2 work (voor zover 't lukt dan toch ..)

14:23 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Zo Tof ... Een dokter die zegt wat je niet en wel mag/moet eten ... ik wou dat de mijne dat ook deed i.p.v. pillekes en sapjese voor te schrijven. Nuja, 't is een sympathieke, dat scheelt. Ik ging 't nog vragen hoe het was bij de dokter ... maar je blog was me voor :) Wordt maar weer rap gezond ...

Gepost door: Milo | 15-12-05

. Normaalgezien moet je nu het ergste wel gehad hebben, steekt maar een goe filmpke in en probeert er van te genieten... Liefs,

Gepost door: Hephi | 15-12-05

word snel beter :-) en ik heb ook niets van energie :$ kvoel me vo de moment zo leeg/lam/... niet te doen dadde... Anyway, kheb mezelf heilig beloofd vanavond te werken voor school dus dat zal dan maar MOETEN! veel beterschap!

Gepost door: Passion Fruit | 15-12-05

ziek snel weer beter he meid !
dikke knuffel,
Leen

Gepost door: leen | 15-12-05

Ik hoop echt.. .. dat je snel terug beter bent! 't ziet er niet leuk uit als k het zo lees... ocharme. Rust nu maar goed uit.. dan kunt ge er binnen een paar dagen weer invliegen! ;-)

Gepost door: Mystic Flower | 15-12-05

en hoe is het met onze zieke vandaag?
Hopelijk al een beetje beter!
liefs Vlindertje

Gepost door: Vlindertje | 16-12-05

* Allez, 't gaat toch al wat beter lees ik ... :o)

Gepost door: Ikke | 16-12-05

Ik genees maar niet... Veel beterschap in ieder geval :)

En mijn dokter luistert nooit. Aaaargh.

Gepost door: Anneke | 16-12-05

De commentaren zijn gesloten.