25-12-05

Kerst ..

Kertsavond zit er al weer op. De bomma's en bompa's zijn bij ons komen eten zoals gewoonlijk, anders zitten die toch maar gewoon thuis :)
 
De uren voor alles begon waren ni zo leuk. 'k Was weer aant piekeren geslagen. Deze dagen denk ik weer meer aan men ex en hoe deze tijd van het jaar toen was. 'k Heb 't er nog steeds moeilijk mee dat hij mij een half jaartje geleden zomaar volledig uit zen leven gebannen heeft. Geen uitleg, ik besta gewoon nimeer. Ondanks alles blijf ik vriendelijk, ik heb ook hém een virtueel kerstkaartje gestuurd. Wat hij er mee aanvangt doet er ni toe, ik wil en kan gewoon ni zo hard zijn als hem. Enkele tranen. Zo machteloos, er is helemaal niks dat ik er aan kan veranderen .. Nu ja, normaal zit ik er ni zo mee. Deze dagen met herinneringen aan "toen" is het gewoon wat lastiger dan anders .. Concentreren op de voordelen helpt wel 'n beetje, 'k moet nu nimeer kerstavond, kerstdag én 2de kerstdag vieren met 'n halve familie ..
 
De rest van de avond heb 'k er gelukkig nimeer echt bij stil gestaan :) Lekker gegeten, cadeautjes gekregen .. Ik had niets verwacht, "mijn cadeau kwam in januari" (mams haar auto). Nog een paar grapjes dat ze mijn "bon voor een gratis tankbeurt" ni hadden ingepakt en "ligt er nu echt niks onder den boom voor u?".
Oké, ik had misschien nog wel iets kleins verwacht buiten het ondergoed dat ik zelf gekocht had ;) 'n Boek ofzo misschien? Ik kreeg 1 cadeau. Geen idee wat 't kon zijn ..
Een TomTom One! Bibi hier heeft gewoon 'n GPS gekregen :$ Nu ja, gedeeld cadeau met de mama maar waarschijnlijk wel vooral door mij in gebruik .. Kwestie van nimeer te verdwalen ;) 'k Ben ni zo'n expert wat straten en plaatsen betreft, daar zijn wel een paar verhalen over ;) Die zijn dan natuurlijk weer maar eens ter sprake gekomen :p Waar flaters begaan al ni goe voor kan zijn. Ik ga dus nimeer verdwalen. Zou 'k er ook de weg doorheen 't leven en naar de grote liefde beter mee vinden? ;p Grmbl, nu is 't wel echt aftellen tot auto van mij is. Nog 'n maandje te gaan ..
 
Men zus heeft 'n draagbare DVD speler gekregen. Zo'n ding met redelijk klein schermke waar ik nog altijd niet echt 't nut van inzie, tenzij misschien in de auto als ge op reis gaat ofzo. 't Was eigenlijk een extra cadeau voor haar goed rapport. Paar tekorten opgehaald enzo. 'k Heb hem vanmiddag al getest om 'n dvdke te zien :p Mean Creek. 'k Vond 't beetje rare film. Hij was gedaan toen ik dacht dat hij nog maar in de helft was ofzo ;)
 
Sebiet nog 'n keer naar de bomma waar dan ook de rest van de familie is. Daarna zit heel 't kerstgebeuren er weer op en ist tijd om in de boeken te vliegen :(
Ben 't al weer fameus gewoon da luieren ;)

15:37 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

hmmm ik vraag me af waarom je dit jezelf aandoet. Ik moet toegeven. Tot voor een paar maand was ik ook nog zo...Je stuurt een e-card in de hoop dat hij één gaat terug sturen. Als dit niet zo is, zal je mega-teleurgesteld zijn... Nog eens een steek door je hart. Doe het eens anders: schrijf een tekst voor een e-card, maar druk niet op de knop om hem te verzenden... Het zal zoveel gemakkelijker zijn...Idd, deze dagen zijn slechte dagen voor die dingen, maar allé, je bent toch veel beter dan wat die jongen verdient...Meid, het wordt tijd door te gaan, en tijd om zo weinig mogelijk aandacht voor hem te hebben... Idd, het is moeilijk! Maar, je mag altijd mailen hé!

Gepost door: Anne | 25-12-05

Kop op ... , ik ken hem niet, maar hij lijkt het me niet waard. Er zijn "leukere" dingen om over te piekeren :p Over welke kleren aangetrokken op oudejaarsavond of zo ... welk fijne mensen je daar allemaal weer kan ontmoeten ... en dan maar wegdromen ... jeweetwel ... Ik hoop voor jouw dat je binnenkort een fijn persoontje vindt ... hmmm, als kerstwens kan deze wel tellen :p Fijne kerst nog en zo ... en drie obligatoire kerstkussen xxx

Gepost door: Milo | 25-12-05

. Ik heb er nog niet aan teruggedacht. Misschien komt dat morgen wel want dan is het thuis kerst, mijn eerste en enigste kerst dit jaar. Daar ben ik in principe wel blij om. :) In ieder geval hoop ik dat je gloednieuwe GPS je snel de weg mag wijzen naar de grote liefde. Typ alvast Leuven in om in de goede richting te gaan ;) En nog prettige feesten hé x

Gepost door: Hephi | 25-12-05

* @ Anne: Ik hoop helemaal op niks ze :) Ik verwacht écht ni dat hij ook maar iets laat weten ofzo, da stadium is al wel gepasseerd :) Ik wil gewoon ni zo degoutant doen als hij ;) Hij heeft voor mij wél bestaan, punt. Ik kan ook ni kwaad blijven om wa gebeurd is ofzo .. 't was ook maar 'n algemeen iets dat 'k naar iedereen gestuurd heb da 'k ken eh ..
@ Milo: Piekeren gaat over 't algemeen bij mij wel over minder leuke dingen ;) Tegewoordig gebeurt da nimeer zo veel ze :p
@ Hephi: Nahja .. 't is ni dringend ofzo ma toch :) Leuven zou 'k eigenlijk nog keer moeten komen, 't is al geleden van marktrock 2004 ;)

Gepost door: LittleStar | 25-12-05

jipieee Ik wil ook een GPS toestelleke :D Alhoewel ik eigenlijk steeds mijn weg vind :$ Maar vind het gewoon tof :D

Gepost door: REdRose | 26-12-05

... Wauw, ne sjieke cadeau :)
Zou ik ook wel goed kunnen gebruiken, kben ook ni zo ne crack in de weg vinden... maar als ik het es nodig heb, kan ik altijd die van mijne schat gebruiken :)

Gepost door: Tine | 26-12-05

De commentaren zijn gesloten.