12-01-06

Met De Lijn zou u er al zijn ..

Oké, laat mij efkes zagen  op het openbaar vervoer! (weinig origineel ma soit).

'k Heb er verdekke 3 uur ipv 1,5 uur over gedaan om thuis te geraken!

 

Ik ga naar de bushalte. Ik en 'n oud vrouwtje zijn er nog juist ni als de bus daar aan komt en blijkbaar moest er voor de rest niemand op/af dus die reed gewoon door.

Oké, volgende bus dan maar. 's Maar 7 min wachten en kan misschien nog nipt trein halen.

Dat was ff buiten de chauffeurswissel gerekend. En buiten de 2de vrouwelijke chauffeur die om onverklaarbare reden ff 5 min de buitenkant van haar bus ging bestuderen ofzo. Treintje zien vertrekken van op de bus dus  Volgende trein dan maar en daarna 't 2de treintje (chance dat daar alles toch oké was :p).

En dan de bus hier in da boeregat. Die regeling trekt écht op ***. Als ik van men trein stap is er altijd juist een bus weg. Ofwel moet ik dan 20 minuten wachten, ofwel (zoals nu) 3 kwartier. Waarom stemmen ze da ni wat op elkaar af

Drie kwartier daar zitten daar had 'k toch écht geen zin in dus 'k ben dan maar te voet naar huis gegaan. Iets langer dan half uurke gewandeld. Nahja, heb half  't dorp nog 'n keer gezien en ben actief geweest ;) Uiteindelijk had ik ni zoveel later geweest als 'k gewoon had gewacht ma bon. Pfoeh, 1 bus missen en alles loopt in 't honderd en doet er dubbel zo lang over  Chance da 'k wa goegezind ben vandaag ze :p Met De Lijn zou u er al zijn zeggen ze dan. Ha!

15:03 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Kleine tip... ... die je misschien al weet: Als je echt vaak met de bus rijdt in dat boerengat dan kan je altijd regelen dat de bus enkele minuutjes blijft wachten op jou. Zodat er wel aansluiting is dus.

Of misschien kon alleen die ene meneer dat en heb ik de verkeerde conclusies getrokken. :$

Gepost door: Anneke | 12-01-06

Sterretje... hopelijk vergeef je het me... maar op een bepaalde manier kwam er spontaan een glimlach op mijn gelaat bij het lezen van je postje. Alles heeft te maken met de manier waarop je het neerschrijft geloof me ;-). het is natuurlijk balen daar kan ik zeer goe inkomen. Als je het positief bekijkt heb je toch nog je dorp eens van een andere kant kunnen bekijken en vaart je conditie er wel mee...
Grt J

Gepost door: Justin | 12-01-06

De Lijn in gent vind ik anders wel plezant ... je mag er niet vertrouwen op uurregelingen maar als je de nummers een beetje kent, spring je van de ene bus op de andere en ben je in geen tijd op je bestemming. (tenzij het extreem sneeuwt, maar dan is iedereen te laat). Ik ben een tevreden klant (in het algemeen) al kan ik me soms ook wel "opfretten" als het niet snel genoeg gaat naar mijn zin :p (moet spontaan aan "Speed" denken :p)

Gepost door: Milo | 12-01-06

xxx mss een eigen autootje vragen thuis?!

Gepost door: g*lover | 13-01-06

De commentaren zijn gesloten.