05-02-06

*

TMF Café was best wel leuk. Er waren 'n paar dingen veranderd. 't Podium stond op een andere (betere) plaats, er waren geen opnames van interviews én .. er was 'n rookverbod in het gebouw

VJ An kwam wel nog steeds even arrogant over.

 

Sweet Coffee maakt nog altijd leuke muziek. Toch had ik niet zoiets van "die cd moet ik hebben". Gorki fan zal 'k wel nooit worden. Leki en haar dansers waren best wel goed en ook Off The Record - beatbox groep - was wel fascinerend.

 

Verder 'n rustig weekendje. Gisteren men kleerkast opgeruimd. 't Is en blijft frustrerend, die kleren die weg moeten omda ge er nimeer in kunt enzo

Er zaten echt wel dingen bij waarvan ik dacht "oh my god, kon ik daar ooit in?!". Maatje 34 enzo  Zo smal ga 'k wel nooit meer worden vrees 'k

Anderhalve zak kleren zijn weg uit men kast en gaan andere mensjes blij maken.

 

En ik moet dringend iets doen want de tijd dat ik kon eten wat ik wou zonder 'n gram bij te komen lijkt definitief voorbij. De 60 op de weegschaal komt écht wel dichtbij en ik haat 't .. *zucht*

 

Was 't maar al lente & zomer. Ik ben die winter echt zo beu. 'k Wil de warmte van de zon voelen en meer buiten zijn dan binnen. Zwembad, cocktails, zonnebril, ijsjes, zonnecrème, bbq's ... Ik ben écht 'n zomer mens. Ik hou van de zon en ik haat regen, sneeuw, kou en alles wat met de winer te maken heeft. Oké, dat is overdreven, sneeuw kan best wel mooi zijn  Het lijkt hier in België gewoon alsof het 10 maanden "winter" is en 2 maanden zomer.

 

'k Heb de afgelopen dagen ook nog 'n beetje in de knoop gelegen met 'n paar dingen. Klein beetje maar en ni overdreven gepiekerd. Gewoon enkele dingen die mij wel bezig houden.

 

School is momenteel nog redelijk rustig vind 'k. De komende week maar 2 halve dagen les en de rest vrij en/of rapport halen, feedback & cursussen kopen. De vrije momenten ga 'k gebruiken om al zoveel mogelijk af te werken voor de week daarna, die steekt al wel stampvol. Eigenlijk ging 'k dit weekend ook al wa doen maar da's er ni echt van gekomen.

 

'k Ga nog ff verder lui doen en Sex And The City kijken  Straks men mp3 cd voor in de auto branden, fitnessen, raclette eten (yay!) en terug vertrekken richting kotje .. Nog 'n prettige zondag iedereen!

13:44 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Bah, had ik ook maar zo'n weekend (zie blog)

Gepost door: Milo | 05-02-06

. Hopelijk heb je ook wat genoten van je rustig weekendje en geniet je van de komende rustige week.

En troost je, het is al weer bijna lente. Eénmaal februari door begint het af en toe eens een zonnig dagje te zijn en tegen april begint het te kriebelen want de zomer komt er aan! Goh... was het al maar zover 8)

Gepost door: Ghandi | 06-02-06

ik wou ook dat het al zomer was... *snifferdesnif* en ik gooi mijn kleren niet meer weg :p Ik weiger nog nieuwe te kopen :D Mijn dingen die te klein zijn zijn een motivatie om weer af te vallen en het lukt nog ook jhipieeeee :D En zo heb ik weer "nieuwe" kleren :p

Gepost door: RedRose | 06-02-06

Winter.... Ik moet het ook niet zo hebben van die winters hier...
Sex And The City zeggen me eigenlijk wel wat. Zouden die ook bestaan in een dvd-box. Ik ben namelijk door mijn Desperate Housewives heen en val nu een beetje in een zwart gat.... of zou da toch ergens met de winter te maken hebben ;-)

Gepost door: justin | 06-02-06

Ik ken het gevoel.. .. ik snak echt naar lente, naar de zon, naar warmte! Ik hoop echt dat we een mooie lente/zomer tegemoet gaan..

Gepost door: Mystic Flower | 06-02-06

De commentaren zijn gesloten.