15-02-06

Kiezen ..

Het 2de semester is overduidelijk weer begonnen. Cursussen opzij en potloden, snijmessen, tekenkaften, papier en pritt komen weer te voorschijn.
't Is weer de tijd dat sommige lessen gemist worden om het werk op tijd klaar te krijgen .. Maar daar ging 'k het eigenlijk ni over hebben.
 
'k Ging het hebben over 't feit dat ik absoluut slecht ben in beslissingen nemen. Op alle mogelijke vlakken, de domste dingen eerst. Zo haat ik het bijvoorbeeld als ik met iemand weg ga en ik moet beslissen naar waar we gaan, wat we gaan doen enz. Doe mij gewoon 'n plezier en beslis 't zelf
 
Deze opdracht is ook weer 'n heel goe voorbeeld.
Ik had eerst modelletjes op schaal gemaakt. En daar stonden ze alle 4 naast elkaar. Welk zou 'k nu nemen? ..
Volgende probleem. Welke foto ga ik gebruiken? ..
Vervolgens vanmorgen in de winkel bij het gekleurd papier. 'k Had de opdracht meegenomen om te zien welke kleuren best bij de foto pasten. Uiteindelijk had ik 4 kleuren vast en 'k kon ni beslissen welke 'k zou gebruiken  'k Heb ze dan maar alle 4 gekocht.
Op kot het papier op juiste formaat gesneden, alle 4, in de hoop dat ik dan wel zou kunnen zien welk 't beste was. Nope. Blijven staren en twijfelen. Uiteindelijk maar gewoon iets genomen.
 
Argh, en dan verschieten dat ik er altijd zo lang over doe om iets af te krijgen. 't Is uiteindelijk allemaal ni eens zo belangrijk  Er zijn natuurlijk nog tientallen andere belangrijkere dingen waarbij 'k dit probleem ook heb. Het viel gewoon nu enorm hard op dat het zelfs is bij dingen waar 't ni eens zoveel uitmaakt wat ik kies.
 
Bon, 'k ga nog 'n beetje lay-outs voor 'n website maken, kan 'k binnen 'n paar uur weer twijfelen over welk nu 't beste is en welke kleuren en ...  *zucht*

17:31 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

... Altijd de rechts of de bovenste of de onderste kiezen :) Ik maak er eentje, dan moet ik niet kiezen :)

Gepost door: Milo | 15-02-06

hmmm twijfelen heb ik afgeleerd... Ik ben degene van de bende die altijd de resolute beslissingen pakt, en dat vind ik wel tof :)

Gepost door: Anne | 15-02-06

Eerste gedacht... Is meestal het beste!
Geniet nog van je avond hé!
Love to read your blog!

Groetjes,
Assepoes

Gepost door: Assepoes | 15-02-06

. Als je twijfelt tussen gelijk wat en het is voor u volkomen gelijk, kies dan altijd voor het geel,oranje,rood. Het slaat op niets maar is altijd bruikbaar. Een ander is gewoon kop of munt natuurlijk.

Gepost door: ghandi | 16-02-06

De commentaren zijn gesloten.