24-02-06

Vakantie!

Gisteren stelde echt ni veel voor. 'k Had 't totaal anders verwacht. In den aula en wa gezever van den directeur ofzo. Nope, 't was in de inkomhal en eerder van "daar tekenen en dan krijgde mapke met u diploma, daar kunde 'n fleske bier of cola krijgen"
Echt wel stom als ge weet dat de mensen daar op school zowat van overal komen. Als 'k daarvoor van Limburg had moeten komen, 'k had nogal gevloekt denk 'k. Een paar die speciaal terug kwamen van London en Frankrijk waar ze nu studeren enzo
Wel met 'n paar mensen gebabbeld die 'k al tijdje nimeer gehoord of gezien had, was wel leuk. Ma ook veel volk die niks meer zeiden en veel die er ni waren of 'k toch ni gezien heb. We zijn daar als laatsten blijven staan en rond 22u was 'k al terug op men kotje. Ma allé, 'k heb nu toch men officieel diploma

'k Heb ondertussen genoeg tv-series om minstens 'n half jaar toe te komen denk ik. 'k Moet nog 2 dvd's van the L word zien, dankzij Mero'ke heb ik het eerste seizoen van Dawson's Creek en van Milo heb 'k het 2de seizoen van Desperate Housewives. Jippie! Thx.

'k Ben nu eigenlijk nog altijd even moe. Als ik weet dat ik langer kan slapen ga 'k gewoon ook later slapen  Da lost niks op natuurlijk. Ma 't is nu vakantie dus kan nog genoeg slapen.

Echt vakantie is 't weer ni want moet weer vanalles doen voor werk en school. Werk moet 'k wel dringend 'n keer beginnen, 'k heb de voorbije weken echt niks kunnen doen daarvoor. Mijn contract is nu in orde. 23 werkdagen verspreid over 't jaar, telkens tijdens schoolvakanties. Ik moet helemaal ni naar ginder gaan ofzo, gewoon thuis werken. Volgende week staan er centjes van 'n week werk op men rekening en tijdens de paasvakantie ook nog eens 10 dagen

Wat is thuis komen op 'n vrijdag toch altijd leuk. Iedereen is lastig & moe en dan  vooral men zus. Elke vrijdag erger 'k mij dood aan haar stomme opmerkingen en gezever. Vandaag nog meer dan anders.
Ik zou haar van school gaan halen. Vorige week wist ze dat al. 'k Vertrek hier heel goe op tijd, 'k loop beetje rond in de winkelstraat en stuur haar 'n smske dat ik er ben en dat ze kan mee rijden als school gedaan is. Ze moest dan maar ff bellen. Normaal heeft ze les tot 16.30u en toen 'k nog niks gehoord had om 16.30u had 'k zelf maar gebeld. Madam zat al op de bus! Belwaarde was toevallig op. Ze weet dan dat ik er ben en 5 minuten wachten kon blijkbaar ni ofzo. Stond daar schoon voor niks. 'k Moet toch geen half uur op voorhand vlak voor de schoolpoort gaan staan zeker?

Men vakantie is dus al heel goe begonnen *ahum*  Iedereen die ook vakantie heeft een prettige vakantie en de rest 'n heeel prettig weekend!

19:00 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

23-02-06

*geeuw*

Amai, ben zoooo moe  3 keer te laat gaan slapen & vroeg opstaan begin 'k wel serieus te voelen.

Vandaag 'n lange dag.
Les tot 16.15u (waaronder schetsen, bah! en 'n uurtje dat normaal weg viel maar vervangen is door iets anders ..)
Rond 18u naar het kot van 2 klasgenootjes om dan mee naar K-city te rijden voor ons diploma. In totaal met 5 kiekens die al dat diploma hebben en hetzelfde nog extra studeren
'k Heb er weer 'n beetje dubbel gevoel bij. Ik ga blij zijn sommige mensen nog eens terug te zien en 'k heb leuke herinneringen aan de school, richting en docenten. Anderzijds wordt heel die periode weer overschaduwd door men ex - die daar nog op kot zit in gebouw waar ik ook zat, naar die school gaat en mij nimeer wilt kennen.
't Blijft een heel dubbele periode uit men leven en 'k zal wel altijd een haat liefde verhouding blijven hebben met K-city I guess  Er spookt altijd zo veel rond in men kopke als 'k daar kom. 'k Vind 't gewoon spijtig (nog steeds) dat ik zo is niet gewoon op kot kan binnen springen als ik daar dan toch ben. Praten met hem over vanalles. Weten hoe 't gaat met hem.

Och ja .. 't Zal allemaal wel meevallen zeker
I'll survive. Maar eerst nog die lessen ..
Morgen nog maar 1 uurtje les en om 12u is 't vakantie! Kwestie van men post toch positief te eindigen

08:13 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

22-02-06

Witruimte?

Waarom krijg ik in men vorige posts opeens zo'n mega witruimte tussen bepaalde paragrafen die er vroeger helemaal niet was?

Update: Nee ik heb niet zitten prutsen, 't was "ineens" zo vanmiddag en nee ik heb ook niet te veel enters gezet, 't is gewoon zo bij oudere posts  Heb 't nu wel gevonden, skynet doet 't maar 'k ga 't echt ni overal veranderen in oude posts. Dan maar veel zwartruimte ..

14:46 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

21-02-06

Puntjes

 • Mijn weekend zit er ook weer op. Batterijkes zijn terug opgeladen  Gisteren langs de bib gepasseerd, winkelstraat eens door gewandeld, interim kantoor geweest ivm men werk, gekleurd papier gaan kopen (weer ander kleurkes nodig ), 'n croque monsieur gaan eten met de mama  en geschetst.
 • Kate Ryan gaat naar Athene. Content da 't Belle Perez ni is.
 • Ik kan het ook ni verdragen als ze in het dagelijkse leven foto's van mij nemen. 'k Sta er ook gewoon nooit goe op. Shoots zijn gewoon anders, believe me. Foto's tonen? 'k Zal er eens over nadenken
 • Oké, dat ze mij soms "mevrouw" noemen daar heb 'k mij al bij neergelegd. Maar 'n stuk of 5 keer aan de kassa in de winkel "die madam". Bah.
 • Nog 3 dagen en 't is vakantie!

13:30 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

18-02-06

Beauty, color and fashion ..

Tijdens de examens had ik zo een ingeving dat 'k nog wel eens een fotoshoot wou doen. 'k Heb er eentje gedaan op men 16de en eentje bijna 'n jaar geleden (april). Waarom? Omdat 'k het eigenlijk wel leuk vind en je er wel leuke foto's aan over houdt

 

'k Ben toen 'n interessant project tegen gekomen. Twee fotografen die een "beautyshoot" organiseerden, niet zo ver van waar ik woon. Een 15-tal meisjes konden zich inschrijven hiervoor.

 

Het doel was vooral het aangezicht te fotograferen. Er waren visagistes aanwezig en de nadruk lag op make-up en veel kleur. Voorbeelden van wat ongeveer de bedoeling was zijn hier te vinden. Zelf moesten we accessoires meebrengen zoals sjaaltjes, zonnebril, kunstbloemen, mutsen, pruiken, haarbandjes enz. en eventueel opvallende kledij. Er werd gezorgd voor 'n zaaltje, studiomateriaal, visagisten, drank & snoep, contract, muziek en je foto's op cd.

 

Ik had me dus ingeschreven en die shoot was vandaag  Ik was als 2de meisje gepland en moest er al om 10u zijn. Contract gelezen en getekend, 'n keer laten zien wat ik zoal bij had en de visagiste kon aan haar werk beginnen. Het werd iets met paars en groen. 'k Heb zelf men make-up ni zo goe kunnen zien eigenlijk. Er zijn dan 'n hoop foto's getrokken met 'n paarse-pluimen-boa rond men gezicht en ogen

 

De fotograaf vond dat ik het wel in mij had om intrigerend te kijken en wou hier meer mee doen. Hij wou veel meer make-up en mijn haar "naar alle kanten ofzo", iets extravagant. Daar stond ik dan wat later met men haar naar alle kanten, smoky eyes, valse wimpers  Best wel grappig  Zo werd er dan een tweede reeks foto's gemaakt. De visagistes stonden paraat aan de kant om ondertussen mijn haar overeind te houden met hun kam en bus haarlak

 

Het was heel leuk om te doen. Met de andere meisjes heb 'k ni zo veel gesproken maar 't waren twee toffe fotografen, leuke visagistes en de foto's zijn origineel. Leuk concept. 'k Had eigenlijk daarna nog massa's ideeën met andere dingen die ik bij had maar er waren ook nog andere mensen natuurlijk

 

Visagie interesseert mij eigenlijk ook wel enorm. Misschien dat 'k ooit wel een cursus volg ofzo. Nu ja, 't zal toch ni voor direct zijn. Eerst zien dat 'k deftig op papier kan tekenen & schilderen

 

Ik heb maar een paar foto's gezien, op de cd met alle foto's moet ik nu nog een paar weken wachten .. Ben eens benieuwd!

18:20 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

17-02-06

weekend!

Het is weeeeeeeeeekeeeeeeeeeeend !!!  *vreugdedansje*

Damn wat een week. 'k Heb nog ni dikwijls zo uitgekeken naar 't weekend.

Oké, 't was men eigen fout, 'k had aan 'n paar dingen wel vroeger kunnen beginnen. 'k Zal 't echt nooit leren  't Was nachtwerk gisteren en loop al heel de dag moe rond met hoofdpijn ..

 

Anyway, 't is af geraakt en nu gun ik mezelf 'n verlengd weekend  Da één uurtje les maandag 'n keer missen zal wel ni zo'n kwaad kunnen. 'k Blijf 'n dagske langer thuis. 'k Ga nu 'n keer genieten van 'n warm baddeke

Prettig weekend iedereen!

19:03 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

15-02-06

No beautiful goodbye ..

Heimwee naar mooie tijden in het verleden.

Ongelukkig om wat er gebeurd is.

Kwaad omdat er nog minder dan niets over blijft.

Nood aan steun, troost & liefde.

...

..

.

 

Still I don't know why you're gone, now you're gone
No beautiful goodbye
You will never leave my mind ..
And it turns out to be so much different than our dreams
Now you're, you're a star in heaven
You're a star in heaven now
You're a star in heaven
Yeah you're my star ...

23:47 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Kiezen ..

Het 2de semester is overduidelijk weer begonnen. Cursussen opzij en potloden, snijmessen, tekenkaften, papier en pritt komen weer te voorschijn.
't Is weer de tijd dat sommige lessen gemist worden om het werk op tijd klaar te krijgen .. Maar daar ging 'k het eigenlijk ni over hebben.
 
'k Ging het hebben over 't feit dat ik absoluut slecht ben in beslissingen nemen. Op alle mogelijke vlakken, de domste dingen eerst. Zo haat ik het bijvoorbeeld als ik met iemand weg ga en ik moet beslissen naar waar we gaan, wat we gaan doen enz. Doe mij gewoon 'n plezier en beslis 't zelf
 
Deze opdracht is ook weer 'n heel goe voorbeeld.
Ik had eerst modelletjes op schaal gemaakt. En daar stonden ze alle 4 naast elkaar. Welk zou 'k nu nemen? ..
Volgende probleem. Welke foto ga ik gebruiken? ..
Vervolgens vanmorgen in de winkel bij het gekleurd papier. 'k Had de opdracht meegenomen om te zien welke kleuren best bij de foto pasten. Uiteindelijk had ik 4 kleuren vast en 'k kon ni beslissen welke 'k zou gebruiken  'k Heb ze dan maar alle 4 gekocht.
Op kot het papier op juiste formaat gesneden, alle 4, in de hoop dat ik dan wel zou kunnen zien welk 't beste was. Nope. Blijven staren en twijfelen. Uiteindelijk maar gewoon iets genomen.
 
Argh, en dan verschieten dat ik er altijd zo lang over doe om iets af te krijgen. 't Is uiteindelijk allemaal ni eens zo belangrijk  Er zijn natuurlijk nog tientallen andere belangrijkere dingen waarbij 'k dit probleem ook heb. Het viel gewoon nu enorm hard op dat het zelfs is bij dingen waar 't ni eens zoveel uitmaakt wat ik kies.
 
Bon, 'k ga nog 'n beetje lay-outs voor 'n website maken, kan 'k binnen 'n paar uur weer twijfelen over welk nu 't beste is en welke kleuren en ...  *zucht*

17:31 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

13-02-06

Kort :) veel werk ..

Weekend

 

Volgende week diploma gaan halen. K-city again.

Bijna 3u bij de kapper. Ze hebben 't goe gedaan.

Oorbel kwijt gespeeld bij de kapper

Tv & The L word.

Schetsen.

Bomma op bezoek.

Sneeuw. Argh, 'k moet daar nog wel door eh

Rustig rijden richting kotje ... damn moet echt wel dringend naar 't wc

Eurosong halve finale.

 

Maandag

 

*geeuw*

Slecht geslapen :(

Saaie lessen.

Smos kaas, cola light en raar kaartspel

Minder saaie les.

Yay, volgende week ma. maar 1u les! Lang weekendje van maken?

Reclameplan, reclameplan en nog eens reclameplan. Busy!

Food & tv.

Douche. *zingt luid mee met 'Nobody's Wife' *

Morgen dom commercieel gedoe. Pfoeh.

 

Als da ni kort is ;)

22:20 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

09-02-06

WIIIIEEEE :)

Rapportje is goed !!  We krijgen nu enkel letters en nog geen exacte cijfers.

'k Heb zeven A's (= meer dan 12/20), twee B's (= 10/20 -12/20) en ja, één eenzame C (= 8 of 9/20) voor reclame eh, da wist 'k al wel.

 

'k Ben wel opgelucht  'k Heb er ni echt veel bij stil gestaan ofzo ma vannacht heb 'k toch wel slecht geslapen. Rond 4.30u wakker geworden en zo van "da examen ging eigenlijk toch ni zo goe" en van die zever

Nahja en die C. Beetje spijtig ma bon, 't is nog maar de helft van heel het vak en reclame staat ook nog eens op weinig studiepunten. Er is nog veel hoop op 'n vakantie zonder 2de zit

 

We hebben nu toch ineens rapport voor vakken van 1e en 2e tesamen gekregen en ook de cursussen van het 2e jaar waren er al dus morgen nimeer naar school.

Wiiiiieeeeeeee, me happy

12:58 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

07-02-06

Puntjes

 • Men lens is terug helemaal oké en de 2 potjes reserve lenzen zaten vanmiddag in de brievenbus  Eerst geen linkse lens en nu 4, lol ..
 • Het is weekend  Goh ja, ni echt maar toch 'n beetje. Geen les meer deze week. Donderdag en vrijdag ff paar uur ofzo voor rapport *brr*, feedback en cursussen.
 • Ik erger mij dood aan bepaalde dingen, mensen en situaties. 'k Weet echt ni waarom 'k mij zo druk kan maken in dingen die 't ni eens waard zijn. 't Is al een tijdje zo. Ooit ga 'k mij nog is dood ergeren of piekeren
 • ' Slechts een op de tien afgestudeerde informatici in ons land een vrouw. Dat is beduidend minder dan in de meeste andere Europese landen.' Goh, ik behoor bij die 1 op 10  Hihi. Nahja, dat ik er nu nog iets bij doe is ook ni zomaar. 'k Heb geen zin in een informatica job ofzo. Grafische, nog steeds. 't Kan natuurlijk snel veranderen na donderdag

 • Vorig jaar rond deze tijd zat 'k in Amerika! De tijd vliegt. 'k Wil best nog wel is terug. Dan wel liefst zonder de fameuze kniepijn en 'n smsje dat de reis nogal verpeste :p

 • Morgen uitslapen, jippie!

22:20 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

06-02-06

Heel even ..

.. leek het een hele gewone maandag te worden. Tot ik men lenzen wou in doen en er in het linkse potje gewoon geen lens zat. 'n Kwartier heb ik nog op men bureau en de grond zitten zoeken maar niks, da klein ding was nergens te vinden en geen reserve lenzen op kot ..

 

'k Moest écht vertrekken dus bril op en hup, naar school. Klein probleempje: men bril is ni echt aangepast aan men lenzen en loopt serieus achter. Normaal heb ik 'm maar zo'n 10-tal minuten per dag op men neus staan maar nu ik er ook mee moest rijden viel 't echt wel op. De eerste les zat ik dan ook redelijk met men neus tegen het computerscherm geplakt  De les daarna op de voorste rij en 's middags ben 'k dan maar weg gegaan. De les na de middag is overschrijven van bord en aangezien 'k het toch ni kon lezen

 

Als ik nu gewoon de sterkte had geweten was 't allemaal ni zo'n probleem geweest maar die wist 'k dus ni  Ongeveer -6 of -7 ja, maar hoeveel juist? Geen idee. Bellen naar mijn optieker was geen optie want die heeft 's maandags zijn sluitingsdag en dat was ook wat het antwoordapparaat mij wist te vertellen.

Reserve lenzen waren ondertussen onderweg via postduif maar da wou dus wel zeggen dat 'k nog tot morgenmiddag met zo'n wazig zicht moest rondlopen en zo nog eens naar school moest rijden. Don't think so!

 

'k Heb dan naar ergens gebeld en 't probleem uitgelegd. Die mensen konden me enkel helpen als ze mijn sterkte wisten. Pfoeh. 'k Ben dan toch maar naar 't stad gegaan, 'k moest er toch nog zijn voor 'n aantal dingen.

De laatste optie was Pearle. Al mijn hoop was gericht op de Pearle man  

Probleem uitgelegd, ogen nagekeken, lettertjes lezen, rood-of-groen-duidelijker-test, omrekenen naar lenzen sterkte, gegevens ingeven in de computer et voilà! De mens was daar met het kleine ding dat mijn wereld weer wat scherper zou maken. Ik was 8 euro armer maar 'k kon tenminste weer deftig zien!

 

De lens die hij me gegeven heeft is wel een -8. Ik weet 100% zeker dat ik nog niet aan -8 zat. Oké, mijn optieker is wel zo iemand die liever te weinig geeft dan te veel  Enkel een kwartje meer als het écht moet. Als ik mijn minder zware reserve lenzen in de bus krijg ga ik toch deze terug gebruiken. 'k Heb precies liever ni da men oog gewoon raakt aan die -8, 'k ben al blind genoeg danku

 

Nu ik terug kan zien heb ik hoofdpijn in de plaats gekregen

Maar toch .. lang leve de heldere & scherpe wereld!

 

Update: Argh! @!#

Ik zet mijn tv op. 'k Zoek de afstandbediening. Die was af mijn zitzak gevallen en lag op de grond. 't Ding opgeraapt en mezelf op bed gegooid. En wat valt er op mij?! Een verharde lens!  Damn waarom vinde zo'n ding ni gewoon als ge 't echt zoekt?! *vloekt nog 'n keer* Ik ben een poging aant doen tot reanimeren in de vloeistof  't Ziet er wel naar uit dat die lens morgen helemaal terug in orde is. Die 8 euro lijkt ineens wel ongelooflijk veel. Da's weer zo typisch iets dat mij overkomt .. Blah.

En ja, 'n bril waarmee ik wél buiten durf komen is al een tijdje de bedoeling  Dan kan 'k ook wa afwisselen, beter voor oogskes. Het komt er gewoon ni van, 'k moet eerst een afspraak maken met de oogarts enzo. Men ogen worden nog steeds slechter dus 's allemaal ni zo eenvoudig om lenzen én 'n bril te hebben. No way dat 'k volledig terug naar bril overschakel, 'k vind lenzen een schitterende uitvinding. Bon, na deze zoveelste stoot van mezelf ga ik terug naar waar ik gebleven was: mezelf op bed smijten

18:58 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

05-02-06

*

TMF Café was best wel leuk. Er waren 'n paar dingen veranderd. 't Podium stond op een andere (betere) plaats, er waren geen opnames van interviews én .. er was 'n rookverbod in het gebouw

VJ An kwam wel nog steeds even arrogant over.

 

Sweet Coffee maakt nog altijd leuke muziek. Toch had ik niet zoiets van "die cd moet ik hebben". Gorki fan zal 'k wel nooit worden. Leki en haar dansers waren best wel goed en ook Off The Record - beatbox groep - was wel fascinerend.

 

Verder 'n rustig weekendje. Gisteren men kleerkast opgeruimd. 't Is en blijft frustrerend, die kleren die weg moeten omda ge er nimeer in kunt enzo

Er zaten echt wel dingen bij waarvan ik dacht "oh my god, kon ik daar ooit in?!". Maatje 34 enzo  Zo smal ga 'k wel nooit meer worden vrees 'k

Anderhalve zak kleren zijn weg uit men kast en gaan andere mensjes blij maken.

 

En ik moet dringend iets doen want de tijd dat ik kon eten wat ik wou zonder 'n gram bij te komen lijkt definitief voorbij. De 60 op de weegschaal komt écht wel dichtbij en ik haat 't .. *zucht*

 

Was 't maar al lente & zomer. Ik ben die winter echt zo beu. 'k Wil de warmte van de zon voelen en meer buiten zijn dan binnen. Zwembad, cocktails, zonnebril, ijsjes, zonnecrème, bbq's ... Ik ben écht 'n zomer mens. Ik hou van de zon en ik haat regen, sneeuw, kou en alles wat met de winer te maken heeft. Oké, dat is overdreven, sneeuw kan best wel mooi zijn  Het lijkt hier in België gewoon alsof het 10 maanden "winter" is en 2 maanden zomer.

 

'k Heb de afgelopen dagen ook nog 'n beetje in de knoop gelegen met 'n paar dingen. Klein beetje maar en ni overdreven gepiekerd. Gewoon enkele dingen die mij wel bezig houden.

 

School is momenteel nog redelijk rustig vind 'k. De komende week maar 2 halve dagen les en de rest vrij en/of rapport halen, feedback & cursussen kopen. De vrije momenten ga 'k gebruiken om al zoveel mogelijk af te werken voor de week daarna, die steekt al wel stampvol. Eigenlijk ging 'k dit weekend ook al wa doen maar da's er ni echt van gekomen.

 

'k Ga nog ff verder lui doen en Sex And The City kijken  Straks men mp3 cd voor in de auto branden, fitnessen, raclette eten (yay!) en terug vertrekken richting kotje .. Nog 'n prettige zondag iedereen!

13:44 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |