01-03-06

Still alive :)

't Is al een tijdje geleden eh. Veel is er ondertussen ni echt gebeurd. Men moeder haar pols is een paar weken geleden geopereerd (nog steeds niet in orde van dat ongeluk in juli) en ik heb dit weekend vooral taxi gespeeld. Naar de opening van 'n winkel (korting! 'n jas en 2 bloesjes gekregen ), naar de winkel voor eten, naar men bomma, ... Veel tv-series gezien ook. The L word heb 'k ondertussen het 1e seizoen gezien en Desperate Housewives zit 'k aan aflevering 4.

Maandag & dinsdag vooral gewerkt. Het is 4 jaar geleden dat ik nog een website heb gemaakt in html en toen mocht alles nog met frames enzo. Ondertussen is er al lang een veel betere manier maar daar kende 'k dus nog niks van. 'k Heb dan maar 'n beetje zelfstudie verricht  't Is erg, nu 'k het zo 'n beetje door heb en het er al uit begint te zien als 'n site ben 'k gewoon ni te stoppen. Van 's morgens tot 's avonds of 's nachts ben 'k bezig met da ding. 't Schoolwerk daar heb 'k nog ni naar gezien en sporten is er ook nog ni van gekomen  'k Heb mij voorgenomen vandaag toch ook eens iets voor school te doen. Sebiet is 't verlof voorbij en vraag ik mij af wanneer 't nu eindelijk verlof is

Gisteren ook langs geweest bij de dokter voor 'n jaarlijks onderzoekje. 'k Weet maar al te goe dat 'k dan weer op die verdomde weegschaal moet  Langzaam maar zeker komt er elk jaar wat bij. Vorig jaar heb ik mij er nog proberen uit te praten met het argument dat het winter was en ik dan altijd wel meer weeg maar nope, geen excuus, ik kom er elke keer in de winter en elk jaar is het meer.

Het verdict dit jaar: 59 kg. 59 !!!  Dat komt echt wel héél dicht bij de 60. Hij zei dat dit niet te veel is, 'k heb nog 'n normaal BMI, maar ik kom wel van licht ondergewicht en als er zo elk jaar 'n kg gaat bij komen .. 'k Moest toch proberen om voor mezelf onder die grens van 60 te blijven. Duh. Ik wil helemaal geen 60 wegen! 'k Heb nog 'n beetje voedingsadvies mee gekregen. 's Morgens een stevig ontbijt, 's middags proberen warm te eten en 's avonds enkel nog 'n boterham en een kan thee. Normaal eet ik 's morgens snel een koek ofzo, 's middags 'n broodje en 's avonds warm (meestal ook veel te laat) gevolgd door snoep in de loop van de avond

Bon, 'k ga dat advies dus wel 'n beetje proberen te volgen. Vanaf vandaag. 'k Heb vanmorgen 5 boterhammen gegeten, de fles water staat naast men neus en 'k zou nog willen gaan fitnessen vandaag. Het warm eten 's middags gaat hier thuis voorlopig niet en op kot ook ni altijd maar 'k ga proberen. Het laat eten en snoepen moet in ieder geval stoppen. De hoeveelste poging is dit al om meer op men eten te letten en wat meer te sporten?  't Lukt wel zo lang ik niet te veel werk heb, dan is 't om zeep. Pfoeh.

Wanneer gaat 't trouwens eindelijk stoppen met dat winterweer? 'k Heb 't nu wel gehad met de sneeuw ze. Ik wil zon, lente, zomer! Geen sneeuw en kou meer. Misschien straks ineens ook ff onder de zonnebank op de fitness  Kan wel deugd doen als 't zon grijs grauw weer is.

Morgen een dagje Antwerpen!

12:12 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Site Hoi LS,

mss beetje irritante vraag ma zou je mss ff kort knn zeggen wat tegenwoordig de meest gebruikte methode is om frames te vervangen? Mss ook een goeie online tutorial?

Gepost door: Hartigan | 01-03-06

@ Hartigan Een e-mailadres om te antwoorden zou wel handig zijn ;) Stuur 't desnoods via men knop links ..

Gepost door: LittleStar | 01-03-06

kom kom kom geen reden tot paniek met die 59kg... Veel vrouwen zouden een moord plegen om dat getalletje op de weegschaal te zien!

Gepost door: Manlome | 01-03-06

Tja, februari.. .. is niet voor niks uitgeroepen tot somberste maand uit de geschiedenis :s Ik hoop echt dat maart een hele ommekeer teweegbrengt.. ik heb dringend nood aan lente!

Gepost door: Mystic Flower | 01-03-06

frames goh ja, waar is den tijd... framesetje hier, framesetje daar... :)
Eén optie is om met een simpele tabel te werken die je variabel maakt ten opzichte van de schermresolutie die je opvraagt met getWeetIkVeelWat(). Niet altijd even simpel in gebruik maar als je het éénmaal doorhebt wel handig. Dit impliceert eigenlijk ook een beetje het gebruik van import()'s en xml en dergelijke om dubbele code te vermijden. Allé, gebruik dus gewoon javascript en XML :) En nee, ik mis het niet die informatica :)

Gepost door: Ghandi | 02-03-06

Zoals Manlome zei... ... ik ben één van die vrouwen die een moord zou plegen om die 59 kg op mijn weegschaal te zien. *zucht*

Echt geen reden tot paniek, hoor.

Gepost door: Anneke | 02-03-06

@Ghandi getWeetIkVeelWat() werkt nie ;)

Gepost door: Hartigan | 02-03-06

De commentaren zijn gesloten.