02-03-06

Goe bezig?

Gisteren: 5 boterhammen als ontbijt, 1 smos kaas met extra wortel als middageten (ik kan écht ni zonder men smos kaas ) 's avonds soep met brood want de rest waren dingen die 'k ni graag eet. Fitness + 1 liter water gedronken. Heel de dag niets gesnoept en niks meer gegeten na het avondeten.

Vandaag: 4 boterhammen ontbijt + 1 yoghurtje. Namiddag @ Antwerpen weer 'n smos kaas met wortel. Avondeten soep & brood + yoghurtje. Geen water gedronken. Niets gesnoept en van plan niets meer te eten vanavond. Veel gewandeld.

Oké, 59 kg is niet rampzalig maar ik vind 't wel erg dat 'k elk jaar onopvallend meer ga wegen. Elk jaar 1 kg is na 10 jaar wél erg  Ik ben trouwens wel klein ook, 't is ni da 'k 1.70m ben ofzo. 'k Voel mij gewoon ook ni zo fantastisch in men vel tegewoordig. 't Is nu ni dat ik ineens 10 kg wil afvallen, gewoon iets gezonder doen en de rest zal wel vanzelf komen. Believe me, 't is schandalig wat ik soms allemaal naar binnen speel op 'n dag

Vandaag dus naar Antwerpen geweest. 'k Heb enkel inline skates gekocht

Da heb ik al 'n hele tijd in men kopke steken eigenlijk maar 't is er nog ni echt de periode voor dus ni overal te vinden. Skaten heb 'k vroeger altijd heel graag gedaan. De tijd dat het nog 'n echte rage was. De skates die ik had zijn ondertussen te klein en nu wou ik er wel iets betere. 't Lijkt mij de perfecte manier voor mij om 'n beetje in beweging te blijven. Hier thuis & omgeving gaat dat perfect. De dijk van de Nete enzo.

'k Heb dus vandaag K2 skates gevonden in Antwerpen. Wel 't mannen model  Niet da 't veel uitmaakt, enkel de kleurtjes zijn anders en ik vind die van de mannen modellen toch mooier. Als het nu stopt met sneeuwen enzo kan ik eens gaan rondtoeren, wiiiee.

'k Heb ook 'n super mooie jas gezien  2 probleempjes: ik heb net een jas en ze hadden mijn maat nimeer. In de 2 andere winkels van de keten hadden ze hem gewoon niet. Oké, hij kost veel en ik heb er net één maar grrrr. Hij was té perfect! Ik ben weer in staat om alle winkels in de buurt van die keten af te lopen om hem toch maar te vinden maar de ervaring leert mij dat ik 't meestal toch ni vind  Op de e-shop is hij in ieder geval ni te vinden. Spijtig.

Er is eindelijk 'n afspraak gemaakt met de oogarts! 'k Kan wel pas gaan 11 april. Vanmorgen viel het probleem van men oog dat regelmatig weg draait mij weer enorm op. Ook op foto's enzo valt het mij de laatste tijd meer en meer op. 'k Heb wel ni veel zin om hier nog eens voor onder het mes te gaan  Misschien dat een bril 't probleem toch ook een beetje kan oplossen? Nu ja, we zien wel. De afspraak is in ieder geval gemaakt en na de paasvakantie heb ik normaal terug 'n deftige bril. 't Zal wel beter zijn voor men oogskes als ik lang achter de computer zit enzo.

Iemand nog cinema-sugesties toevallig? Schitterende films? 'k Ben tegewoordig nimeer echt op de hoogte

20:43 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

* Ik heb een behoorlijke collectie films, waaronder wel wat nieuwe. Je weet me wel te vinden hé :) En veel succes met het gezond eten. Ik ben omgekeerd bezig. Ik wil dringend aan die 60 kilo komen (nu 58,5) zonder ongezond te gaan eten of lui héél den dag op een stoel te zitten. Dat wordt dus spieren kweken hé, om wat vlees vast te houden.

Gepost door: Milo | 02-03-06

Goede films.... zijn er genoeg... nu nog goed gezelschap vinden.

Gepost door: Scuba | 03-03-06

. Oh cool, inline skates!! Das keilang geleden :) Moest ik nu ergens een goed plekske hebben in de buurt om wat rond te skaten hé... :( en proficiat met je gezonde eetgewoonten, wel opletten dat je ook niet te weinig gaat eten e.d. :)

Gepost door: ghandi | 03-03-06

Vanalles Ik ben eergisteren voor het eerst in 8 jaar ook weer gaan skeeleren. Vroeger deed ik heelder dagen niets anders dus ik dacht dat ik het niet verleerd ging hebben maar amaai... het jaagpad naast de vaart was dus niet DE perfecte locatie om het na lange tijd nog eens te proberen. Hopelijk jij meer succes. Mssh lag het bij mij aan het feit dat ik het nog op men oudjes moest doen! :p

Wat goede films betreft, aanrader voor iedereen: Munich. Schitterende film die je gewoon gezien moet hebben op groot scherm. Succes ermee

N.

Gepost door: N. | 04-03-06

beter vroeg ingrijpen Ik kan dat gevoel, ben op een periode van 10 jaar, elk jaar wel voorzichtig een kilo bijgekomen, langzaam twee kedingsmaten groter en nu pogingen aan het ondernemen om ze kwijt te geraken. Ik had het in ieder geval vroeger moeten doen. Veel succes en wat tips: water drinken en massa's groenten en fruit, gelukkig wordt het straks weer slaatjes-weer, maar voorzichtig met de vinaigrette :-)
Ik vond de kleuren van het mannenmodel ook beter, snap niet waarom vrouwen altijd van dat lichtblauw toegewezen krijgen, amuseer je

Gepost door: no butterfly | 04-03-06

inline zijn die inline skates nog altijd in de mode? :p

Gepost door: joe | 07-03-06

De commentaren zijn gesloten.