18-03-06

Drama queen sometimes ..

Het is weekend, de zon schijnt .. en ik voel mij down. Kunt daar maar is aan uit.

'k Had vanmorgen al zo'n negatief gevoel en 't is er echt ni op gebeterd

'k Weet ni juist waardoor maar 'k denk dat 't met 2 dingen te maken heeft. Men ex en men verjaardag.

Die eerste moet vanavond in mijn dorpje zijn voor 'n match. 't Is mij al opgevallen da 'k mij écht ongemakkelijk voel als 'k gewoon nog maar weet dat hij in de buurt is. Als ik in K ben heb ik ook altijd zo'n raar gevoel. En nu zo van die stomme bedenkingen als "zou hij nog aan mij denken als hij hier komt?". Argh, 'k haat hem voor alles. Voor hoe hij mij behandeld heeft, omdat hij 3 jaar van men leven heeft ingepalmd om dan zomaar weer te verdwijnen maar vooral om 't feit dat hij na zo lang nog steeds kan opduiken in men gedachten! Kunt ge te veel van iemand houden?  Geloof dat 'k dat dan al wel heb meegemaakt. Spijtig genoeg wel van de verkeerde

Tweede reden is dus dat 'k binnen een aantal dagen weer 'n jaartje ouder word. Vroeger was da leuk. Tegewoordig vind 'k da al nimeer zo leuk. 'k Was zo'n beetje aant bedenken hoe men leventje er uit ziet, wat ik bereikt heb tot nu toe enz. Nja, over beide ni bepaald tevreden ma soit .. Op andere dagen ben 'k dan weer wel tevreden met wat 'k tot nu toe gedaan heb dus da komt wel in orde  Het is zo'n beetje 't gevoel van "23 en alleen" terwijl er veel op die leeftijd samen wonen of zelfs al kinderen hebben. Jup, af en toe denk ik écht dat ik nog als enige single ga overblijven op deze aarde

'k Heb vandaag ni veel zinnigs gedaan, buiten mij wa slecht gevoeld. 'n Beetje in Lier rond gaan hangen. Daarna richting copy center maar da was al gesloten  Videotheek leek mij ook nog eens leuk, paar dvd's voor vanavond, maar blijkbaar staat dat ook leeg en komen er vanaf april andere eigenaars enzo. Naar men werk gereden voor 'n paar cd's met foto's om dan vervolgens eens 'n andere videotheek te checken. Vanavond zit ik dus filmpjes te zien met zo'n grote pot ijs ofzo  Oké, ik overdrijf .. Zo erg is 't nu ook weer ni.

Men tellertje staat hier bijna op 30 000 zie ik juist. Waw  Dat zijn er toch al wel wat eh?

18:37 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

. Wat moet ik dan zeggen, 27 en alleen... dat zal wel betekenen dat ik single zal sterven zekers... :) Toch alvast ne gelukkige verjaardag, ik beloof het je, je voelt geen verschil tss 22 en 23 hoor ;)

Gepost door: Ghandi | 18-03-06

30 008 Zéér veel! Alvast een gelukkige verjaardag gewenst, kop op! Geniet ervan!

Gepost door: llleeennn | 18-03-06

Tjah Hier van 't zelfde zu ... wat dat 22 en waar-sta-ik betreft ... Nuja, eigenlijk wel al redelijk, afgestudeerd, een jaar gewerkt en weer aan 't studeren. Da's al iets wat niet veel mensen kunnen zeggen, maar zo'n voldoening heeft dat blijkbaar ook niet. Ik moet wel nog een groot half jaar wachten op die 23, misschien veranderd er nog veel, maar ik ga er maar niet op hopen. Nuja, iemand van mijn werk is 35 en nog alleen, en die is zelf s behoorlijk knap dus jah ... valt blijkbaar nie veel aan te doen. (ze leeft wel van de ene onenightstand naar de andere)

Gepost door: Milo | 19-03-06

xxx probeer toch te genieten van je verjaardag he... wie weet welke knappe kerel ge tegenkomt als ge gaat feesten ;-) go for it!

Gepost door: g*lover | 19-03-06

Live it can be so cruel... Als we soms repeteren in het verleden kom je van die momenten tegen die sterke emoties terug tot leven roepen. Soms is het leven hard en voel je zich zo moe en leeg, yeah live it can be so cruel. Je bent niet alleen meid, al is dit een schrale troost.

Ps; Ik gaf je toch mooi een gastoptreden in mijn soap, en dat is echt een voorrecht zenne ;-)
Het is niet veel maar ik stuur je zeker een leuk kaartje voor je birthday, met alle positieve energie die ik maar kan vinden. Zelfs al gaat er vanalles tegen, weet dan dat je bouwt aan een enorme schat: die van de ervaring en van jezelf te zijn. Dat kan niemand je afnemen.

Good luck! Justin x

Gepost door: justin | 19-03-06

ah wat! het zal altijd wel iets zijn: genieten van wat je wél hebt :-)

Gepost door: RedRose | 20-03-06

ex-reflex Hmmja, ex-en, ze blijven nog veel te lang daarna in je gedachten rondzwerven. Ongevraagd, zonder kloppen vallen ze binnen, hatelijk! Maar het gaat over, ook al heeft hij je veel pijn gedaan. En het is niet omdat je nu single bent, dat je dat altijd zal zijn é ;)

Alvast een gelukkige verjaardag!

Gepost door: Manlome | 22-03-06

*** Hopelijk heb je toch 'n mooie verjaardag. Ik heb nog iets voor je op mijn blog :)

Gepost door: Tine | 23-03-06

. Ne gelukkige verjaardag! x

Gepost door: Ghandi | 23-03-06

ook al is deze dag al bijna voorbij, toch nog een gelukkige verjaardag! Hopelijk heb je er wat van genoten :-) Groetjes!

Gepost door: RedRose | 23-03-06

De commentaren zijn gesloten.