05-04-06

Een teken van leven :)

Jupz, ik leef nog

Het is hier al een tijdje stil, I know.

Waarom?

Het is vakantie en 'k hou mij bezig met dingen die lang niet zo spectaculair zijn om veel over te vertellen. Schoolwerk (what's new), werk, 'n paar fotoshoots (just for fun) .. Morgen 'n bezoekje aan 'n kinderboerderij (ook voor school) en ergens volgende week 'n bezoekje aan de oogarts. Misschien eens een cinema bezoekje. Wa valt daar nu in godsnaam over te vertellen eh?  Alles lijkt gewoon belangrijker dan over die dingen te schrijven ..

Men blog is voor mij altijd een soort van uitlaatklep geweest. Een manier om dingen te verwerken. Dingen van mij af schrijven. Meermaals hebben de reacties op posts mij geholpen of er voor gezorgd dat ik eens vanuit een ander standpunt naar de dingen keek. Maar wat valt er nog te vertellen nu ik niet meer in zo'n emotionele rollercoaster zit? Als men leven doodgewoon zen gangetje gaat zonder al te veel pieken & dalen? Wat interesseert jullie trouwens het saaie leventje van iemand die jullie toch niet kennen?  Toch? Nu ja, op zich vind 'k het wel positief dat ik niiet meer moet bloggen om dingen te verwerken en van die dingen

Ha, nu denkt u waarschijnlijk dat ik hier ga verkondigen dat ik stop met bloggen? U denkt verkeerd  Ik blog al zo'n 1,5 jaar en 'k geloof voorlopig ni dat ik er écht mee ga stoppen. Maar misschien moet ik het eens over een andere boeg gooien. Andere dingen vertellen dan 'vandaag heb ik dit en dat gedaan' ? Ik loop ook al een tijdje met de gedachte om (nog eens) te verhuizen. Weg van skynet deze keer. WordPress! Om verschillende redenen. Eigenlijk wou ik eerst een leuke lay-out maken en dan verhuizen maar dan kan ik even goed zeggen dat het pas voor juli ofzo is  Misschien toch maar eerst verhuizen en dan later een lay-out.

Nu heb ik hier gewoon een hele post vol gezeverd over waarom ik tegewoordig zo weinig post  Zeer boeiend ..

Om een lang verhaal kort te maken: ik heb er voorlopig niet zo veel zin in wegens niets interessants te melden. Maar aan stoppen denk ik nog niet. En als ik verhuis komen jullie 't wel te weten. Studentjes die ook vakantie hebben: have fun!

00:02 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

rollercoaster weet je, ik herken veel van mij in jou... tof dat die ups en downs achter de rug zijn he

Gepost door: leen | 05-04-06

crossroads Het is zoals een wandeling gaan maken in een Natuurpark, Bos, Park ...
Welke wandeling ga ik nemen? Die van 5 km, 8 km of 13 km (die laatste zou ik al nooit maken: wegens ongeluksgetal)
Volgende keuze:
rode pijl?
gele pijl?
blauwe pijl?

Na grondige afvalrace beslis ik: de blauwe pijl

Eindresultaat: wandeling van 5 km, blauwe pijl volgen en gegarandeerd een mooie wandeling in het vooruitzicht, met onderweg af en toe iets om te bezichtigen een monument of noem maar op, een bankje om te verpozen of gewoonweg een gedichtje om te lezen.

En als afsluiter: nagenieten van de mooie wandeling met een heerlijke tas capuccino.

En ja, ik keer tevreden terug.

It's all about choices you make in life, buth you must make them alone, family and friends, can support you or give you advice. One of 3 isn't a bad choice. Good Luck

Gepost door: sm | 05-04-06

;-) 'tis niet dat we dachten dat je dood was hé lol
allez enjoy the springtimebreeze

Gepost door: lord cms | 05-04-06

. Hoe minder je post hoe groter de honger bij je lezers :)

Gepost door: Ghandi | 06-04-06

Een aanradertje what a surprise : Ice Age 2 is echt wel beestig goed :)

Gepost door: hakkse | 06-04-06

Ah dat had ik een tijdje geleden ook... Geen zin meer hebben om te bloggen en niet weten wat te bloggen. Maar ik ben blij dat je niet voorgoed vertrekt!

En een nieuwe lay-out kan je misschien wel goed doen. 't Is altijd leuk als je zelf (meer) tevreden bent over je blog.

Gepost door: Anneke | 07-04-06

ik ken het gevoel van geen zin meer hebben... Fijn dat het ook bij jou goed gaat... Have fun!

Gepost door: Anne | 08-04-06

De commentaren zijn gesloten.