15-04-06

°°°

't Is al weer weekend. Damn die 2de week is voorbij gevlogen gewoon

Geloof dat bijna alles op het lijstje gebeurd is. Enkel de afspraak voor wijsheidstand ni want die mens is al 2 weken ni bereikbaar (en erg dat ik da vind ..).

Ice Age 2 was cool

Naar de oogarts ben 'k ook geweest en ondertussen zit 'k hier zelfs al met 'n compleet nieuwe bril op men snoet  
Ik wou een kunststof bril (ook kwestie van die dikke glazen wa deftig weg te steken) maar eigenlijk geen zwarte. Wat is het geworden? Jup, een zwarte natuurlijk. Anyway, 'k ben toch nog altijd tevreden van de keuze dus ..
Met die bril ziet de wereld er toch wa anders uit dan met lenzen, amai. Echt wel gewoon worden. Da hebt ge dan als ge half blind zijt .. 'k Moet hem elke dag toch ff opzetten en ga af en toe wel afwisselen ook denk ik. Nu ik terug 'n model heb waarmee 'k mij op straat durf te vertonen

Autokeuring is ook gebeurd. Autoke was in orde, jippie! Daar ook weer voor 'n jaarke vanaf.

Nja en schoolwerk is er nog in overvloed ... Pff 'k heb echt ni veel zin in de komende weken. Nog zoveel opdrachten afwerken, terug naar die lessen, .. bah. 'k Ga gewoon al enorm content zijn als 't examens zijn. Klinkt raar waarschijnlijk ma 't is wel zo. 't Is veel rustiger tijdens examenperiodes zonder druk te maken in al die opdrachten & deadlines.

Hm, eerst nog 'n lang weekendje  Prettig verlengd weekend iedereen ..

10:41 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ik wissel al jaren lang af tussen bril en lenzen, kweiste van lenzen zo lang mogelijk te kunnen verdragen en dat is nu toch al ruim 10 jaar ;-)

Gepost door: lord cms | 15-04-06

. Ik heb examenperiodes ook altijd plezant gevonden :)
Alles loopt precies vlotjes bij u, houden zo ;)

Gepost door: ghandi | 15-04-06

Examens Yeah Right ... :) Moest ik er al iets van bekeken hebben misschien wel, maar nu zie ik die nog niet echt zitten. Ok die opdrachten zijn dan voorbij en de vakantie is dan al héél dichtbij maar toch ... eerst wil ik wel nog een paar mooie zonnige weekjes voor ik aan de examens moe denken zu.

Gepost door: milo | 15-04-06

Prettig weekend jij ook!

Gepost door: llleeennn | 17-04-06

De commentaren zijn gesloten.