29-04-06

Boehoe ..

Ik haat deadlines! Zeker als 'k ze nooit allemaal kan halen want ik haat falen. Momenteel bén 'k gewoon aant falen  Het wordt gewoon te veel .. en da kan 'k mij dan zo hard aantrekken.

Kon ik maanden geleden weten dat ik nu nog meer schoolwerk zou hebben en amper nog zou kunnen verder doen aan 'n website voor men werk? Nee toch?

Heb nu ook van hen 'n deadline gekregen, - welkom op de lange todo lijst  - tegen 1 juni moet het in orde zijn. Tussen de school deadlines door dus. Beetje op men donder gekregen vandaag omda 't nog ni klaar is  Ik voel mij daar zelf ook slecht bij en ja ik word ervoor betaald maar school ga wel voor en da eist hoe langer hoe meer tijd op. Ik wil af en toe ook wel andere dingen doen dan non stop werken .. nog veel andere dingen eigenlijk

Totaal ni interessant maar 'k moest het ff kwijt ..

21:15 Gepost door LittleStar | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

zeer herkenbaar wie zit er hier weer de nacht door te doen
wie zit er niet bij vrienden die haar uitgenodigd hadden
(voor de zoveelste keer)
zucht
bijten meid, bijten!
sterkte!

Gepost door: abnormalia | 29-04-06

Idemdito Maar dat wist je wel al hé, maar ik zeg geen nee tegen uitgaan en zo en ontspanning. Het moet gewoon gepland worden. Niet vergeten donderdag avond vrij te houden hé! Nog even peptalk ... reclame, portfolio, boekje gv, mapje schetsen, examen illustrator, affiche en folder en 't is gedaan :) :-s

Gepost door: Milo | 30-04-06

ocharme! zo erg dat je het zo zwaar hebt :( Hopelijk betert het snel, en bekijk het zo: nog maar een jaar na dit jaar!!!!!!! En dit jaar is bijna afgelopen jipieeee :-)

Gepost door: RedRose | 01-05-06

same here Hoi meid, het lezen van je post zegt alle dingen die ook in mijn leven van toepassing zijn. Pff .. ik ben student Orthopedagogie in Gent en sjeezus zo'n een hoop verslagen & opdrachten die nog af moeten. Ik verlies ook es alle moed en het lijkt alsof je geen adem meer krijgt , maar je moet er door ... cheer up, nog een duwtje en het is zomer zeg ik dan tegen mezelf.

t'lukt je wel ... bye bye greetz !

Gepost door: Huppelmuisje | 01-05-06

dit zijn van die momenten waarop je jezelf even moet opsluiten op je kamer om enkele van die 'to do's' van je lijstje te werken! Geloof mij, deze week kom ik enkel buiten om eten te kopen en naar de les te gana! (Mijn bezoek moet maar naar mij komen :D)

Gepost door: Manlome | 02-05-06

GO GO GO!!!! Blijven gaan hè!!!!

Ik moet er ook door....samen komen we er!!
Nog een dikke twee maand en we zijn er volledige vanaf! En dan een paar maanden vakantie! *kijkt al dromerig voor zich uit*

geniet van het mooie weer vandaag! (ik moet ganse dag achter computer zitten - photoshop *zucht* - en van lessen crossen naar de campus omdat ze daar een stomme foto van de laatstejaars moeten trekken...)

greetz
Lime

Gepost door: Lime | 03-05-06

Probeer af en toe toch van de zon te genieten hé! Ze laadt je helemaal op! Veel goeie moed en succes!

Gepost door: llleeennn | 03-05-06

xxx je moet uiteraard zorgen dat je ergens nog wat tijd voor jezelf vindt he!
liefs

Gepost door: g*lover | 12-05-06

De commentaren zijn gesloten.